Anomass 400 Anomass 400mg / ml

Anomass 400 Anomass 400mg / ml Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221 ključne riječi: Anomass 400, Anomass 400 mg / ml 1. Opis: Anomass 400 je moćna mješavina tri ...

Detalji o proizvodu

HOT SALE (2) \ t

Anomass 400 Anomass 400mg / ml

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

ključne reči: Anomass 400, Anomass 400 mg / ml

1. Opis:

Anomass 400 je moćna mešavina tri izuzetna steroida dizajnirana sa inteligentnim pristupom sintezi proizvoda. Anomass 400 je dizajniran kao 'stog u boci' i pruža efikasan pristup tjednom režimu doziranja korisnika. Kombinirajući Boldenone Undecylenate, Testosteron Enanthate i Trenbolone Enanthate ovaj proizvod isporučuje sve što je korisniku potrebno u dvije jednostavne injekcije tjedno.

Anomass 400 je steroid koji je veoma efikasna mešavina tri izuzetna jedinjenja. Dizajniran je da pruži prednosti svih triju spojeva i da maksimizira rezultate. Može se koristiti za nedeljnu dozu i sadrži testosteron enantat, boldenon undecilenat i trenbolon enantat. Sa dvije jednostavne injekcije svake sedmice, ovaj proizvod će isporučiti sve što je korisniku potrebno i ponudit će mnoge pogodnosti bodybuilderima, sportašima i drugima.

Anomass 400 (4) \ t

2. Anomass 400 Recept:

testosteron enantat 150mg / ml

boldenon undecylenate 150mg / ml

trenbolon enanthate 100mg / ml

Anomass 400mg / ml @ 500ml recepti:

30 grama testosterona Ethanate prah

15g Boldenon Undeclynate

20 grama Trenbolone Etanat u prahu

13mL BA (2%) \ t

64mL BB (15%) \ t

349mL Ulje

3.Function: \ t

Ovaj tip steroida ima niz pogodnosti za bodibildere i sportiste. To je popularan tip steroida i često ga koriste početnici. Ima sposobnost da doda malo mišića, ali ima nekoliko nuspojava. Popularan je zbog jakih efekata i odmah ćete primetiti rezultate.


Anomass sadrži boldenon undecylenate, koji je steroid koji je derivat testosterona. Ima veću mytropic aktivnost od testosterona i ne pretvara se u estrogene - što znači da neće imati nikakve neželjene efekte vezane za estrogen. Ova supstanca će vam pomoći da povećate apetit i ukupnu brzinu metabolizma u telu, što će vam pomoći da brzo raste. Povećanje apetita može biti korist za ljude koji se bore da konzumiraju mnogo kalorija, jer je to neophodno za rast mišića.


Još jedna prednost ovoga je da boldenon stimuliše bubrege, tako da mogu da proizvode eritropoetin. Ovo povećava broj crvenih krvnih zrnaca u krvi kao i poboljšava viskoznost krvi. Kao rezultat toga, za vašu krv će biti lakše da prenose kiseonik do ćelija vašeg tela - poboljšavajući performanse kada je u pitanju aerobna vežba.

4. Doziranje:

Tipična doza Anomass 400 steroida je 25-50mg dnevno. Preporučuje se uzimanje steroida dva puta nedeljno, tako da možete izbeći fluktuacije u nivou testosterona. Što više uzimate, to će efekti steroida biti preterani.

4. Proces narudžbe:

red

-Znaš šta bi ti trebalo

-Pošalji vam ukupnu cijenu i napravite plan otpreme

-Ako misliš ok i pošalji plaćanje

- Poslat ćemo pošiljku za 12-24 sata, a zatim ćemo vam poslati fotografiju i broj za praćenje

- Nastavićemo da ga pratimo i obavještavamo vas o detaljima

-Parcel će biti isporučen za 4-5 radnih dana

5. Srodni proizvodi:

Compound Injectable Steroid Oil

Hot Tags: anomass 400 anomass 400mg / ml, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like