Nolvadex 20mg / ml

Nolvadex je popularan i moćan i efikasan selektivni modulator estrogenskih receptora (SERM) koji se često naziva anti-estrogen. Nolvadex je vrlo uporediv sa Clomidom, ponaša se na isti način u svim tkivima i predstavlja mješoviti agonist estrogena iste vrste kao Clomid.

Detalji o proizvodu

Oralni steroid Liquild Nolvadex Tamoxifen Citrate 20mg / ml Za PCT ciklus

Dobrodošli na našu web stranicu. Naši glavni proizvodi pokrivaju sirovi steroidni prah, poluproizvodno ulje, sarms prah i peptide, sve opreme za steroidni proces. Naša laboratorija ozbiljno shvata PIP, tako da se koriste vrlo ispravni recepti (koji su testirani) kako bi se izbjegla bol nakon ubrizgavanja. Rastvarači i nosači ulja su svi medicinski. Takođe, uzimajući u obzir posebnu ličnu konstituciju, naša laboratorija može da napravi steroidna ulja po vašem mišljenju. Kontaktirajte me za kvalitetnu opremu whatsapp + 8613302415760 skype +8613302415760 email cindy1114@yccreate.com


Quick Details

Nolvadex je popularan i moćan i efikasan selektivni modulator estrogenskih receptora (SERM) koji se često naziva anti-estrogen. Nolvadex je vrlo uporediv sa Clomidom, ponaša se na isti način u svim tkivima i predstavlja mješoviti agonist estrogena iste vrste kao Clomid.


Cook Recipe

1.Novadex 50ml @ 20 mg / ml
1 gram Tamoxifen Citrata
1 posuda pogodna za držanje zapremine tečnosti
19,6 ml glicerola
29,4 ml 190 Proof Grain Alcohol


2.Novadex 50ml @ 20 mg / ml
1 gram Tamoxifen Citrata
1 posuda pogodna za držanje zapremine tečnosti
9,8 ml PEG 600
39.2 ml 190 Proof Grain Alcohol


nolvadex 20mg(3)


Nolvadex Tamoxifen Citrate 20mg / ml Aplikacija

Nolvadex se uglavnom posmatra kao anti-estrogen, Nolvadex takođe ima sposobnost da deluje kao estrogen, posebno u jetri. Ovo predstavlja korist jer je estrogena aktivnost u jetri povezana sa zdravijim nivoima holesterola. Za korisnika steroida, ovo može biti izuzetno korisno jer mnogi anabolički steroidi imaju negativan uticaj na holesterol. Više o tome kada pogledamo direktne efekte Nolvadexa kasnije.

Iako prvenstveno anti-estrogen, Nolvadex takođe poseduje jak stimulativni testosteron
karakteristike. Nolvadex ima sposobnost da blokira negativnu povratnu informaciju koju izaziva estrogen u hipotalamusu i hipofizi. Kao rezultat, ovo stimuliše pojačano oslobađanje hipofize luteinizirajućeg hormona (LH) i hormona za stimulaciju folikula (FSH). I LH i FSH su neophodni za proizvodnju prirodnog testosterona. Bez LH i FSH, sa još jačim naglaskom na LH, nema
proizvodnja prirodnog testosterona.


Kako dozirati Nolvadex u PCT ciklusu

Svi dobri protokoli prvo upotrebljavaju veću dozu, a zatim tekuću nižu dozu od 20 mg / dan. Razlog za to je da kada uzimate lek, količina u sistemu nije samo količina koja je upravo uzeta, već i povećanje od oko šest dana u odnosu na prethodne doze. Na početku upotrebe, to nagomilavanje ne postoji, kao ni efikasnost osim ako se to ne uzme u obzir. Ako se ne uzmu u obzir, potrebne su sedmice da bi se nivoi izgradili.


Jedna metoda korekcije za ovo je da se uzme ukupno 120 mg prvog dana, kao tri doze od 40 mg. Ovo odmah dobija nivo do otprilike istog nivoa kao što bi na kraju stigao sa dozom od 20 mg / dan. Nakon toga, doziranje je standardno 20 mg / dan.


Drugi način za brzo dobijanje odgovarajućih nivoa je da koristite dvostruko doziranje tokom ograničenog vremena. Preporučujem samo četiri dana, jer to je sve što je potrebno, ali mnogi autori preporučuju dvije sedmice. (Ovo, međutim, nadmašuje nivoe koji su rezultat tekuće upotrebe od 20 mg / dan).


Doziranje treba nastaviti sve dok se ne uvjeri da je prirodna proizvodnja testosterona u potpunosti obnovljena. Razumno je planirati 30-dnevnu upotrebu, ali može biti potrebno više ili manje.


FAQ

1. Šta je Premade ili polu-završno steroidno ulje

Premazano ili polugotovo ulje koje nudimo je zapravo završeno. Ulja se već kuvaju medicinskim otapalima i uljem nosača, a ulje jednom filtriramo i kroz membrane od 0,22 μm. Jedini proces koji vam je preostao je da ih učinite sterilizovanim i bezbednim za upotrebu - sterilnom filtracijom, prilično jednostavan proces.


2. Zašto ne gotova steroidna ulja u bočicama?

Da bismo osigurali sigurnu isporuku u vašu zemlju, koristimo diskretan paket, koji ne može osigurati da se sterilizira okoliš. I mnogo je jeftinija od one u bočicama. Prema stopi uspješnosti parcela koje smo poslali u mnoge zemlje, premade ili poluproizvodi steroidnog ulja će biti bolji izbor. Štoviše, ovo je odlična prilika za vas da napravite i vaše poslovanje.


3. Zašto odabrati Premade ili polu-završno steroidno ulje

Ako želite da nađete legitimnu steroidnu opremu za samostalno korišćenje, urađene steroidne ulja imaju istu snagu kao i one gotove i pomažu vam da uštedite novac.

Ako želite proširiti vlastiti posao, obnoviti vlastiti rand, pripremljena ulja vam pomažu uštedjeti vrijeme i zaraditi više.

Ako imate poseban zahtjev o nosaču i koncentraciji, naša laboratorija može učiniti i vaš um.


4. Kako filtrirati premade ili polugotovo steroidno ulje

Daćemo vam uputstva o tome kako da filtrirate korak po korak. Takođe poslužujemo filtere za špricu, vakuumske filtere, prazne bočice (sa čepovima i vrhovima), zaptivač bočica za izradu gotovih steroida.


O nama

Specijalizirani smo za steroidni sirovi prah, polu-gotova steroidna ulja, Sarms i Peptide.

Svi procesi obrade narudžbi su transparentni za vas, slika paketa, broj za praćenje, čak i recepti za kuvanje će vam poslati u slučaju potrebe. Ali čućemo sve vaše privatne informacije u tajnosti. Proizvodi se isporučuju koristeći skrivene metode.


1. Dizajnirane diskretne metode pakiranja prema različitim zemljama i količinama, univerzalne i sigurne.

2. Naziv firme i ostali sadržaji koji se odnose na apoteku neće biti prikazani na listićima.

3. Način pakovanja i ime pošiljaoca se redovno menjaju radi sigurne isporuke.

4. Paketi se mogu isporučiti iz cijelih gradova u Kini, Guangzhou, Šangaju, Hong Kongu itd. Dakle, ime pošiljaoca je promenjivo, onda nema potrebe da pripremate višestruku adresu za dostavu.

5. Paketi su mali da bi se izbegla nepoželjna pitanja. Ako je nalog veliki, onda će biti podeljen na dva ili više paketa

6. Čak i ako je parcela nažalost zaplenjena, obećavamo 100% reship.


Ostali proizvodi koje trebate

Sirovi izvori steroida u prahu

Premiksovan Poluproizvod

Mješavina steroidnih otopina


Steroids Solution

Testosteron Blend

Sustanon 250mg, 400mg / ml

Test Blend 450 mg

Testosteron propionat

Test Prop 100mg / ml

Test Blend 500 mg

Testosteron enanthate

Test E 250mg, 300mg / ml

Tri Tren 180 mg

Testosterone cypionate

Test Cyp 250mg, 300mg / ml

Tri test 300mg, 400mg

Nandrolon Decanoate

Deca Durabolin 250mg / ml

Tri Deca 300mg

Nandrolon Phenypropionate

NPP 100mg, 150mg / ml

Test Tren 225mg

Boldenone Undecylenate

Ravnoteža 250mg, 300mg, 400mg / ml

Tren Test Depot 450mg

Anavar / Oxandrolon

Boldenone Cypionate 200mg

Equi Test 450 mg

Winstrol / Stanozol

Winstrol suspenzija 50mg vode

Supertest 450mg

Trenbolone acetate

Stanozol 50 mg / ml na bazi ulja

Anomass 400 mg

Trenbolone Enanthate

Tren Ace 100mg / ml

Rippex 225mg

Drostanolone Propionate

Tren E 100mg, 200mg / ml

Masa 500mg

Metenolone acetate

Tren Hexa 75mg / ml

Rip Cut 175mg

Dianabol

Masteron 100mg, 150mg / ml

TMT 300mg

Oralni Turinabol

Primobolan 100 mg / ml

TMT 375mg

Anadrol (Oxymetholon) \ t

Anavar 20mg / ml

TM Blend 500mg

Proviron

Anastrozol 5mg / ml

Tri-tren 180 mg

Hot Tags: nolvadex 20mg / ml, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like