YK11 CAS.431579-34-9

YK11 CAS.431579-34-9

U prisustvu YK11, indukcija ključnog regulatora stvaranja mišića (MRF), kao što je miogeni faktor diferencijacije (MyoD), mioflavin 5 (myf5) i mioblastin), je značajnija u prisustvu DHT-a. YK11 tretman C2C12 ćelija, ali ne i DHT, indukovana ekspresija folistatina (Fst), YK11 posredovana mijastotska diferencijacija je obrnuto protiv Fst antitijela.

Detalji o proizvodu

Gubitak težine YK11 / YK-11 najjači SARM-ovi

Foshan Xinhang Biological Technology Co., Ltd.

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ključne riječi: YK11 / YK-11 / AR (androgeni receptor)


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

YK11 je selektivni modulator androgenog receptora (SARM) koji aktivira AR u odsustvu N / C interakcije. U ovoj studiji smo dalje proučavali mehanizam YC11 indukovane miogenske diferencijacije stanica C2i12.

U prisustvu YK11, indukcija ključnog regulatora stvaranja mišića (MRF), kao što je miogeni faktor diferencijacije (MyoD), mioflavin 5 (myf5) i mioblastin), je značajnija u prisustvu DHT-a. YK11 tretman C2C12 ćelija, ali ne i DHT, indukovana ekspresija folistatina (Fst), YK11 posredovana mijastotska diferencijacija je obrnuto protiv Fst antitijela.

U odsustvu DHT negativnog, YK11 će imati sličan efekat (možda i efikasniji) na DHT. To znači da je proizvod najvjerovatnije potisnut, što zahtijeva kasniji ciklus, a ne podršku petlje. Nema efekte androgenih efekata kao što su gubitak kose, akne i tako dalje. Povećanje folistatina uzrokovano YK11 će djelovati kao antagonist mystatina (koji će blokirati miostatin) i karakteristike anaboličkog rasta YK111.


2.Specifications: \ t

Naziv proizvoda: YK11 / YK-11
Puno ime: (17a, 20E) -17,20 - [(1-Metoksietiliden) bis (oksi)] - 3-okso-19-norpregna-4,20-dien-21-karboksilna kiselina Metilestar
Sinonimi: (17a, 20E) -17,20 - [(1-Metoksietiliden) bis (oksi)] - 3-okso-19-norpregna-4,20-dien-21-karboksilna kiselina Metilestar; YK11 ((17α, 20E) -17,20 - [(1-metoksietiliden) bis- (oksi)] - 3-okso-

CAS: 431579-34-9; 366508-78-3

Standard: Standard u kući
Izgled: Bijeli prah

Čistoća: 98.6%

Rok trajanja: 2 godine

Doziranje: Dnevna doza YK11 je 4 mg jednom dnevno za hardcore korisnike max 8 mg

Mini narudžba: Samo 1g, 5g, 10g

Paket: Super diskretan za 100% prolaznost

Sada: Masa i obilje --- Brza isporuka

Plaćanje: T / T, bankovni transfer, Western Union, Paypal, Money Gram i Bitcoin

Vrijeme vođenja: U roku od 12 sati po primitku uplate

Isporuka: Svi ekspresni modovi (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, itd.)

Vrijeme isporuke: 3-7 dana ekspresnim vratima od vrata do vrata


3.Aplikacije: \ t

1. SNAGA MIŠIĆA:

U Kannovom izveštaju, mišićne ćelije koje su izložene njima proizvode više sintetičkih metaboličkih efekata od mišićnih ćelija izloženih DHT-u. U tom smislu, može se sa sigurnošću reći da je ovo najbolji mišić koji treba ojačati, bez štetnih efekata uzrokovanih tradicionalnim steroidima, uključujući mnoge zdravstvene rizike. Dešava se da izaziva mišićne ćelije, stimulirajući ih da stvaraju više folistatina, mnogo bolje od DHT-a.

Osim toga, ne može se zanemariti da istraživačke kemikalije kao SARM djeluju preko receptora mišićnog androgena, ali ne oštećuju kosti i zglobove, kao i da otkriju druge dijelove tijela AR - zbog njihove selektivne aktivnosti.


2. MYOSTAT ININHIBITOR:

Iako se pokazalo da je YK-11 dobar dodatak uspostavljanju mišićne snage, posebno za bodibildere i sportiste, smatra se i velikim inhibitorom mišićne inhibicije. SARM-ovi su jaki androgeni, ali bez nuspojava su posebni i vrijedni, a mogu biti uobičajeni kod injekcionih supstituta (kao što su steroidi i hormoni).

Može da deluje i kao inhibitor mišićnog inhibina. Šta je inhibicija rasta mišića? To je protein koji ograničava proizvodnju i rast mišićnog tkiva kada je prisutan. Tako da suzbijanjem uloge miostatina, ona zapravo može povećati potencijal vašeg tela da izgradi veće i tanje mišićno tkivo. Ali dok to zvuči odlično, naučnici su to već dokazali.

Ono što se dešava je da takođe inhibira proizvodnju i postepeno inaktivira folistatin, inhibitor miogenog inhibina. U ovom trenutku može se reći da je, pored svojih sintetičkih metaboličkih svojstava, moćan i efikasan inhibitor miostatina, što znači više mišića za vašu uslugu!


3. MUSCLE GROWTH: \ t

YK11 se može primenjivati 8 do 8 mg nedeljno tokom 8 nedelja nedeljno. Međutim, možda ćete biti zabrinuti zbog efekata estrogena, uključujući i povećanje grudi, ali sada nije tu.

Zbog svojih selektivnih karakteristika, dobro se ponaša, ali samo mišićne ćelije mišićnih ćelija sintetske metaboličke aktivnosti bez nepovoljnog efekta estrogena, što može dovesti do toga da vaš pokret „sramota muških grudi“ bude sram.

Pored toga, jedinjenje ne menja ekspresiju drugih gena u telu jer ostavlja androgeni receptor u drugim delovima tela (uključujući kosti, zglobove i prostatu). Dakle, ako odaberete tipičan steroid na tržištu, možete iskusiti velike prednosti mišićnog uzgoja, osim što ćete možda morati da se suočite sa neželjenim efektima.

Najbolja stvar je da ona može pružiti sve gore navedene prednosti bez povrede vašeg tela, posebno vaše jetre - možda ćete morati da izaberete ove hormone tako što ćete izabrati druge hormone na tržištu, što može zahtevati duže korišćenje Da bi se postigli bilo kakvi dramatični rezultati. The

Pošto je studija još uvijek u toku, zaključni detalji o spoju još nisu objavljeni, nuspojave još nisu zabilježene. Prema prvobitnim podacima i preliminarnim rezultatima, nema nikakvog negativnog efekta.


Doze i sugestije

Preporučena maksimalna doza YK11 zahteva dozu od 2,0-5,0 mg u muškaraca i 0,5 mg do 2 mg kod žena da bi se postigli optimalni efekti kod ljudi za navedene indikacije.


Zaključak

YK11 pokazuje mnoge nade kao prikladan sintetički metabolički SARM. Sa svojim potencijalom za rast mišića, nema neželjenih sporednih efekata povezanih sa sintetičkim metaboličkim steroidima i hormonima.

SRM YK-11 je snažan nosilac SARM-a koji promoviše žetvu puno mišićnog tkiva, što je veoma korisno za one koji žele da imaju estetiku i iseckanu stas! Pogledajte najnovije i najpopularnije YK-11 Focused Nutrition proizvode. U SARM svetu to apsolutno ubija.


4.Podaci o detaljima

YK11YK-11


5.Proizvodna kvalifikacija

Certifikat analize

ime proizvoda

(17-alfa, 20E) -17,20 - [(1-metoksietiliden) bis (oksi)] - 3-okso-19-norpregna-4,20-dien 21-karboksilna kiselina metil ester / YK11

Serijski br

170306

Količina

2KG

Datum proizvodnje

2017.03.06

Ref Standard


Exp Date

2019.03.07

Items and Results

Stavka

Nivo kvaliteta

Određivanje

Izgled

Bijeli ili bijeli prah

Beli prah

HNMR

Odgovara strukturi

odgovara

LCMS

Odgovara MW

odgovara

Test

≥97% \ t

98.10% \ t

Zaključak

Passed

Opis pakiranja

Zapečaćeni ekscentarski bubanj i dvostruka zapečaćena plastična vreća

Skladištenje

Čuvajte na hladnom i suvom mestu, ne zamrzavajte, držite dalje od jake svetlosti i toplote

Rok trajanja

1 godina kada se pravilno skladišti


6.D elivery, dostava i posluživanje

Napravite narudžbu

Molimo Vas da pojasnite koji proizvod i koliku količinu trebate

Mini Order

Samo 1g, 5g, 10 grama

Quote

Cene i detalji specifikacije (COA) će vam biti ponuđeni da razmotrite i potvrdite

Načini plaćanja

T / T, bankovni transfer, Western Union, Paypal, Money Gram i Bitcoin

Načini isporuke

Svi Express modovi (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, itd.)

Adresa za dostavu

Navedite informacije o valjanoj i ispravnoj adresi odredišta (ako je moguće s poštanskim brojem, brojem telefona).

Pakovanje

Izaberite najbolje načine prema količini i stepenu sigurnosti (Super diskretan, profesionalan i iskusan)

Vodeće vrijeme

U roku od 12 sati po primitku uplate

Package pictures

Fotografije parcele bi bile ponuđene da bi se razlikovale stvari

Broj za praćenje

Ponuđena nakon što je objavljena

Vrijeme isporuke

3-7 radnih dana (od vrata do vrata)

Nakon prodaje

24/7 Online za sve probleme


FAQ
1.Koje usluge nudite?
Možemo ponuditi Custom premiksi, polu-gotovih proizvoda, gotovih proizvoda, OEM usluga.
Možemo vam pomoći sa formulacijama, mješavinama i prilagođenim pakiranjem. QHNUTRACEUTICALS je vaš potpuni izvor za danas i sutra najjače i najpopularnije prirodne sastojke. Sa iskustvom od više od 500 proizvoda formule, ako možete zamisliti funkcionalan proizvod, možemo ga ostvariti.

2.Kako da naručim?
Jednostavno kontaktirajte našu kancelariju na telefon + 86-027-81302011. Povezat ćemo vas s jednim od naših upravitelja računa koji će vam rado pomoći oko narudžbe.

3.Kada će moja naručiti brod?
Proizvodi na lageru obično se isporučuju u roku od 24-48 sati od vaše narudžbe koja se prima i obrađuje. Ako proizvod nije na zalihi, vrijeme obrta varira, ali je općenito oko 1-3 tjedna, ovisno o raspoloživosti.

4.Da li prodajete male količine krajnjim korisnicima?
Prihvatamo bilo koju količinu za narudžbu, od grama do tona.

5.Da li identitet testirate svoje proizvode?
Da, testiramo ID za sve ulazne sirovine prije proizvodnje ekstrakta u zemlji porijekla. Testiranje ID-a prije bilo kakve obrade pomaže nam da vam isporučimo najkvalitetnije sastojke po najnižim mogućim cijenama.


Slobodno me kontaktirajte:

Morgan@chembj.com,

Whatapp: +8617725670492

Skype: +8617725670492

Prethodna: 17725670492

Hot Tags: yk11 cas.431579-34-9, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like