Supertest 450 mg / ml Steroidno ulje

Super Test je jedan od najboljih testosterona na tržištu, uključuje testosteron acetat, testosteron dekanoat, testosteron propionat, testosteron fenilpropionat, testosteron cypionat.

Detalji o proizvodu


Bezbolno mešanje steroidnog ulja Supertest 450 mg / ml


Specijalizirani smo za sirovi steroidni prah, premade ulja, sarms, peptide i farmaceutske sirovine, američke domaće dostave, sigurne i brze dostave u svijetu. Whatsapp +8613302415760 E-pošta cindy1114@yccreate.com


194


Supertest 450mg / ml Brzi detalji


Naziv proizvoda: Supertest 450mg / ml

Sadržaj: 32 mg po testosteron acetatu , 147mg po ml testosteron dekanoata, 73mg testosteron propionata,
73mg testosteron fenilpropionat, 125mg testosterona cypionate

Koncentracija: 450 mg / ml

Nosač ulja: ulje grožđa, MCT, EO i tako dalje

Doziranje: 500-1250 mg tjedno

Dužina ciklusa: 8-20 sedmica

Upotreba: Mass, Bulking, Strength Cycle

Minmum količina narudžbe: 50ml

Snaga snabdevanja: 50liter / dan

Način pakovanja: skriveni paketi zasnovani na različitim zemljama i različitim količinama

Dostava metode: DHL, TNT, FedEx, EMS, ETK, EUB i tako dalje

Vrijeme isporuke: unutar 4-7 dana nakon praćenja

Načini plaćanja: wetsern union, money gram, bitcoin i TT

 

Supertest 450 recept za kuhanje


Supertest 450mg / ml recept za 500ml


Testosteron acetat   16gram
testosteron decanoate   73.5gram

testosteron propionat 36.5gram

testosteron fenilpropionat 36.5gram
testosterone cypionate 62.5gram
10ml BA (2%)
100ml BB (20%)
220.5ml Ulje grožđa


Supertest 450 Aplikacija


 

Test je najčešći anabolički hormon koji postoji i koji se takođe smatra najosnovnijim. Zbog toga ga bodybuilderi često smatraju osnovnim steroidom za većinu svih ciklusa. dramatično povećanje veličine i snage mišića, kao i sveukupni osećaj dobrobiti i povećava libido i seksualni nagon.

 

Test se vrlo lako aromatizira i zbog toga nakupljanje estrogena i nuspojave mogu postati problem za korisnike koji su osjetljivi na ove probleme ili oni koji se odlučuju za korištenje visoke doze ovog spoja. Držite nuspojave povezane sa estrogenom na minimumu. Izuzetno osetljivi korisnici, ili korisnici koji koriste vrlo visoke doze (800-1200mgs) mogu naći da su jači anti-estrogeni prikladniji.Supertest 450 Doziranje

 

Doziranje muških bodibildera ovog steroida bi obično bilo u rasponu od 500 do 1250 mg nedeljno, a trajanje ciklusa bi bilo od 8-20 nedelja, u zavisnosti od kursa sportiste. Žene obično vide poželjne rezultate od doza od 50-100 mg tjedno


supertest450Naše konkurentne prednosti:


1. Bogato iskustvo: specijalizirali smo se na ovom polju dugi niz godina, naši steroidi su se izvezli gotovo širom svijeta. Kao što su SAD, Kanada, Velika Britanija, Brazil, Nemačka, Rusija, Australija, Grčka, Poljska, Bugarska, Rumunija, Holandija, Švedska, Ukrajina, Letonija, Litvanija, Irska, Austrija, Iran, Turska, Meksiko, Tajland, Indija, Malezija, Singapur, druge zemlje Bliskog istoka, evropske zemlje, američke zemlje i više područja.


2. Velika kvaliteta: Visoka čistoća i povoljna cijena. Dobra kvaliteta je prva baza našeg uspjeha. Svi naši proizvodi uživaju visoku čistoću. Dakle, on može osigurati vaš zahtjev. Dobrodošli redoslijed uzoraka, MOQ samo 10 grama.


3. Sigurna i brza dostava: Mnogo različitih diskretnih sigurnih metoda pakiranja, iskustvo u odabiru ekspresne, 4 ~ 7 dana do dolaska, uspješna stopa 99%.


4. Iskustveni red i saradnja: Osim sirovog praha, nudimo i hormonsko rešenje i Recepti. Možemo vas naučiti ili razgovarati o tome kako napraviti hormonsko rješenje na mjestu. Svaka diskusija i pitanje su dobrodošli!


Pakiranje i usluge:1. Masa zaliha, kako bi se osiguralo isporuku odmah svaki dan kada je plaćanje učinjeno.
2. Nakon što je godinama bio angažiran u ovoj oblasti, imamo sofisticirani i profesionalni logistički odjel, koji može jamčiti sigurnu i brzu isporuku.
3. Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje koji je dovoljno profesionalan da vam pruži siguran paket. Također izbjegavajte hitne slučajeve prilikom isporuke tako da je visoka carinska propusnica zajamčena. Jedinstveni načini za slanje 10grama do 25 kilograma praha (ili 100ml do 30 litara tečnosti) u jednom trenutku do vašeg odredišta.
4. Pakovanje slika i šifriranje se dostavljaju u roku od 24 sata čim primimo uplatu. Ažurirani kôd za praćenje će biti obezbeđen svaki drugi dan samo zato što možete držati dlan vašeg paketa.
5. Savršena usluga nakon prodaje: Sva pitanja ili problemi su se pojavili nakon prijema proizvoda.


145

Hot Tags: supertest 450 mg / ml steroidnog ulja, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like