Nandrolon baza steroidni prah

Nandrolon CAS: 62-90-8, Ovaj proizvod je namijenjen za izgradnju mišića, gubitak težine, opremu za teretanu, povećanje mišića. Nudimo steroide u prahu, steroidno ulje, peptide i sarmove, sve potrebe kontaktirajte whatsapp: +8613378646535 .com

Detalji o proizvodu

steroid store

Nandrolon Base steroidni pwoder za fitness

Kontaktirajte sve potrebe:

Whatsapp: +8613378646535

Email: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: Nandrolonska baza, nandrolon

CAS broj: 62-90-8

Molekularna formula: C27H34O3

Molekularna težina: 406,56

Mjesto nastanka: Kina

Analiza: 99%

Standard kvaliteta: Enterprise Standard

Ključne riječi: bodybuilding, steroidni hormoni, sirovina u prahu

Izgled: Bijeli kristalni prah.


COA:


Naziv proizvoda

Nandrolonska baza

CAS br.

434-22-0

Mfd. Datum 201609012 Količina

55kgs

Rok trajanja 20180911 Pakovanje

1kg / plactic tin

Test Items Specifikacija

Rezultati testa

Izgled

Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah

Conform
Gubitak sušenja % 0.5%

0.23% \ t

Optička rotacija + 68 ° ~ + 72 °

70 °

Tačka topljenja 60 ~ 65 ° C

61-63 ° C

(HPLC) Test 97-103.0% \ t

98.5% \ t

Slobodna kiselina 0,5% max

0.35% \ t

Zaključak

Aboye proizvod odgovara standardu analizeOpis:


Nandrolon se najčešće nalazi kod estera cipionata, laurata, dekanoata ili plenilpropionata.

Estar određuje koliki dio datog hormona se oslobađa tokom određenog vremenskog perioda. Nandrolon je modifikacija testosterona, što znači da je visoko anabolički (izgradnja mišića) i umjereno androgena (karakteristike muškaraca).


Aplikacija:

NPP se koristi za liječenje anemije stimulacijom proizvodnje crvenih krvnih zrnaca (1), a povećanje broja eritrocita može poboljšati izdržljivost tijekom vježbanja putem boljeg čišćenja mliječne kiseline i dostave kisika. Krv je takođe bolje osposobljena za nošenje hranljivih materija u mišićno tkivo kako bi se pomoglo u popravljanju, administracija također povećava stopu nadoknade mišića glikogena nakon vježbanja, pomažući sportašu da dramatično poboljša oporavak nakon napornih fizičkih vježbi. u odabranom sportu mogu imati koristi od upotrebe NPP-a. (15) Omiljeni kod bodibildera koji pate od bolova u zglobovima, NPP može poboljšati sintezu kolagena (10), što može poboljšati funkciju zglobova i ublažiti bolove u zglobovima. Mnogi članovi steroid.com se zaklinju u sposobnost nandrolona da im omoguće da treniraju u udobnosti.


Nandrolon Odnos androgenih i anaboličkih efekata


Nandrolon (19-nortestosterone) je anabolički steroid. To je jedinstveni lek jer ne žrtvuje kvalitet mišića nad anaboličkim svojstvom. Njegova konverzija u estrogen omogućava formiranje mišića visokog kalibra. Ovo jedinjenje sprečava proces akumulacije vode i skladištenja masti u mišićima. Zbog ovog atributa, formirani mišići su čvršći, mršaviji i čvršći. Odsustvo viška vode i masti je prednost jer telo neće pokazati kompenzacione mehanizme kao što su visok krvni pritisak, ubrzani otkucaji srca i depoziti holesterola. Poznato je da nandrolon ublažava bolove u mišićima i ubrzava proces regeneracije mišića.


Nandrolon ima veoma visok omjer anaboličkog i androgenog djelovanja. U stvari, AAS nalik nandrolonu kao što je i sam nandrolon i trenbolon smatraju se među najvišim omjerom anaboličkog i androgenog efekta svih AAS. To se pripisuje činjenici da, dok se testosteron potencira pretvaranjem u dihidrotestosteron (DHT) u androgenim tkivima, suprotno je istinito sa nandrolonom i sličnim AAS (tj. Drugim derivatima 19-nortestosterona). Kao takva, AAS nalik nandrolonu, naime estri nandrolona, su najčešće korišćeni AAS u kliničkim uslovima u kojima se žele anabolički efekti; na primer, u lečenju kaheksije povezane sa AIDS-om, teških opekotina i hronične opstruktivne plućne bolesti. Međutim, AAS sa veoma visokim odnosom anaboličkih do androgenih aktivnosti kao što je nandrolon i dalje ima značajne androgene efekte i može proizvesti simptome virilizacije poput hirzutizma i produbljivanja glasa kod žena i djece sa produženom upotrebom.


Pozitivni efekti lijeka uključuju rast mišića, stimulaciju apetita i povećanje proizvodnje crvenih krvnih zrnaca, potrebnu medicinsku citiranost i gustoću kostiju. Kliničke studije su pokazale da je efikasan u lečenju anemije, osteoporoze i nekih oblika neoplazija, uključujući rak dojke, a takođe deluje i kao kontraceptivno sredstvo na bazi progestina.


Nandrolone  raws

Prednosti kompanije:

1. Imamo iskustvo u izvozu steroida, kao što znate, EU im stavlja veliki naglasak i morate pronaći iskusnog partnera koji će vas uvjeriti;

2. Kvaliteta: Naša tvrtka je profesionalna vodeća tvornica u Kini u farmaceutskoj oblasti, imali smo stabilne kupce i izvezli u Njemačku, Španjolsku, Veliku Britaniju, SAD, Australiju, Bliski Istok i bilo koje druge zemlje. Možemo pružiti dobre reference o našoj kompaniji. Što se tiče kvaliteta proizvoda, sigurni smo da vas mogu dovoljno dobro zadovoljiti;

3. Paket: Profesionalno pakiranje sa profesionalnim materijalima

4. Isporuka: Imamo proizvode na zalihama, a mi ćemo ih dostaviti uskoro kada stigne vaša PO. U međuvremenu ćemo vam dati broj za praćenje kako biste saznali tačnu lokaciju proizvoda. Mi ćemo pratiti proizvod dok vas ne dođu; Za Vas smo izabrali najbolju kurirsku službu, a isporukom oko 4-7 radnih dana.

5. Usluga: Najbolja usluga sa postprodajnim servisom i savjetovanjem.


Kontaktirajte sve potrebe:

Whatsapp: +8613378646535

Email: eleven11@chembj.com

Hot Tags: nandrolon baza steroidni sirovi prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like