Sarm prah S-23 za izgradnju mišića

S-23 sarms prah koji se koristi za izgradnju mišića.Pružamo steroide, peptide, sarmove i druge farmaceutske proizvode Sve što je potrebno kontaktirati whatsapp: +8613378646535 E-pošta: eleven11@chembj.com

Detalji o proizvodu


steroid store

S-23 sarms prah za izgradnju mišića uz sigurnu isporuku


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


S-23

Izgled: bijeli prah

CAS: 1010396-29-8

Čistoća: 99%

Formula: C18H13ClF4N2O3

Molarna masa: 416,753 g / mol

Izgled: bijeli prah


Opis: \ t


S-23 je oralno aktivan nesteroidni SARM sa veoma visokim afinitetom vezivanja za androgene receptore. Ovo ga čini jačim od drugih popularnih SARMS-a kao što su Ostabolic (mk-2866) ili Andarine (S-4). Dakle, glavni efekti S-23 su povećana mišićna masa, smanjena masa masti i smanjenje veličine prostate.


Pored toga, u studiji koja je rađena na pacovima pokazana je doza ekvivalentna 15 miligrama (180 mg) za muškarce od 180 lb, koja takođe povećava mineralnu gustinu kostiju, kao i za rast mišićne mase i gubitak masti. Dakle, S-23 je svestran po tome što se može koristiti za punjenje i za rezanje.


S23 je novi SARM, koji se razvija kao mogući muški hormonski kontraceptiv. On se intenzivnije povezuje sa receptorima za androgene (AR) (sa Ki od 1.7nM) u poređenju sa starijim lekovima kao što je Andarine.

Od danas, ono što znamo je da je S23 SARM koji je jednostavan za doziranje i koji može povećati rast mišićne mase dok je istovremeno selektivan za tkivo.


Doziranje:


S-23 je nov na tržištu i nema preporuka za dozu. Podaci pokazuju da doza od 0,3 mg S23 [ekvivalent kod ljudi: 15 mg] dovodi do povećanja mišićne mase, ali da se dimenzije prostate smanjuju. Ali još nema službenih doza za S23. Mi ćemo ažurirati informacije o doziranju kada budu dostupne.


Doze i ciklusi:


Doze S-23 mogu varirati, i one će veoma zavisiti od cilja. Na primjer, ako je korisnik tražio izgradnju mišića i gubitak masnoće, primjerena bi bila doza od 15-25 mg dnevno. S druge strane, ako je neko želeo da ga koristi za kontraceptivna dejstva, veća doza od oko 50 mg dnevno bi bila efikasnija. Ipak, ovo se ne preporučuje jer nije bilo studija na ljudima da se replicira kontraceptivni efekat koji je pokazan kod pacova.


Uprkos činjenici da su nakon 100 dana štakori uspeli da povrate prirodni nivo testosterona, ljudi bi morali da vode pun PCT (Post Cycle Therapy). Pošto S-23 izaziva jaku supresiju, uvek bih preporučio Perfect PCT.


S-23 Koristi za Bodybuilding:


Razvijen od strane GTx-a, S-23 je oralno aktivan nesteroidni SARM sa vrlo visokim afinitetom vezivanja za receptore androgena. Ovo ga čini jačim od drugih popularnih SARMS-a kao što su Ostabolic (mk-2866) ili Andarine (S-4). Dakle, glavni efekti S-23 su povećana mišićna masa, smanjena masa masti i smanjenje veličine prostate.


Pored toga, u studiji koja je rađena na pacovima pokazana je doza ekvivalentna 15 miligrama (180 mg) za muškarce od 180 lb, koja takođe povećava mineralnu gustinu kostiju, kao i za rast mišićne mase i gubitak masti. Dakle, S-23 je svestran po tome što se može koristiti za punjenje i za rezanje.


Možda želite da znate Prvo:


1. Dostupan: steroidni prah, poluproizvodno ulje, sarms, peptidi, sredstva za ublažavanje boli itd. I sve vrste mašina za obradu steroida.

2. Parcela: Dizajnirana Discreet pakiranje prema različitim zemljama i količini.

3. Pass Custom Rate: više od 99%.

4. Reship politika: mi reship jednom besplatno (bez ograničenja zemlje) ako je parcela biti oduzeta.

5. Metode isporuke: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT, Aramex, Kina / Hongkong / Singapur / Švedska / Holandija Pošta. Sve sa kodom za praćenje. Uobičajeno vrijeme isporuke je 4-7 radnih dana.

6.Delivery Time: US: 3-5 dana, UK: 4-7 dana, Kanada: 3-7 dana, Europa: 6-10 dana


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Steroidi za ciklus punjenja Steroidi za ciklus rezanja Steroidi za gubitak masti
Testosteron Enanthate Winstrol (Stanozolol) Winstrol
Testosteron Cypionate. Anavar (Oxandrolone) \ t Primobolan
Deca-Durabolin Masteron (Drostanolone Propionate) \ t Anavar
Dianabol Primobolan (metenolon acetat) Masteron
Anadrol Primobolan Depot (Methenolone Enanthate) Ravnoteža
Trenbolone Acetate Oralni Turinabol (4-hlorodehidrometilestesterona) Testosteron, Enanthate, Cypionate, Propionate, Sustanon-250 itd.
Ravnoteža Testosteron propionat
Testosteron propionat Testosteron Enanthate
Testosteron Sustanon Testosteron Cypionate
Suspenzija testosterona Sustanon 250
Boldenone Undecylenate Baza testosterona
Nandrolon Phenylpropionate Trenbolon-acetat

Boldenone Undecylenate

Nandrolon Phenylpropionate


Hot Tags: Sarm prah s-23 za izgradnju mišića, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like