Anadrol Oral Raw Hormone Powder Anadrol Oxymetholone

Anadrol Oksimetolon je oralni steroid koji se u početku koristio za lečenje anemije i bolesti mišića. Kao anabolički hormonski lek, oksimetolon može da promoviše sintezu proteina i inhibira proteinsku displaziju, a može da snizi holesterol u krvi, smanji izlučivanje kalcijum fosfora i smanji supresiju koštane srži, promoviše razvoj, promoviše brucere i granulaciju tkiva.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


Anadrol (steroidi)

Alias: oxymetholone

CAS broj : 434-07-1

EINECS No: 207-098-6

Ocena: Farmaceutski razred

Skladištenje: zatamnjenje, ograničeno čuvanje

Proizvođač: HE ZHONG

Vrijeme isporuke: u roku od 24 sata po primitku uplate

Vrijeme isporuke : 4-6 radnih dana

Isporuka: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS

MF: C21H32O3

MW: 332,48 Čistoća: 98%

Tačka topljenja: 173-176 ° C (178-180 ° C)

Izgled: Bijeli kristalni prah


3.Aplikacije: \ t


Anadrol (oxymetholone) je najvjerovatnije drugi samo za Dianabol (metandrostenolone) kao bodybuilding anabolički steroid. Pored toga, on je imao značajan medicinski značaj, posebno za lečenje anemije, a od nedavno i za održavanje mršave telesne mase kod pacijenata ugroženih HIV-om.

Predstavljen najčešće kao tableta od 50 mg, oksimetolon je jedan od najjačih androgenih steroida koji su dostupni. Uprkos vrlo niskom afinitetu vezivanja sa receptorima androgena, oksimetolon je veoma efikasan u promovisanju ekstenzivnih dobitaka u telesnoj masi, uglavnom kroz značajno poboljšanje sinteze proteina. Zbog toga ga često koriste bodibilderi i sportisti.


Doziranje oksimetolona i ciklusi:

Ako želite da sprovedete Anadrol Oxymetholone ciklus, preporučene doze za upotrebu se kreću između 25 mg 150 mg (4-5 tableta) dnevno. Uvek počnite sa nižom dozom i postepeno povećavajte da bi se vaše telo naviklo na ovaj lek. Uzimanje velikih doza od samog početka ciklusa može izazvati ozbiljne neželjene efekte i sigurno ne želite. Ovo je posebno važno za one koji su na svom prvom steroidnom ciklusu.

Takođe, da bi ciklus učinio efikasnijim i održao krvni nivo pod kontrolom, podijelite 50 mg Anadrol Oksimetolona u dvije doze.

Anadrol Oksimetolon radi na principu što više uzimaš rezultate veći, ali uz to povećava rizik od potencijalnih nuspojava. Ovaj lek je sintetički muški hormon (androgen ili anabolički steroid) koji se koristi za lečenje niskog broja crvenih krvnih zrnaca (anemija). Djeluje tako što povećava količinu hormona uključenog u proizvodnju crvenih krvnih zrnaca. Zbog rizika od ozbiljnih, možda po život opasnih nuspojava, ovaj lijek se ne smije koristiti za poboljšanje sportskih performansi ili fizičkog izgleda. Anadrol Oksimetolon ne povećava atletske sposobnosti. Kada se koristi prema uputama pod medicinskim nadzorom, rizici su minimalni.


4.prodection details


Oksimetolon / Anadrol COA:

 

Ime proizvoda Oksimetolon
Test 97.0 ~ 103.0% 99.31% \ t
Tačka topljenja 172 ~ 178 172.0 ~ 176.0 ℃
Specifična rotacija + 34 ~ + 38 ° (C = 2, u dioksanu) + 36.3 °
Gubitak na sušenje 1,0% max u vakuumu iznad P2O5 za 4h 0.26% \ t
Residual Solvents zadovoljava zahtjeve. Conforms
Organske isparljive nečistoće zadovoljava zahtjeve. Conforms
5. Pakovanje i isporuka


Naša usluga
Brza dostava Isporuka u roku od 24 sata po primitku uplate
Kvalitet Kvalitet se može obećati. Hot prodati u svijetu
Uslovi plaćanja T / T bankovni transfer, Western Union, Bitcoin i MoneyGram dostupni
Uzorak Uzorak dostupan u bilo koje vrijeme
Pratite svoju narudžbu u bilo kojem trenutku Informišite se o novoj situaciji vaše narudžbe u bilo kom trenutku
Paket Profesionalno pakovanje sa profesionalnim materijalimaHot Tags: anadrol oralni sirovi hormoni prah anadrol oksimetolon, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like