Femara / letrozol 5mg / ml

Femara se koristi za liječenje raka dojke kod žena u postmenopauzi - to jest, žena koje više nemaju periode, bilo prirodno zbog svoje dobi ili nakon operacije ili kemoterapije. .com

Detalji o proizvodu

steroid store

Femara / Letrozol oralno ulje za antiestrogen

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Alias: Femara, Letrozoles, TROZET

Doziranje: LETROZOLES TABLETS USP 2.5MG

Test: 98.0-102.0%. USP32

CAS: 112809-51-5

Upotreba: Anti estrogen

Izgled: Bijeli kristalni prah.

Aktivni životni ciklus: 6 sati

MW: 285.3

MP: 181-183 stepeniŠta je Femara?


Femara (letrozol) snižava nivo estrogena kod žena u postmenopauzi, što može usporiti rast određenih tipova tumora dojke kojima je potreban rast estrogena u tijelu.

Femara se koristi za lečenje raka dojke kod žena u postmenopauzi. Često se daje ženama koje su uzimale tamoksifen (Nolvadex, Soltamox) 5 godina.

Femara se takođe može koristiti u svrhe koje nisu navedene u ovom vodiču za lijekove.


Aplikacije:


Letrozol se koristi za liječenje ranog raka dojke kod žena koje su iskusile menopauzu i koje su imale drugačiji tretman, kao što je radijacija ili operacija za uklanjanje tumora. u klasi lekova koji se nazivaju nesteroidni inhibitori aromataze. Deluje tako što smanjuje količinu estrogena koju proizvodi telo. To može usporiti ili zaustaviti rast nekih vrsta ćelija raka dojke koje trebaju rast estrogena.


Letrozol je snažan inhibitor aromataze koji je razvijen za borbu protiv raka dojke. Za sportaše i bodibildere, to je lek koji se koristi za borbu protiv estrogenih sporednih efekata anaboličkih steroida, zadržavanja vode, akni i ginekomastije. Takođe će povećati nivo testosterona zbog smanjenog estrogena u organizmu.


Upotreba:


Upotreba letrozola u tako niskoj dozi čini se da je veoma dobar izbor u poređenju sa drugim aromataznim inhibitorima.

Letrozol ima 2-4 dana poluživota, a potrebno je uzeti do 60 dana da bi se dobio stabilan nivo krvne plazme


Funkcije:


Letrozol ima za cilj blokiranje enzima aromataze, koji je pak odgovoran za proizvodnju estrogena.


To će biti korisno pacijentu koji boluje od raka dojke na osnovu takvog raka koji često hrani hormone estrogena. To će biti korisno za korisnika anaboličkog steroida jer višak estrogena često dovodi do nekih od najčešće povezanih nuspojava upotrebe anaboličkog steroida.


letrozole finished oil


Konkurentska prednost:


(1) Naša tvrtka je profesionalna proizvodnja vodeća tvornica u Kini u farmaceutskom području od mnogo godina. Područja isporuke naših proizvoda: SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija, Brazil, Rusija, Portugal, Letonija, Švicarska, Island, Ukrajina, Njemačka, Francuska, Nizozemska, Belgija, Peru, Švedska, Novi Zeland, Češka, Litva, Irska , Tunis, Meksiko, Grčka, Portoriko, Tajland, Izrael i tako dalje.

Način plaćanja: T / T, Western Union, Moneygram

(2) Diskretan paket. Pakiranje vam najbolje odgovara da bi ste odabrali prelazak carine na siguran način. Ili ako imate svoj idealan način, to bi se moglo uzeti u obzir.

(3) Vrhunski kvalitet. Visoko kvalitetna garancija, kada se pronađe bilo kakav problem, paket će vam biti ponovno isporučen.

(4) Sigurnost Dostava: Dostava putem Express (FedEx, UPS, DHL, EMS), air.The najviše profesionalni špediter će biti preporučen za vas.

(5) Imamo zalihe, tako da možemo isporuku brzo na sam dan kada primimo uplatu.

(6) Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.

(7) Popust bi bio dat kada napravite veliku narudžbu.


Detalji dostave: Mi imamo poseban način može brod 0.01kg do 3.5kg proizvoda u isto vrijeme. Možemo ponuditi topljenje praha u tekući servis. I isporučiti tekućinu u posebne boce. Prema Vašem zahtjevu i količini koju kupujete, imamo nekoliko načina pakiranja.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp: +8613378646535

emails: eleven11@chembj.com


Hot Tags: femara / letrozol 5mg / ml, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like