Pentadex 300 Finished Steroid Liquid

Pentadex 300 steroidno završeno ulje za izgradnju mišića sa sigurnom isporukom Za sve potrebe kontaktirajte: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com 1ml Pentadex 300 sadrži: Supstanca: Testosteron propionat: 50 mg Testosteron fenilpropionat: 50 mg Testosteron enantat: 60mg Testosteron. ..

Detalji o proizvodu


Pentadex 300 steroidno završeno ulje za izgradnju mišića sa sigurnom isporukom

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


1 ml Pentadex 300 sadrži:

Supstanca: Testosteron propionat: 50 mg

Testosteron fenilpropionat: 50 mg

Testosteron enantat: 60mg

Testosteron cipionat: 60 mg

Testosteron decanoate: 80 mg


Opis: \ t


Pentadex 300 je jedan od najboljih pojačivača testosterona na tržištu. Entuzijasti za vježbanje diljem svijeta sada to zahtijevaju jer je Super Test dizajniran da im pomogne u izgradnji mišićne mase, poboljšanju snage, podršci već zdravog seksualnog nagona, pomoći u detoksifikaciji njihovog sistema i održavanju tijela za optimalnu kondiciju i zdravlje.


Aplikacija:


Pentadex 300 se uglavnom koristi za svrhe punjenja. Prosečna doza sustanon steroida varira od 250 do 1000 mg nedeljno. Iskusniji sportisti koriste veće doze, ali istovremeno povećavaju i nuspojave. Da bi se smanjila doza testosterona bez odustajanja od dobitaka koje ovaj steroid može da obezbedi, može se slagati sa drugim homonima kao što su dianabol, oksimetolon, trenbolon ili winstrol. Testosteron ima svojstvo pretvaranja u estrogen i sustanon steroid nije izuzeće od ovog pravila. Ovo može dovesti do nuspojava vezanih za estrogen, stoga je preporučljivo dodati pomoćni lijek kao što je proviron ili nolvadex. Treba napomenuti da će ovo jedinjenje promovisati zadržavanje vode. Stoga to nije dobar izbor za one koji žele da održe određeni nivo kvaliteta svojim muclima.


Doziranje:


Tipično raspon od 500-1250m tjedno i trajanje ciklusa bi bilo od 8-20 tjedana, ovisno o kursu sportaša.

Pentadex 300 - tečnost

Naša prednost:


1, Mi samo šaljemo VISOKA čistoća steroida, peptida, hemikalija za istraživanje i farmaceutske proizvode koji su veoma popularni u mnogim zemljama kao što su Kazahstan, Poljska, Mađarska, Paragvaj, Urugvaj, Brazil, Rusija, Portugal, Letonija, Švajcarska, Island, Ukrajina, Nemačka, Francuska, Holandija, Belgija, Peru, Švedska, Novi Zeland, Češka Republika, Litvanija, Irska, Tunis, Meksiko, Grčka, Portoriko, Srbija, Finska, Italija, Estonija, Tajland, Izrael, SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija


2, Naše cijene su najbolje zbog popusta koje dajemo svim našim kupcima. Dajemo veoma dobre popuste što čini naše cene izvanrednim na tržištu.


3, Genuine i 100% Garancija na sve narudžbe vam mjesto. Imamo najbolje što ćete naići na Online. Imamo adekvatne zalihe, i možemo organizirati isporuku u roku od 24 sata po primitku uplate. Broj za praćenje će biti obaviješten brzo nakon isporuke.


4, Imamo najbolje usluge kupcima i izvrsnu sposobnost isporuke. Kontaktirajte nas kako biste dobili kompletnu listu naših proizvoda i cjenika.


5, Osim sirovog steroidnog praha i tekućine, nudimo hormonsko rješenje i formulu. Možemo vas naučiti kako napraviti hormonsko rješenje na mjestu. Svaka poseta našoj laboratoriji je dobrodošla.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

email: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: pentadex 300 završio steroidni tekućina, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like