Test ulja za steroid 400 mg / ml

Test 400 je mješavina testosteron propionata, testosterona enantata i testosterona Cypionate, što je neobično zbog činjenice da koristi 2 različita steroida koji funkcioniraju identično umjesto da samo koriste više od jednog od njih.

Detalji o proizvodu

Test testa steroidnog ulja na testosterone 400 mg / ml Test 400  


Mi smo bili snabdijevanje Steroidni Raws i Sarms godinama s dobrom reputacijom. Specijalizirani smo za sirovi steroidni prah, premade ulja, sarms, peptide i farmaceutske sirovine safe Super siguran utovar s konkurentnim cijenama i najboljom uslugom

Skype: +8613302415760

Whastapp +8613302415760

Email cindy1114@yccreate.com


143


Test 400 Brzi detalji


Test 400 je samo još jedna mješavina testosterona. Dobra stvar kod testa 400 je da možete dobiti ogromnu dozu testosterona u nekoliko mililitara proizvoda.


Naziv proizvoda: Test 400mg / ml

Alias: Test 40

Sadržaj: 50 mg testosteron propionat, 175 mg testosterona enantata, 175 mg testosterona Cypionate

Koncentracija: 400 mg / ml

Nosač ulja: ulje grožđa, MCT, EO i tako dalje

Doziranje: 250mg-1000 + mg tjedno.

Upotreba: poboljšanje mišićne mase i snage

Minmum količina narudžbe: 50ml

Snaga snabdevanja: 50liter / dan

Način pakovanja: skriveni paketi zasnovani na različitim zemljama i različitim količinama

Dostava metode: DHL, TNT, FedEx, EMS, ETK, EUB i tako dalje

Vrijeme isporuke: unutar 4-7 dana nakon praćenja

Načini plaćanja: wetsern union, money gram, bitcoin i TT


Test 400 Primena

 

Upotreba testa 400 će brzo ugasiti prirodnu proizvodnju testosterona u tijelu, čime će se napraviti odgovarajući plan terapije nakon ciklusa neophodan za obnavljanje prirodne funkcije tijela i održavanje dobrobiti što je bolje moguće nakon korištenja steroida. Sportisti će obično koristiti kombinaciju Clomid, Nolvadex i 4-6 kako bi brzo i efikasno obnovili rad hipofize i testisa.


Testosteron je odgovoran za unapređenje zdravlja i blagostanja kroz povećan libido, energiju, imunitet, povećan gubitak masnoće, dobijanje i održavanje mišićne mase, sprečavanje osteoporoze (gubitak gustine kostiju) i moguću zaštitu od bolesti srca.


Mnogi bodybuilderi vole test 400, jer će doza od 2 ml dvaput tjedno pružiti nevjerojatnih 1600 mg testosterona! Za one koji traže zamenu / terapiju testom, ovo je možda malo pretjerano, ali za sportiste u moći, to je neverovatan nalaz! Neki se žale na bol na mjestu ubrizgavanja. Test 400, po našem mišljenju, je spoj koji želite ubrizgati u gluteuse, za razliku od quad ili delt. Osim količine po mL, T400 se NE razlikuje od bilo kojeg drugog testa. Oni koji su skloni estrogenim stranama su ohrabreni da pokrenu anti-estrogen sa T400.


Test 400 Doziranje


Test 400 ima vreme otpuštanja između 12-18 dana. Obično se ubrizgava dva puta nedeljno, mada neki korisnici odluče za veću učestalost ubrizgavanja tri puta nedeljno. Prosječne doze su 250 mg-1000 + tjedno.


test 400mgFAQ


1. Šta je Premade ili polu-završno steroidno ulje

 

Premazano ili polugotovo ulje koje nudimo je zapravo završeno. Ulja se već kuvaju medicinskim otapalima i uljem nosača, a ulje jednom filtriramo i kroz membrane od 0,22 μm, ali zbog problema sa pakovanjem, ulja se ne isporučuju tokom transporta ili slanja. Jedini proces koji vam je preostao je da ih učinite sterilizovanim i bezbednim za upotrebu - sterilnom filtracijom, prilično jednostavan proces.

 

2. Zašto ne gotova steroidna ulja u bočicama?

 

Da bismo osigurali sigurnu isporuku u vašu zemlju, koristimo diskretan paket, koji ne može osigurati da se sterilizira okoliš. I mnogo je jeftinija od one u bočicama. Prema stopi uspješnosti parcela koje smo poslali u mnoge zemlje, premade ili poluproizvodi steroidnog ulja će biti bolji izbor. Štoviše, ovo je odlična prilika za vas da napravite i vaše poslovanje.

 

3. Zašto odabrati Premade ili polu-završno steroidno ulje

 

Ako želite da nađete legitimnu steroidnu opremu za samostalno korišćenje, urađene steroidne ulja imaju istu snagu kao i one gotove i pomažu vam da uštedite novac.

 

Ako želite proširiti vlastiti posao, obnoviti vlastiti rand, pripremljena ulja vam pomažu uštedjeti vrijeme i zaraditi više.

 

Ako imate poseban zahtjev o nosaču i koncentraciji, naša laboratorija može učiniti i vaš um.

 

4. Kako filtrirati premade ili polugotovo steroidno ulje

 

Daćemo vam uputstva o tome kako da filtrirate korak po korak. Takođe poslužujemo filtere za špricu, vakuumske filtere, prazne bočice (sa čepovima i vrhovima), zaptivač bočica za izradu gotovih steroida.

 

Takođe služimo i opremu za završno ulje190Hot Tags: steroidni ulje test 400mg / ml, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like