Winstrol ulje na bazi 50mg / ml

Winstrol Oil je uljna verzija stanozolola koja nema nedostatke vodene suspenzije (veći rizik od apscesa). Potpuno je kompatibilan sa drugim steroidima na bazi ulja kada se pomeša u jednom špricu za intramuskularnu injekciju.

Detalji o proizvodu

Winstrol ulje na bazi 50mg / ml za bodybuilding

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, kontaktirajte Jason na: Email: ycyy06@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

Ključne riječi: Winstrol, stanozolol, Winny, Winstrol ulje na bazi 50mg / ml, Winstrol Oil Based, kupiti Winstrol Oil Based \ t


1. Uvod proizvoda

Winstrol Naziv proizvoda: Winstrol

Winstrol Alias: Winstrol, Stanozolol, Winny

Winstrol CAS NO.:10418-03-8

Winstrol Specifikacija: 50mg / ml

Molekularna formula za Winstrol: C21H32N2O

Winstrol Molecular Weight: 328,49

Winstrol Izgled: žute tekućine ulja


2. Opis:

Winstrol Oil je uljna verzija stanozolola koja nema nedostatke vodene suspenzije (veći rizik od apscesa). Potpuno je kompatibilan sa drugim steroidima na bazi ulja kada se pomeša u jednom špricu za intramuskularnu injekciju.


Winstrol je treći najpopularniji i najčešće korišćeni anabolički steroid svih vremena, a prvi je Dianabol (Methandrostenolone), a drugi Deca Durabolin (Nandrolon Decanoate).


Winstrol je poznat kao derivat dihidrotestosterona (DHT derivat), koji pripada porodici DHT derivata. Ostali anabolički steroidi u ovoj porodici uključuju Anadrol (Oksimetolon), Anavar (Oksandrolon), Masteron (Drostanolone) i nekoliko drugih. Anabolički steroidi izvedeni iz DHT-a, kao što je Winstrol, nose sa sobom slična svojstva i osobine kao i roditeljski hormon (u ovom slučaju, roditeljski hormon je Dihidrotestosteron). Winstrol, dakle, nije u stanju da se pretvori u estrogen (aromatizacija) u bilo kojoj dozi. Njegove hemijske modifikacije takođe daju jaku anaboličku snagu. U poređenju sa testosteronom, Winstrol pokazuje 3.2 puta veću anaboličku snagu (anabolički testosteron je 100, dok je Winstrol anabolički ocenjen na 320). Iako je njegova anabolička snaga znatno veća od testosterona, njegova androgena snaga je značajno smanjena na 30 bodova (dok je androgeni rejting testosterona 100).


Budući da Winstrol ne pruža nikakvo zadržavanje vode ili zadržavanje / dobijanje estrogena u vezi sa mastima, postalo je veoma popularan anabolički steroid za sportiste koji žele da održe težinu i brzinu bez neželjene težine vode. Zbog toga je veoma popularan anabolički steroid među sportistima u sportovima kao što su sprint, atletika, boks i drugi slični sportovi gde masa i veliko povećanje težine nisu poželjni.

Stanozolol (5)


3. Winstrol Oil Recept:

1) Recept za 1L Winstrol ulja na bazi 50 mg / ml

50gram Winstrol prah

BA: 20ml (2%)

BB: 200ml (20%)

Guaiacol: 150ml (15%)

Ulje grožđa: 290ml

Etil oleat: 290ml


2) Recept za 50 ml Winstrol ulja na bazi 50 mg / ml
2,5 grama winstrol praha
2,5 ml BA (2%)
8 ml BB (10%)
1 ml PEG 300
0,5 ml poli


3) Recept za 10 ml Winstrol ulja na bazi 50 mg / ml
0.5g Winstrol prah
0,2 ml BA
2ml BB
1.5ml Guaiacol
6.3ml Etil oleat


4. Winstrol doze za punjenje:

Anabolički steroidni Stanozolol, najčešće poznat kao Winstrol ili Winny je za većinu muškaraca loš izbor za punjenje. Hormon Stanozolol nije pogodan za izgradnju mase; visoko anabolički i vrlo blago androgeni ovo je steroid mnogo više pogodan za snagu i rezanje. Zbog svoje sposobnosti da dramatično smanji SHBG može se koristiti u ciklusu povećanja volumena kao sredstvo za povećanje efikasnosti drugih hormona, povećanje slobodnog testosterona i čak učvršćivanje dobitaka u većoj mjeri, ali većina drugih steroida će biti mnogo korisnija u Dugoročno gledano; ovo je zaista jedan od rijetkih steroida koje možemo prikladno označiti steroidom za rezanje. Za one koji se odluče, Winstrol doze od 50mg dnevno mogu dodati malo povećanju ciklusa na kraju repa, pružajući pogodnosti kao što je objašnjeno, ali generalno gledano, to nije naša najbolja opcija.


5. Winstrol doze za rezanje:

Bez sumnje, Stanozolol je mnogo korisniji za ciklus rezanja nego što je to cikluse glomaznosti i mnogi pacovi u teretani i konkurentni bodybuilderi dopunjuju ovaj steroid samo za tu svrhu. Standardne doze Winstrola općenito će pasti u rasponu od 50 mg po danu za 6-8 tjedana, s tim da neki pojedinci odaberu da idu do 100 mg dnevno za cijelo vrijeme upotrebe. Ovo je malo visoke doze i može biti prilično stresno za jetru, jer je vrlo jetreno i može još više negativno uticati na lipidne profile. Međutim, možemo napraviti izuzetak sa višim dozama Winstrol-a, ali samo u kratkom roku, ali to može biti vrlo korisno. Winstrol doze od 100mg na dan za konkurentne bodibilderke poslednjih 10-14 dana pre takmičenja mogu biti veoma korisne i pošto je ovo veoma kratko vreme, problemi sa jetrom i lipidima nisu toliko važni. Mnogi konkurentni bodibilderi će dopuniti hormon stanozololom po 50mg dnevno tokom 6 nedelja, a zatim ga povećati na 100mg svaki dan neposredno pre predstave u poslednje dve nedelje da bi zaista dodali dodatni nivo tvrdoće svom telu.


6. Srodni proizvodi:

Testosteron Enanthate 250mg / ml

Test 400 mg / ml

Testosteronsko ulje na bazi 50mg / ml

Masa 500 mg / ml

Testosteron Propioante 100mg / ml

Test Blend 500

Testosteron Cypionate 250mg / ml

TMT 375mg / ml

Euipoise 300mg / ml

Equitest 450mg / ml

Deca 300mg / ml

Ripex 225mg / ml

Sustanon 250 250mg / ml

Tri tren 180 mg / ml

Trenbolone Acetate 100mg / ml

Mass Stack 500mg / ml

Trenbolon Enanthate 200mg / ml

Tri test 300

Parabolan 75mg / ml

Tri Deca 300

Masterone Propionate 100mg / ml

Dianabol 50mg / ml

Winstrol ulje na bazi 50mg / ml

Winstrol na bazi vode 50mg / ml

Npp 200 mg / ml

Anadrol 50mg / ml

Primobolan 100 mg / ml

Anavar 20mg / ml

Boldenon Cypionate 200mg / ml

Clomid 50mg / ml

Testosteron Undecanoate 300mg / ml

Nolvadex 20mg / ml

Supertest 450 mg / ml

Armidex 5mg / ml

Anomass 400mg / ml

Femara 5mg / ml


7. Naše prednosti:

1.Best Quality

Većina naših pudera sa USP razredom i sve sa visokom čistoćom, sa visokokvalitetnim sirovinama i naprednom čistom radionicom, kao i sa strogom kontrolom kvaliteta, naši steroidni hormoni su dobili mnoge dobre povratne informacije iz celog sveta.

2.Fast Shipping

možemo poslati parcele u roku od 12- 24 sata nakon primitka uplate, i otpremu

prema zahtevu kupca

3.Smart paket

Proizvod će biti upakovan kao svakodnevne potrebe, može me pitati za detalje bilo kada

4.Guaranteed Delivery Policy

a: Uzmemo diskretan paket

b: Mi ćemo preporučiti najsigurniji način dostave prema vašoj zemlji

c: Mi ćemo se potruditi da zadržimo paketnu sigurnost, kao i garanciju, ponovo pošaljemo policiju ako broj za praćenje ne bude ažuriran na mreži ili se on po potrebi prilagođava

Stanozolol (6)

Hot Tags: winstrol ulje na bazi 50mg / ml, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like