Yk-11 Efikasan prah bez nuspojava Ojačajte mišiće

YK-11 je sintetski, steroidni selektivni modulator androgenih receptora (SARM). To je genski selektivni parcijalni agonist androgenog receptora (AR) i ne indukuje fizičku interakciju između NTD / AF1 i LBD / AF2 (poznata kao N / C interakcija), koja je potrebna za potpunu transaktivaciju AR . Kao sintetički steroid sa anaboličkim i neotkrivenim progestinskim potencijalom. YK11 ima istu kralježnicu kao i steroidi. Selektivni modulator androgenih receptora korisnicima daje iste rezultate kao i ostali steroidi bez ikakvih negativnih sporednih efekata. Supstanca ima sposobnost da proizvede slične efekte kao i miostatin.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


ime proizvoda MK-677
Sinonim Nutrobal Ibutamoren
CAS 159752-10-0
Test 99% \ t
Izgled Beli prah
Pakovanje 1kg vrećica / folija, 5kg / bubanj.
Standard Enterprise Standard
Skladištenje Zatamnjenje, ograničeno čuvanje
Upotreba 1. Gubitak masti
2. Povećanje mišića
3. Zacjeljivanje ozljeda i jačanje kostiju
Molecular Fomular C27H36N4O5S.CH4O3S
Molekularna težina 624.7763.Aplikacije: \ t


U direktnom poređenju sa LGD-4033 kao referencom za ispitivanje na životinjskim modelima anabolizma i androgenosti, YK-11 je pokazao veću efikasnost u anaboličkim parametrima i manju androgenost u ekvivalentnim dozama.

On inducira mišićne ćelije da naprave više folistatina koji je jak inhibitor miostatina. Myostatin (takođe poznat kao faktor diferencijacije rasta 8, je miokin (protein) koji proizvode mišićne ćelije koje djeluju na mišićne stanice da bi inhibirale miogenezu. Miogeneza je rast i diferencijacija mišićnih ćelija. Za značajno više mišićne mase, u istraživanju se istražuju inhibitori miostatina kako bi se pronašli lekovi za mišićne bolesti.

Očekujemo da će YK11 biti snažniji od SARM-a LGD u smislu ukupnog rasta i osjećaja. U ovom trenutku, očekujemo da će to biti najjači SARM na tržištu u redovnom doziranju. Iako može doći do supresije, očekujemo da ovaj proizvod ima niska androgena svojstva i da ga mogu koristiti i muškarci i žene. Prema našem iskustvu sa SARM-ima, nalazimo da ima manje gubitaka u rezultatima ciklusa nego pro-hormoni, iako tipično nisu tako snažni. Očekujemo da ovaj proizvod ima slične rezultate kao umjereno doziran Halodrol, bez alfa-muških / androgenih osjećaja dok je na njemu.

 

Doze i sugestije
 
Preporučena maksimalna doza YK11 zahteva dozu od 2,0-5,0 mg u muškaraca i 0,5 mg do 2 mg kod žena da bi se postigli optimalni efekti kod ljudi za navedene indikacije.

Istraživanja su pokazala da YK-11 inhibira miostatin. Kako to radi? YK-11 indukuje mišićne ćelije da naprave više folistatina koji je jak inhibitor miostatina. Myostatin (takođe poznat kao faktor diferencijacije rasta 8) kao miokin, protein proizveden mišićnim ćelijama koje djeluju na mišićne stanice da inhibiraju miogenezu. Myogeneza je rast i diferencijacija mišićnih ćelija. Istraživanja tokom godina pokazuju da kada blokirate miostatin, on omogućava znatno više mišićne mase.
Početno istraživanje je pokazalo da se "YK-11" vezuje za androgeni receptor i čini mišićne stanice produktivnijim anaboličkim faktorima. On je takođe otkrio da "YK-11" indukuje mišićne ćelije da proizvode više folistatina, što smanjuje miostatin i povećava rast mišića kroz ovaj mehanizam. YK-11 se selektivno vezuje za receptore androgena slično kao LGD-4033 i MK-2866. Drugim rečima, YK-11 nudi veliko obećanje kao terapija za obolijevanje od mišićnog trošenja i za promovisanje veoma masivnih mišićnih dobitaka. Slično kao MK-2866 i LGD-4033, YK-11 se veže za androgene receptore u mišićima i kostima. YK-11 je slabo anabolički do androgenski odnos veći od 25: 1. To znači da je YK-11 veoma slab androgeni, i pruža anaboličke efekte, a minimizira negativne efekte na prostatu i druge organe. Čini se da je YK-11 slabo suprimirajuća za hipotalamičku hipofiznu osovinu testisa (HPTA), ali mnogo manje nego bilo koji anabolički steroidi ili prohormoni. Korisnici YK-11 nisu primetili nikakav porast estrogena i smanjuju globulin koji vezuje polne hormone (što bi dovelo do povećanog slobodnog testosterona, ali ne i ukupnog testosterona). Pored toga, YK-11 je malo vitkiji od LGD-4033, i odličan je za vitke dobitke na nivou testosterona. Ona proizvodi mršavo, suho, lako održavano povećanje snage i mišića, kao i smanjenje tjelesne masti.

4.prodection details


COA
 

Test

Standard za analizu

Rezultati

Opis

Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah

Bijeli kristalni prah

Tačka topljenja

124ºC-128ºC

125ºC-127ºC

Specifična rotacija

+ 26º- + 32º

+ 27.5 °

Gubitak na sušenje

≤0.5% \ t

0.20% \ t

Ostatak na paljenje

≤0.1% \ t

0.02% \ t

Test

≥97% \ t

98.5% \ t

Zaključak

Budite u skladu sa standardom preduzeća
5. Pakovanje i isporuka

 


1) Nabavka
Temeljito istraživanje tržišta, razumevanje cijene sirovina i performansi.Za izvor nabavke razumjeti u potpunosti, i potpuno jamčiti kvalitetu nabave sirovina.
2) Inspekcija
Četiri koraka: uzorkovanje, predobrada uzoraka, mjerenje i obrada podataka.
3) Proizvodnja
a) Svaki operater mora obaviti samopregled proizvoda i napraviti odgovarajuću inspekcijsku evidenciju.
b) Redovni inspektori kroz provjeru samoprovjere operatera, te pregled i potpisivanje odgovarajućeg zapisa. Kontrola punog radnog vremena je odgovorna za inspekciju gotovog proizvoda, i daje evidenciju o ulasku u gotov proizvod.
4) Prije prodaje
Rezultat testa se može dati prije prodaje.
Institucija za otkrivanje treće strane je dozvoljena ako niste zadovoljni rezultatima testiranja.

Hot Tags: yk-11 efektivni prah bez nuspojava jača mišiće, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like