Armidex 5mg / ml Anastrozol

Arimidex je pravi inhibitor aromataze koji djeluje blokiranjem enzima aromataze u tijelu, čime se ograničava količina estrogena koji se javlja. Ovo jedinjenje ima očigledne prednosti za bodibildere koji koriste aromatizujuće steroide kao što je testosteron. Ove osobe mogu se suočiti sa sporednim efektima vezanim za estrogen, kao što su napuhavanje vode i "gyno", ali uzimanjem GP Arimidexa na ciklusu, šanse za bilo koju od ovih strana su znatno smanjene.

Detalji o proizvodu


1.Produc t Uvod

Dobro došli u kontakt Morgan f ili više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t


Nolvadex Tamodex Citrate
Nolvadex Tamodex Citrate Osnovne informacije:
Brand name: Nolvadex, Nolvaxyl, Tamoximed, Tamodex, Cytotam, Mamofen, Xifen, Tomifen, Tevafen, Oncotam, Neotam, Valodex, Oncomox, Caditam.
Molekularna formula: C26H29NO.C6H8O7
Molekularna težina: 563,64
CAS br .: 54965-24-1
Izgled: bijeli kristalni prah
MP: 140-144 ° C
Nolvadex Tamodex Citrate Opis:3.Aplikacije: \ t


Arimidex vs Nolva

Glavna prednost upotrebe arimidexa nad SERM-om, kao nolva, je da arimidex blokira enzim aromataze; time sprječava proizvodnju estrogena. Poređenja radi, Nolva će sprečiti estrogenske receptore da primaju estrogen, umesto da zaustave proizvodnju na izvoru. Dakle, i dalje ćete imati estrogen koji lebdi u vašem telu kada koristite SERM.

Arimidex Dozacije

Većina muškaraca će naći 0,5mg svaki drugi dan da bi bila dobra polazna tačka za vreme ciklusa, ako je potrebna za prevenciju neželjenih efekata sa 1mg svaki drugi dan, što je obično najviše što je ikada potrebno za ovu svrhu.

Ista doza se može primeniti u sportskim takmičenjima, naročito u bodibildingu; Vrlo je uobičajeno da mnogi bodybuilderi dopunjavaju Arimidexom 12-16 nedelja, što dovodi do takmičenja u dozi od 1 mg svaki drugi dan.

Opšte doze za muškarce: 0,5 mg dnevno ili svaki drugi dan.

4.prodection details


Anastrozol (INN) (koji se prodaje pod trgovačkim imenom Arimidex od AstraZeneca) je nesteroidni lijek koji inhibira aromatazu odobren za liječenje raka dojke nakon operacije, kao i za metastaze kod žena prije i nakon menopauze. Ozbiljnost raka dojke može se povećati estrogenom, jer spolni hormoni uzrokuju hiperplaziju i diferencijaciju na mestima receptora estrogena. Anastrozol djeluje tako što inhibira sintezu estrogena. Patent na Arimidex od strane AstraZeneca istekao je juna 2010. godine.

Nalazi se na listi esencijalnih lijekova Svjetske zdravstvene organizacije, popisu najvažnijih lijekova potrebnih u osnovnom zdravstvenom sustavu.

Kod žena u menopauzi to uključuje određene vrste raka dojke, uključujući žene koje su razvile bolest nakon liječenja tamoksifenom. Može se koristiti i za druga stanja koja je odredio Vaš liječnik.

Anastrozol je inhibitor aromataze. Deluje tako što smanjuje koncentraciju estradiola u krvi, što može smanjiti veličinu i rast tumora.


5. Pakovanje i isporuka

Garancija za brzu i sigurnu isporuku:
1) Parcela se može poslati u roku od 14 sati nakon uplate. Dostupan je broj za praćenje
2) Sigurna i diskretna pošiljka. Različiti načini transporta po vašem izboru.
3) Carinska stopa prolaznosti ≥99%
4) Imamo vlastiti agent / remailer / distributer koji nam može pomoći da isporučimo naše proizvode vrlo brzo i sigurno, a mi imamo zalihu za prijenos.


Hot Tags: armidex 5mg / ml anastrozol, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like