Clomifene Citrate Clomid Raw Powder

Clomid je danas jedan od najpopularnijih PCT droga i predstavlja sastavni dio većine bodybuilderskih protokola. Klomid se obično propisuje ženama da pomognu u ovulaciji. Kod muškaraca, primjena klomida uzrokuje povećanje hormona stimulacije folikula i luteinizirajućeg hormona.

Detalji o proizvodu

Clomid klomifen citratni hormonski puder za PCT ciklus


Čisti steroidni prah, poluproizvodno ulje, peptid i sarms prah, sigurna i brza dostava

Svi proizvodi se isporučuju koristeći STEALTH procedure. Također pružamo vrlo detaljnu sliku za objašnjenje sadržaja paketa. Bez obzira na količinu naručene robe, mi imamo način da je bezbedno dobijemo kao drugačiji proizvod. Mi garantiramo da je proizvod 100% ono što mi kažemo da je. Pls kontakt za detials whatsapp + 8613302415760 e-pošta cindy1114@yccreate.com


Oznake: Clomifene Citrate, Clomid, Anti Estrogen Steroidi, Clomid Cycle, Clomid doziranje, PCT, Clomid prah, anabolički steroidi, bodybuilding suplementi, legitimni steroidi


Clomid Quick Details


Clomid ili Clomiphene Citrate je SERM (selektivni modulator receptora estrogena). Clomid je efikasan kao anti-estrogen. Uz uzimanje Clomida, sportista dobija dvostruki efekat blokiranja nekih efekata estrogena, dok istovremeno povećava proizvodnju endogenog testosterona.


ime proizvoda Clomiphene citrate
Alias clomid, Clomifene
Čistoća 99.00% \ t
CAS 50-41-9
Molekularna formula C32H36ClNO8
Molekularna težina 598.09
EINECS 200-035-3
Efektivna doza 50-100mg / dan
Izgled Bijeli kristalni prah
Upotreba vrlo često korišteni anabolički steroid za cikluse rezanja
Standard USP
Stock Mass Stock
Rok trajanja 2 godine
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transferClomid Application


Clomid je bio jedan od originalnih lijekova koji su korišteni u post-cycl-terapiji kako bi se izbjegao gynocomastia i podigli prirodni nivo testosterona u tijelu.


Kao SERM po svom dizajnu Clomid sprečava vezivanje estrogena za receptore vezivanjem na njegovom mestu i na taj način sprečava estrogen da deluje na neželjeni način. Obično se vjeruje da djelovanje Clomid-a uključuje smanjenje ukupne količine estrogena koji imate u vašem tijelu; ovo nije istina.


Clomid ne smanjuje niti zabranjuje postojanje estrogena; ona se jednostavno veže na svoje mesto. Da bi se smanjio i zabranio efekat, bilo bi potrebno dopuniti drugim lekovima kao što su inhibitori aromataze.


Iako se Clomid koristi za On-Cycle steroidnu upotrebu, možda je tokom PCT-a to zaista zasjao i tu je većina u svijetu koji će poboljšati performanse i smatrat će se najkorisnijim, a razumijevanje je relativno jednostavno.


Clomid tako jako stimulira prirodnu proizvodnju testosterona, a za pacijenta s niskim nivoom testosterona je vrlo lako uočiti; ako patite od niskog nivoa testosterona, jednostavno trebate proizvesti više, a Clomid može osigurati sredstva za povećanje prirodno proizvedenih nivoa.


clomid powder


Kada počinjem Clomid?


Kada počnete da koristite vašu klomidu sve zavisi od steroida koje ste koristili tokom ciklusa. Različiti steroidi imaju različito poluvrijeme života i trebali biste prilagoditi unos klomida u skladu s tim. Kao što smo vidjeli gore, ako uzmemo clomid kada su nivoi androgena u našem tijelu još uvijek visoki, to će biti otpad. Moramo sačekati da nivoi androgena padnu pre sprovođenja naše terapije klomidima. Međutim, ako to zakasnimo, mogli bismo izgubiti dobit. Pogledajte donji spisak da biste utvrdili kada treba početi terapiju klomidom. Odabirom sa liste svih steroida koje ste koristili u svom ciklusu i koje ikada imate najnoviju polaznu tačku onda idite s tim. Na primjer, ako bih vozio dbol, sustanon i winstrol koristio bih sustanon jer ostaje aktivan u tijelu najduže vrijeme.


Klomidni ciklusi i efektivne doze


Pošto je PCT najoptimalnije vreme za upotrebu Clomida, ovde se najviše bavimo doziranjem i trajanjem. Većina će smatrati da je period PCT-a od približno 4 nedelje dovoljan sa 3 nedelje ukupne terapije, uključujući Clomid. Kvalitetan PCT će obično početi sa približno 10 dana hCG upotrebe sa Clomidom ili Nolvadexom. Mnogi sportisti su uspješno završili PCT period slijedeći svoju hCG upotrebu s jednom tjednom Clomid-a po 150mg dnevno, nakon čega slijede 2 tjedna po 100mg dnevno. Međutim, za neke to neće biti dovoljno i možda će biti potrebna još jedna nedelja od otprilike 50-100mg.


Clomid Specification


Ime proizvoda Clomifene citrate Clomifene citrate
Test Items Specifikacija Rezultati testa
Izgled Bijeli ili bijeli prah bijeli prah
Identifikacija UV skladu Conforms
Organski azotni Conforms Conforms
Citrate Conforms Conforms
Voda ≤1.0% \ t 0.35% \ t
Teška voda ≤0.002% \ t Conforms

Povezane nečistoće
Povezano jedinjenje A: ≤ 2,0% 0.84% \ t
Pojedinačno: ≤0.5% 0.36% \ t
Organicvolatile impuritise Conforms Conforms
Test Between98.0 ~ 102.0% \ t 99.4% \ t
Zaključak Ova serija je u skladu sa USP 32.

Clomiphene Citrate


Kako naručiti


1, recite mi količina i sadržaj koji vam je potreban, ja ću vam dati moju ponudu. Ako je količina velika, dobit ćete popust, ili mali dar.

2, Kada se slažete sa mojom ponudom. Plaćajte putem Western Uniona, Money Gram, T / T ili Bitcoin.

3, Pošaljite mi vaše informacije o dostavi (ime, adresa, broj telefona itd.)

4, kada smo dobili uplatu, ja ću organizirati isporuku za vas.

5, u roku od 1-2 dana, pakiranje slike i broj za praćenje će biti poslana na vas.

6, svako jutro ću provjeriti informacije za praćenje za vas, dok 4-7 dana kasnije ćete dobiti svoj paket.

7, ako je nesretan, to je kašnjenje po običaju, mi obećavamo reship za vas. (Iako je vjerovatnoća da će biti pritvorena gotovo ne postoji)

8, Kada dobijete paket, kad god imate bilo kakvo pitanje, mi ćemo vam pomoći.Povratne informacije od kupacaVeoma sam zadovoljan sa svima. Juče sam napravio testosteron enanthat u otopini s uljem. Rješenje je potpuno kler, dobar je prah

- Karl. Iz Australije

Zdravo Cindy, želim da znaš da sam zadovoljan i čak pomalo uzbuđen. Znao sam kada sam primio poslednji paket da si ti pravi profesionalac i stvarno sam se utješio kada sam video kako si dobro upakovao te stvari.

- Od Kanade

Hi Cindy, veoma sam zadovoljan sa vašim proizvodima i uslugama i nastavit ću da vam pružam posao isključivo za sve praške. Uskoro ću naručiti narudžbu jer sam potpuno izvan stanozolola što je prilično popularno.

Uskoro ću biti u kontaktu. Samo moram da uzmem finansije za novi poredak.

- Jeff From Brazil


clomid raws

Hot Tags: clomifene citrate clomid sirovi prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like