Methenolone Enanthate (Primobolan) steroidni prah

Methenolone enanthate steroidni sirovi prah za izgradnju mišića, fitnes. Mišićni dobitak. Svako treba kontaktirati whatsapp: +8613378646535 Emails ; eleven11@chembj.com

Detalji o proizvodu

steroid store


Methenolone enanthate steroidni sirovi prah za izgradnju mišića

Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp : +8613378646535

Email: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: Methenolone enanthate

Sinonimi: Primobolan Depot; Primo; PRIMOBOLAN-DEPOT; Metenoloneenantate;

CAS registarski broj: 303-42-4

Molekularna formula: C27H42O3

Molekularna težina: 414,62

Test: 98% min

Pakiranje: Vrećica od folije

Izgled: Skoro beli kristalni prah

Min. Narudžba: 10 Gram Methenolone Enanthate (Primoject) Dostupno

Pakiranje: 1) vrećica od aluminijske folije: 100g, 500g, 1kg 2) Fiber Drum: 25Kg

Način isporuke: HKEMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, China Air Post itd.

Brzina pročišćavanja: 100% Custom Pass, Digiised Package i Safe Delivery

Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana

Uvjeti plaćanja: T / T, MoneyGram, Western Union
Opis: \ t


Metenolone enanthate, ili methenolone enanthate, je anabolički androgeni steroid na bazi dihidrotestosterona (DHT). To je esterski derivat metenolona koji se obično prodaje pod brendom Primobolan Depot (injekcija). Kada je u interakciji sa enzimom aromataze, on ne formira estrogene. [Medicinski citat potreban] Koriste ga ljudi koji su veoma podložni estrogenskim sporednim efektima, imaju niža estrogena svojstva od nandrolona. enantat i acetat (vidi metenolon acetat), dostupni su kao injekcije, odnosno kao oralne formulacije. Smatra se da injekcija ima veću biodostupnost. To je enantatni ester koji je prilično dugotrajan. Budući da prelazi hepatički kvar na prvom prolazu, ima i veću stopu preživljavanja. Tablete su u kratkotrajnom acetatnom obliku. Metenolon nije 17-alfa-alkiliran, već 1-metiliran za oralnu biodostupnost. Ovo smanjuje stres na jetru, ali i dostupnost. U dozama od 200 mg nedeljno ili manje (intramuskularno) krvni pritisak se retko menja. [Medicinski citat potreban] .Metenolone enanthate može biti supresija hipotalamično-hipofizno-gonadne ose.


Methenolone Enanthate / Primobolan Depot Recipe


Hajde da zajedno napravimo primobolan depo injekcije.Ako moji klijenti žele da dobiju 50 bočica primobolan depot100, to znači da je koncentracija 100mg / ml i specifikacija je 10ml / bočica. U isto vrijeme, moramo koristiti BB, BA, ulje grožđa za rastvaranje praha pomoću kemijske opreme. Nakon što ga potpuno rastopimo, morate ga filtrirati i ubrizgati špricom Whatman.


25ml za 200mg / ml

5 grama Methenolone enanthate (3,75 ml)

16,25 ml Ulje od grožđa

1,25 ml benzil alkohola = 5%

3,75 ml benzil benzoat = 15%

Primobolan acetate powder

Doziranje:


Medicinske preporuke za primobolanske doze mogu se podeliti u dve kategorije: (1) oralne primobolanske doze (2) injekcione primobolanske doze


Primobolan za ubrizgavanje (methenolone enanthate): Smernice za medicinsku preporuku za injekcionu varijantu Primobolana zatražile su početnu dozu od 200 mg, a zatim 100 mg nedeljno tokom trajanja terapije. U zavisnosti od medicinskog stanja koje se leči, doze primobolana mogu da se saberu bilo gde u opsegu od 100 mg na 1 - 2 nedelje ili 200mg svaka 2 - 3 nedelje. Ne postoje posebne medicinske smjernice za doziranje za pacijentice.


Oralni primobolan (metenolon acetat): Medicinske preporuke za oralnu varijantu Primobolana su bile od 100-150 mg na dan, ne duže od 6 - 8 nedelja. Kao i kod primobolanskih recepta za injekcije, nema posebnih uputstava za ženske primobolanske doze.Proces kontrole kvaliteta

1) Nabavka

Temeljito istraživanje tržišta, razumevanje cijene sirovina i performansi.Za izvor nabavke razumjeti u potpunosti, i potpuno jamčiti kvalitetu nabave sirovina.

2) Inspekcija

Četiri koraka: uzorkovanje, predobrada uzoraka, mjerenje i obrada podataka.

3) Proizvodnja

a) Svaki operater mora obaviti samopregled proizvoda i napraviti odgovarajuću inspekcijsku evidenciju.

b) Redovni inspektori kroz provjeru samoprovjere operatera, te pregled i potpisivanje odgovarajućeg zapisa. Kontrola punog radnog vremena je odgovorna za inspekciju gotovog proizvoda, i daje evidenciju o ulasku u gotov proizvod.

4) Prije prodaje

Rezultat testa se može obezbediti pre prodaje.

Institucija za otkrivanje treće strane je dozvoljena ako niste zadovoljni rezultatima testiranja.Uslugu nakon prodaje:

1. Mi ćemo isporučiti robu u roku od 3 dana nakon što dobijete vaše uplate. Ako želite otkazati ili promijeniti redoslijed, molim vas recite mi u roku od 24 sata nakon što završite plaćanje ... Dakle, oboje možemo napraviti najbolje od lošeg dogovora.

2. Mi ćemo brod robe koje ste naručili od nas EMS, DHL, UPS, ili FedEx.We će odlučiti da odaberete koji kurir ovisi o različitim countries.To pronaći najbolji način za isporuku robe za vas.

3. Kao i obično možete dobiti robu u 4-7 dana.Ako je roba izgubljena ili nije primljena iz drugih razloga, kontaktirajte me Odmah.

Fabrička cena, čista injekcija, najbolji kredit.


Kontaktirajte sve potrebe:

whatsapp : +8613378646535

Email: eleven11@chembj.com


Steroid


Hot Tags: methenolone enanthate (primobolan) steroidni prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like