Tri Tren 180mg / ml

Tri Tren 180mg / ml

Tri-Trenabol sadrži tri aktivna hormona trenbolona, trenbolon acetat, trenbolon heksahidrobenzilkarbonat i trenbolon enantat. Budući da nosi dva velika / duga esterska bazna oblika u heksahidrobenzilkarbonatu i enantatu, to će ga učiniti prilično sporom djelujući spoj u cjelini.

Detalji o proizvodu

Tri-trenbolon CAS 1010396-29-8

Sarms sirov prah za izgradnju mišića i gubitak masti-23 CAS 1010396-29-8

Foshan Xinhang Biological Technology Co., Ltd.

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


Ključne riječi: Tri-Trenbolon, hormoni trenbolona, trenbolon acetat,

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Tri trenbolon - je mešavina trenbolona. Formulisan je sa tri različita estra: trenabolone accetate, trenbolon hexahydrobenzylcarbonate i trenbolon enanthate.


2.Specifications: \ t

Tri-Trenabol sadrži tri aktivna hormona trenbolona, trenbolon acetat, trenbolon heksahidrobenzilkarbonat i trenbolon enantat. Budući da nosi dva velika / duga esterska bazna oblika u heksahidrobenzilkarbonatu i enantatu, to će ga učiniti prilično sporom djelujući spoj u cjelini. Ukupna akcija na vremenskoj osnovi će biti vrlo slična jedinom estru Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate spoju najpoznatiji po trgovačkom imenu Parabolan. Kao što se možda sećate, Parabolan je jedini hormon za trenbolon koji je ikada proizveden za ljudsku upotrebu. Tri-Trenabol sadrži 50mg tog oblika, heksahidrobenzilkarbonat i 50mg acetata i 50mg enantata po mililitru.


Tri-Trenbolon: Da bismo razumeli funkcije i osobine Tri-Trenabola mi samo trebamo razumjeti trenbolon. Trenbolon je anabolički steroid stvoren iz nandrolona koji nosi anabolički rejting 500 i androgeni rejting 500. Ne samo da su njegove strukturne ocjene ogromne, već i njegova anabolička i androgena aktivnost odgovara njihovim ocjenama, što nije uvijek slučaj sa svim steroidima . Trenbolon će također nositi nekoliko primarnih steroidnih osobina sličnih mnogim drugim anaboličkim steroidima, ali će ih nositi brzinom strujanja daleko iznad onoga što drugi steroidi mogu učiniti. Takođe će nositi jednu osobinu koja se okreće oko hrane koja je zaista izdvaja od većine i upravo je ono što Trenbolone čini imperativom za tržište stoke


Tri-Trenbolone


3.Aplikacije: \ t

Zdravstvene beneficije i efekti

Zentec Performance Tri-Trenbolon acetatni ester omogućava Tri-Trenabolu da prikaže brzo povećanje nivoa krvne plazme trenbolona.

Trenbolon je poznat kao jedan od najvećih steroida za rezanje svih vremena, i kao rezultat toga, većina će koristiti Tri-Trenabol. Efekti Tri-Trenabola tokom ove faze upotrebe biće jednaki sledećem:

Očuvanje: Gubitak masnog tkiva zahteva deficit kalorija i to dovodi u opasnost mršavo tkivo. Tri-Trenabol će zaštititi vaše mršavo tkivo koje bi se inače izgubilo zajedno sa masnim tkivom bez anaboličke zaštite. Uspešna dijeta je oba faktora, gubitak masti i očuvanje tkiva.

Gubitak masti: Zbog poboljšanja metabolizma sagorećete telesne masti po višoj i efikasnijoj stopi. Zbog jakog vezivanja za androgeni receptor, Tri-Trenabol će zapravo promovisati direktni gubitak masnoće, a ne samo obogaćeni metabolizam.

Kondicioniranje: Učinci Tri-Trenabola poznati su po tome što promoviraju tvrđi i suši fizički izgled, a on je daleko definiran kada je tijelo vitko. Čak i ako niste bodibilding takmičenje, morate primetiti značajan napredak u kondicioniranju, ali vitkiji što ste jači izgled će biti.


4.prodection details

Šta je Tri Tren 180?
Tri-Tren 180 je injekcioni steroid koji sadrži trenbolon acetat, trenbolon heksahidrobenzil karbonat i trenbolon enantat. Trenbolon acetat omogućava brzo povećanje nivoa krvne plazme. Heksahidriobenzikl karbonat i enanthat produžavaju nivo trenbolona u krvnoj plazmi. Sva ova jedinjenja omogućavaju brz rast tvrdih i definisanih mišića. Sportisti koji koriste Tri-Tren 180 često izvještavaju o nevjerojatnim dobicima u snazi i kvaliteti mišićne mase, dok se čini da se masnoća i voda "topi". Tri-Tren se smatra najmoćnijim i najpoznatijim steroidima koje koriste bodybuilderi.


Kako djeluje Tri-Tren 180?
Budući da Tri-Tren 180 sadrži Trenbolone acetat, značajno će poboljšati sintezu proteina i zadržavanje dušika u mišićnom tkivu. Proteini su primarni blok mišića i oni će promovisati pojačani anabolizam, kao i pružiti zaštitu tokom kalorijskog deficita. Ovaj steroid pomaže da se vašem telu pruži veći nivo oporavka i zadrži dušik, tako da vaše telo ne ulazi u stanje kataboličkog trošenja mišića.
Efekti ovog steroida su veoma značajni. Efikasan je i za rezanje i za stubove, ali je najefikasniji u fazi rezanja. To je zato što će sačuvati vaše mišićno tkivo dok gubite masnoću. To će vam pomoći da stvorite mršavost koju želite, bez obzira da li ste konkurentni bodybuilder ili sportista.


Tri-Tren je naša vlastita trenbolon spoj. Formulisan je sa tri različita estra: trenabolone accetate, trenbolon hexahydrobenzylcarbonate i trenbolon enanthate. Acetatni ester dozvoljava Tri-Tren-u da prikaže brzo povećanje nivoa krvne plazme trenbolona. Ostala dva estera heksahidriobenziklkarbonat i enanthat, koji se oslobađaju u različitim, ali sporijim brzinama, produžavaju nivo trenbolona u krvnoj plazmi.

Bez obzira na estar, trenbolon je veoma jak androgen sa jakom anaboličkom aktivnošću. Može se koristiti za masovni razvoj ili se može koristiti za rezanje (što je češće) i pogodno je za bilo koji. Zbog svoje progestenalne prirode, testosteron mora uvijek biti slagan s njim, iako trenbolon ne prelazi u estrogen.


5.Proizvodna kvalifikacija

Najbolja Tri-Tren doza za bodibildere je između 150-300mg tjedno.

Muškarci često mogu podnijeti do 450 mg tjedno, ali shvaćaju da se rizik od nuspojava povećava kako se doza povećava.

Žene ne smiju uzimati trenbolon zbog androgenih sporednih efekata.

Steroid se obično uzima oralno. Raspon doziranja koji može biti prikladan za određenog pojedinca ovisi o širokom rasponu faktora.

Životni vijek estera za Tri-Tren (objašnjen dalje u odjeljku „Pola života“) je kratak svaki drugi dan, preporučuje se upotreba steroida.

Nedeljne doze steroida mogu biti između min-max od 75 do 450 mg. Opšta smernica za nedeljnu upotrebu je 150 mg za početnike, 200 mg za više korisnika steroida i 300mg za napredne korisnike.

Najbolji Tri-Tren ciklus se zasniva na kategoriji upotrebe (tj. Početnoj, srednjoj, naprednoj) korisnika.

Za sve cikluse se preporučuje da se uključi i testosteron. To je zato što tri-tren iscrpljuje proizvodnju testosterona i njegovo uključivanje pomaže u ponovnom uspostavljanju prirodnih nivoa.

Za početnike, ciklus od 50 do 75 mg svaki drugi dan u periodu od osam sedmica trebao bi dati željene rezultate.

Uopšteno govoreći početni korisnici bi trebali početi nisko, ali za one koji mogu nositi veće opterećenje, dovoljno je do 75 mg. Osam sedmica je u granicama podnošljivosti za početne korisnike, ali se ne preporučuje više od 12 tjedana.

Srednji ciklus je 75 do 100 mg svaki drugi dan. Napredni korisnici počinju sa 100 mg


6.D elivery, dostava i posluživanje

1.Our tvrtka je profesionalna tvornica sirovog praha u Kini za više od 10 godina, svi prahovi su tvornice izravno opskrbljuju.

2. Naši proizvodi su izvezeni u Njemačku, Brazil, SAD,, Španjolsku, Veliku Britaniju, Francusku, Kanadu, Meksiko, Poljsku, Rusiju, Australiju, Norvešku, Finsku i mnoge druge zemlje, preko 100kgs svakog mjeseca.

3.Professional tim poseban za paket i pošiljku i bulji u kod za praćenje 24hours za carinski prolaz jamči.
Većina prašaka je na lageru, dostupni su naplatni uzorci, mogu se isporučiti u roku od 24 sata.
Visoka kvaliteta, dobra cijena, brza i sigurna isporuka. Pošiljke DHL-a, TNT-a, FedEx-a, HKEMS-a, UPS-a itd.


7.FAQ
1. Osiguranje kvaliteta
Sa našim dugogodišnjim iskustvom, naprednom tehnologijom i kontinuiranim istraživanjima, naš kvalitet je u potpunosti zadovoljiti potrebe tržišta kako bi se zadovoljile potrebe kupaca, mnogi kupci koriste naše proizvode, vjerujemo da je proizvod vrlo dobar. Bilo da je u pitanju prah ili tečnost, da, svi znamo, naša tečnost je bolja.

2. Siguran transport
Naš način prijevoza uzima se prema situaciji u svakoj zemlji je drugačiji transport, dok naša ambalaža, prema najnovijoj carinskoj situaciji, stalno se ažurira, poboljšava naše pakovanje, garantujemo da ćete ga primiti u roku od 3-5 do vašeg proizvoda.

3. Raznolikost proizvoda
Naši proizvodi su praškovi i tečnosti, da, braćo, efekat tečnosti je veoma dobar, ali mnogi ljudi ne koriste tečnost, tako da ste vrlo sretni, kupite naš prah, možemo vam reći način izrade tečnosti kupite tečnost, mi ćemo vam reći kako da filtrirate. Mi apsolutno garantujemo da možete vrlo sigurno koristiti naše proizvode

4. Visoka kvaliteta usluge: Naša roba pakiranje neće sadržavati nikakve informacije o hormonima i može se poslati iz različitih područja Kine. Trenutno, stopa carinjenja robe šaljemo u Sjedinjene Države i Europu je 99%, Što se tiče Kanade, Brazila prilično visoke kopče zatvoriti područje, također imamo novi način da se kroz carine. Takođe smo u potpunosti vratili politiku u neke oblasti.

Hot Tags: tri tren 180mg / ml, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like