Nandrolon Base Powder

Nandrolon baza prah Kina steroidni Raws / Sarms / Peptidi prodaju na liniji. Ako želite znati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221 Ključne riječi: Nandrolonska baza , Nandrolon-19-nortestosterone 1. Uvod proizvoda Naziv proizvoda: Nandrolon baza

Detalji o proizvodu

HOT SALE (2) \ t

Nandrolon Base Powder

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

Ključne riječi: Nandrolonska baza rol Nandrolon-19-nortestosterone

1. Uvod proizvoda

Naziv proizvoda: Nandrolon baza

Alias: Nandrolon; 19-nortestosterone

Čistoća: 99% pomoću HPLC.

Appreance: Bijeli prah


2. Opis proizvoda:

Nandrolon je anabolički steroid koji je grupa lijekova koji se obično sintetiziraju iz muškog reproduktivnog hormona testosterona, i može pomoći u obnovi tjelesnog tkiva, povećanju tjelesne i koštane mase i poticanju stvaranja crvenih krvnih stanica. Pozitivni efekti lijeka uključuju rast mišića, stimulaciju apetita i povećanu proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i gustoću kostiju.

Nandrolonska baza se obično sintetiše iz muškog reproduktivnog hormona testosterona. Može pomoći u obnovi telesnog tkiva, povećanju tjelesne i koštane mase i poticanju stvaranja crvenih krvnih zrnaca. Nandrolon baza takođe može da podstakne rast mišića, stimulaciju apetita i poveća proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i gustinu kostiju.

Kliničke studije su pokazale da je efikasan u lečenju anemije, osteoporoze i nekih oblika neoplazija, uključujući rak dojke, a takođe deluje i kao kontraceptivno sredstvo na bazi progestina. Nandrolon se najčešće komercijalno prodaje kao dekanoatni estar (Deca-Durabolin) i rjeđe kao fenilpropionatni ester (Durabolin).

Upotreba nandrolona je direktno detektovana u kosi ili indirektno detektovana u urinu testiranjem na prisustvo 19-norandrosterona, metabolita.

Nandrolone Base (2)


3. Nandrolon Base Test Result:

Nandrolone Base

4. Nandrolon Osnovna doza:

Baza nandrolona ima poluživot samo 4 sata; treba ga ubrizgavati svaki dan. Prosečna dnevna doza treba da bude u rasponu od 50-100 mg, dok žene treba da daju više od 25 mg / dan.

Nandrolon se retko koristi sam - da bi bio jedini steroidni ciklus, ipak se smatra normalnim za testosteron i trenbolon. Kombinacija nandrolona i metandrostenolona se smatra klasičnim.


5. Proces narudžbe:

red

-Znaš šta bi ti trebalo

-Pošalji vam ukupnu cijenu i napravite plan otpreme

-Ako misliš ok i pošalji plaćanje

- Poslat ćemo pošiljku za 12-24 sata, a zatim ćemo vam poslati fotografiju i broj za praćenje

- Nastavićemo da ga pratimo i obavještavamo vas o detaljima

-Parcel će biti isporučen za 4-5 radnih dana

6. Srodni proizvodi:

Steroidni prah

Hot Tags: nandrolon baza prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like