TMT 375mg / ml TMT mješavina 375

TMT Blend 375 je nova vrsta injekcije na tržištu. To je mešavina Trenbolone Enanthate i Drostanolone Enanthate. I ima dobre efekte i Trenbolone Enanthate i Drostanolone Enanthate. TMT (dugotrajna mješavina ripa) je mješavina Masteron enanthate, Trenbolobe enanthate i testosterona enanthata usmjerena na pojedince koji žele dobiti mršavost. Imajući moćnu kombinaciju hormona dugog djelovanja, ovaj proizvod je savršen za ciklus rezanja gdje je poželjna niža frekvencija ubrizgavanja. Obično se uzima nedeljno.

Detalji o proizvodu


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t

Naziv proizvoda: TMT Blend 375
Komponenta: Tr / enbo Enan, Mast E, Testo E
TMT Blend 375: Tr / enbo Enan 125mg / ml, Mast E 125mg / ml,
Testo E 125mg / ml
Izgled: svijetlo žuto ulje
Upotreba: mišićna injektabilna ulja
TMT 375 Descprtion
TMT 375 (dugotrajna rip blend) je mješavina Mast E, Tr / en E i Testo E usmjerena na pojedince koji žele dobiti mršavost. Imajući moćnu kombinaciju hormona dugog djelovanja, ovaj proizvod je savršen za ciklus rezanja gdje je poželjna niža frekvencija ubrizgavanja. Obično se uzima nedeljno.


3.Aplikacije: \ t


Upotreba TMT 375 može izazvati povećanje muških sekundarnih spolnih karakteristika bez potrebe za konverzijom u D HT .

Mnogi ga smatraju lijekom za transformaciju tijela koji čak pomaže u gubitku masti, što ga čini omiljenim među bodybuilderima za rezanje.

Tr / enbo ace je lakše održavati stabilne nivoe u krvi, posebno kada se radi o dijetama, i pokušava da dobije snagu i mišiće.

Pored toga, ljudskom tijelu je lakše apsorbirati veći postotak miligrama kada se ubrizgava u acetatnom obliku nego u obliku enana.


4.prodection details


Korak 1: Puderi za testosteron enantat iz Trenbolona enantata Drostanolone propionate stavite u čašu
Korak 2: Stavite BA u čašu
Korak 3: Stavite BB u čašu
Korak 4: Stavite čašu na grejač, temperatura je oko 80 ºC. Koristite staklenu šipku da promiješate tekućinu dok se prašak potpuno ne otopi u tekućini, a onda će biti prozirna žuta tekućina
Korak 5: Izvadite čašu iz grijača, pričekajte dok se prozirna žuta tekućina ohladi
Korak 6: Stavite EO u čašu, Koristite staklenu šipku da promiješate tekućinu dok ne bude opet prozirna žuta tekućina.


5. Pakovanje i isporuka

1.Steroid Puderi
Naša fabrika ima vrste steroidnog praha na lageru. Svi steroidni prahovi imaju COA, a svaka čistoća proizvoda je više od 99%. Možemo vam dati sve dokumente i povratne informacije kupcima kada naručite.

2.Steroid Liquids
Imamo profesionalni tim za izradu steroidnih tečnosti. Ako želite da napravite sami, možemo vam pripremiti recepte za kuvanje. Osim toga, možemo obezbijediti alate kao što su: ulja za rastvarače, bočice, filteri za šprice, Crimper, Auto-filter mašine, itd.

3.Make svoj vlastiti brand.
Možemo obezbediti praške, tečnosti i mašine. Možete praviti pilule ili tečnosti. Ako želite da napravite svoj vlastiti brend, možemo vam prilagoditi etikete i boce. Sve stvari mogu biti spremne za vas. Dobrodošli ovdje i izgradite vlastito steroidno kraljevstvo.

 

Hot Tags: tmt 375mg / ml tmt mješavina 375, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like