Test Blend 500

Test Blend 500

Testosteron je najčešći anabolički hormon koji postoji i smatra se najosnovnijim. Zbog toga ga bodibilderi često smatraju osnovnim steroidom u većini ciklusa. Testosteron je u prirodi i anabolički i androgeni.

Detalji o proizvodu

Test mješavina 500 injekcijskih mješavina anestetičkog steroida testosterona

Foshan Xinhang Biological Technology Co., Ltd.

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ključne riječi: testna mješavina 500 mg / ml, testosteron, anabolički,


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Formula:

Test cypionate 150mg

Test Decanoate 200mg

Test Enanthate 150mg


1. Testosteron je najčešći anabolički hormon koji postoji i koji se takođe smatra najosnovnijim. Zbog toga ga bodibilderi često smatraju osnovnim steroidom u većini ciklusa. Testosteron je u prirodi i anabolički i androgeni.

2. Korisnici ovog steroida će primetiti dramatičnu dobit u veličini i snazi mišića, kao i sveukupni osećaj dobrobiti i povećava libido i seksualni nagon.

3. Testosteron vrlo lako i stoga nakupljanje estrogena i nuspojave mogu postati problem za korisnike koji su osjetljivi na ove probleme ili oni koji se odlučuju za korištenje visoke doze ovog spoja.

4. Stoga, kada se koristi testosteron, bodibilderi često biraju inkorporirati anti-estrogen kao što je Anastrozol, Proviron, Tamoksifen kako bi se smanjili neželjeni efekti vezani za estrogen.

5. Izuzetno osetljivi korisnici, ili korisnici koji koriste vrlo visoke doze (800-1200mg) mogu naći da su jači anti-estrogeni kao što su letrozol ili eksemestan prikladniji. Androgeni sporedni efekti kao što je masna koža su takođe mogući dok uzimate testosteron.

6. Upotreba testosterona će brzo ugasiti prirodnu proizvodnju hormona u tijelu, čime će pravi PCT plan biti neophodan za vraćanje prirodne funkcije tijela i održavanje dobitaka što je bolje moguće nakon korištenja steroida.

7. Na kraju ciklusa, bodibilderi često koriste kombinaciju Clomida, Tamoksifena i HCG u periodu od 3-4 tjedna kako bi se operacija hipofize i testisa vratila brzo i efikasno.

8. Test Blend 500 predstavlja kralja hibrida mješavine testosterona. Odavno smo uočili koliko su određeni esteri moćni u postizanju rezultata. Od ovih estera koji brzo djeluju, kao što su prop i fenomen, izgleda da su izuzetno moćni.

9. Međutim, problem je uvijek bio višestruke injekcije i česte injekcije. Sa jednom jedinom metastazom od 500 mg / ml smanjili smo količinu volumena potrebnu za ubrizgavanje u organizam, što olakšava ubrzanje doze testosterona na 1000 mg nedeljno sa samo 2 snimka.

10. njegova mješavina će učiniti sve što je dobra mješavina testosterona. Dobit ćete ogromne količine mišića, primijetiti povećanu količinu vode u mišićima i naravno da ćete iskusiti sirovu snagu i moć.

11. Test Blend 500 se može koristiti kao deo lepog stog s drugim proizvodima koji se više oslanjaju na tvrdoću i kondicioniranje kao što su Equipoise, Deca i / ili Tren ili se mogu složiti sa oralima kao što su Dbol i Anadrol za ozbiljne van sezone.

12. Ovo je ekstremno bazno jedinjenje koje stvara osnovu za izgradnju velike i impresivne strukture. Kao i kod svih testosterona, estrogen bi mogao biti problem ako ste osjetljivi na estrogenske strane. Preporučujemo upotrebu Arimidex, Aromasin ili Nolvadex sa ovim proizvodom.

13. Ovaj proizvod je također bio dobar proizvod za muškarce koji žele ili trebaju terapiju zamjene testosterona, ali ne žele tjedno primati injekcije. Zbog dugotrajnog djelovanja nekih od estera možete jednostavno uzeti 1 injekciju svakih 14 dana za TRT terapiju.


2.Specifications: \ t

Proizvod za prodaju: \ t
Testna mešavina 450 mg / ml
Testna mješavina 500mg / ml
Test Blend 300mg / ml

Test Blend 450 svaki 1ml sadrži:
200mg Testosteron Enanthate;
150mg Testosteron Cypionate;
100mg Testosteron propionat.

Test Blend 500 svaki 1ml sadrži:
200 mg testosterona dekanoata;
100 mg po testosteron propionatu;
100 mg po testosteron fenilpropionatu;
50 mg po testosteron cipionatu;
50 mg testosterona izokapronata.

Rastvarači: benzil alkohol i benzil benzoat
USP ulje za seme grožđa


3. Aplikacije:

Testo-sterone aplikacija

Testo-steron je najčešći anabolički hormon koji postoji i smatra se najosnovnijim. Zbog toga, bodibilderi ga često smatraju bazom u većini ciklusa. Test je i anabolički i androgeni u prirodi. Korisnici ovog roid-a će primijetiti dramatičnu dobit u veličini i snazi mišića, kao i sveukupni osjećaj dobrobiti i povećava libido.

Testo-sterone vrlo lako i stoga nakupljanje estrogena i nuspojave mogu postati problem za korisnike koji su osjetljivi na ove probleme ili oni koji se odlučuju za korištenje visoke doze ovog spoja. Stoga, kada se koristi Testo-steron, bodibilderi često biraju inkorporirati anti-estrogen da bi smanjili neželjene efekte estrogena na minimum. Izuzetno osjetljivi korisnici, ili korisnici koji koriste vrlo visoke doze (800-1200mg) mogu otkriti da su jači anti-estrogeni prikladniji. Androgeni sporedni efekti kao što je masna koža su takođe mogući dok uzimate Testo-sterone.

Upotreba Testo-sterona će brzo ugasiti prirodnu proizvodnju hormona u tijelu, te tako napraviti odgovarajući PCT plan neophodan za vraćanje prirodne funkcije tijela i održavanje dobrobiti što je bolje moguće nakon korištenja roid-a. Na kraju ciklusa, bodibilderi često koriste kombinaciju Clomid-a, u periodu od 3-4 tjedna, kako bi brzo i efikasno obnovili rad hipofize i testisa.


4.Podaci o detaljima

Test Blend


5.Proizvodna kvalifikacija

Test Blend 500 Step:

Korak 1: Stavite prah za trenbolon enantat, drostanolon enantat u čašu
Korak 2: Stavite BA u čašu
Korak 3: Stavite BB u čašu
Korak 4: Stavite čašu na grejač, temperatura je oko 80 ºC. Koristite staklenu šipku da promiješate tekućinu dok se prašak potpuno ne otopi u tekućini, a onda će biti prozirna žuta tekućina
Korak 5: Izvadite čašu iz grejača, sačekajte da se prozirna žuta tečnost ohladi
Korak 6: Stavite EO u čašu, Koristite staklenu šipku da promiješate tekućinu dok ne bude opet prozirna žuta tekućina.
Korak 7: Filtrirajte tečnost sterilnim filterom ili mašinom za filtriranje


6.D elivery, dostava i posluživanje

1. Masa zaliha, kako bi se osiguralo isporuku odmah svaki dan kada je plaćanje učinjeno.
2. Nakon što je godinama bio angažiran u ovoj oblasti, imamo sofisticirani i profesionalni logistički odjel, koji može jamčiti sigurnu i brzu isporuku.
3. Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje koji je dovoljno profesionalan da vam pruži siguran paket. Također izbjegavajte hitne slučajeve prilikom isporuke tako da je visoka carinska propusnica zajamčena.
4. Pakovanje slika i šifriranje se dostavljaju u roku od 24 sata čim primimo uplatu.
5. Savršena usluga nakon prodaje: Sva pitanja ili problemi su se pojavili nakon prijema proizvoda.


7.Prodaja nakon prodaje:
Popusti su dostupni za naše kupce. Možemo vam pružiti recepte i profesionalne prijedloge za promociju. Broj za praćenje i fotografije za pakiranje mogu se dati brzo nakon slanja robe. Mi vas uvek čekamo!

Naši glavni proizvodi na lageru:
Anabolički steroidni puderi
Polu-gotova steroidna tečnost
Peptidi
Muški puder za poboljšanje
Puderi za ubijanje boli
Nootropic Agent (pametni lijekovi)
Antidepresiv
SARM Series
Fat Loss
Rastvarači za steroide: BA, BB, GSO, Guaiacol, EO, PEG itd.
Alati i uređaji: Filter, Crimper, bočice, kape, itd.

Hot Tags: test mješavina 500, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like