Anavar Oxandrolone Oxanabol prah

Anavar Oxandrolone Oxanabol prašak Kina Steroidni Raws / Sarms / Peptidi prodaju na liniji. Ako želite znati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221 Ključne riječi: Anavar, Oxandrolone, Oxanabol 1. Uvod proizvoda Naziv proizvoda: Anavar Alias: Anavar, ...

Detalji o proizvodu

HOT SALE (2) \ t

Anavar Oxandrolone Oxanabol prah

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

Ključne riječi: Anavar, Oxandrolone, Oxanabol


1. Uvod proizvoda

Naziv proizvoda: Anavar

Alias: Anavar, Oxandrolone, Oxanabol

Čistoća: 99% pomoću HPLC.

Appreance: Gotovo bijeli kristalni prah.


2. Opis proizvoda:

Anavar (Oxanabol), za razliku od većine oralnih jedinjenja, kategorisan je kao anabolički steroid klase I, najefikasnije složen sa jedinjenjima klase II kao što su Dianabol ili Anadrol. Dodaje malo ili nimalo visoku dozu anaboličkih steroida klase I, kao što je visoka doza, koja se klasifikuje kao mešovita aktivnost. To može biti pomoć, iako skupa, za umjerenu upotrebu testosterona. Anavar predstavlja jedan od najpopularnijih oralnih anaboličkih steroida svih vremena, a to je uglavnom zbog njegove dobro tolerirane prirode.

Ovo je jedan od retkih anaboličkih steroida koji se mogu bezbedno koristiti od strane muškaraca i žena, a takođe je i jedan od najpoželjnijih neželjenih efekata. Međutim, u nekim krugovima Anavar je u velikoj mjeri podcijenjen zbog svoje blage prirode, ali to je uglavnom zbog nerealnih očekivanja. Mnogi imaju tendenciju da pretpostavljaju da svi anabolički steroidi treba da daju skup specifičnih efekata na određenu brzinu, ali realnost nam govori da različiti steroidi nose različite rezultate i svrhe. Anavar je bez sumnje izuzetno koristan anabolički steroid, ali da bismo ga cenili, moramo ga razumeti.

Anavar (2)


3. Anavar test rezultat:

Anavar (1)


4. Anavar doziranje:

Među bodybuilderima Anavar se najčešće koristi tokom faza sječenja treninga kada je zadržavanje vode briga. Standardna doza za muškarce je u rasponu od 20-50mg dnevno, što je nivo koji bi trebao dati vidljive rezultate. Oksandrolon se može dalje kombinovati sa anabolicima kao što je Primobolan i Winstrol da bi se dobio teži, definisaniji izgled bez dodatnog zadržavanja vode. Takve kombinacije su veoma popularne i mogu dramatično poboljšati showphysique. Takođe se mogu dodati jaki ne-aromatizirajući androgeni kao što su Halotestin, Proviron ili trenbolon.


5. Proces narudžbe:

red

-Znaš šta bi ti trebalo

-Pošalji vam ukupnu cijenu i napravite plan otpreme

-Ako misliš ok i pošalji plaćanje

- Poslat ćemo pošiljku za 12-24 sata, a zatim ćemo vam poslati fotografiju i broj za praćenje

- Nastavićemo da ga pratimo i obavještavamo vas o detaljima

-Parcel će biti isporučen za 4-5 radnih dana

6. Srodni proizvodi:

Steroidni prah


Hot Tags: anavar oxandrolone oxanabol prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like