Dianabol prah Methyltrienolone Metribolone steroidni prah za rast mišića

Metiltrienolon je u suštini isto jedinjenje kao i trenbolon koji je prošao ispod 17 alfa alkilacije, tako da može ostati aktivan nakon oralnog davanja. Dakle, u osnovnom smislu, Trienol nudi sve prednosti trenbolona sa dodatnim bonusom da je oralno aktivan. Međutim, ta dodatna pogodnost dolazi sa visokom cenom kada je u pitanju hepatotoksičnost, kao što će biti prikazano u nastavku.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


Ime proizvoda Methyltrienolone

Drugo ime METHYLTRIENOLONE

CAS registarski broj : 965-93-5

Molekularna formula : C19H24O2

Molekularna težina : 284.39

Molekularna struktura

Analiza : 99%


Dianabol (72-63-9) je jedan od androgenih anaboličkih steroida sa velikom popularnošću među sportistima i bodibilderima širom svijeta. Široko se koristi u svrhu fitnesa i bodybuildinga što ga čini vrlo popularnim. Neki od korisnika ovaj steroid nazivaju '' tata '' drugih steroida. To je zbog njegovih ogromnih i brzih rezultata. To je hormon sintetiziran u laboratorijama i povezan s prirodnim hormonom testosterona kod muškaraca. Ovaj proizvod je poznat i po drugim sinonimima kao što su Metanabol, Averbol, Vetanabol, Naposin i Dianabol.3.Aplikacije: \ t


 

Metiltrienolon ima izuzetno jak afinitet vezivanja za androgeni receptor, čak i nadmašujući testosteron. Ovo naravno podupire tvrdnju da je trenbolon izuzetno anabolički jer se vezivanjem za androgeni receptor jedinjenje može aktivirati anaboličke mehanizme koji ovise o androgenim receptorima, jedan od mnogih načina na koje anabolički steroidi pomažu rast mišića. Androgeni receptori takođe postoje u masnom tkivu. Kada se stimuliše pomoću jedinjenja kao što je vezivanje trienola za njih, to može dovesti do lipolitičkog djelovanja koje je više od normalnog. Dakle, ne samo da ovaj lek pomaže u izgradnji mišića, već pomaže u sagorevanju masti.


Methandrostenolone (Dianabol, ili D-bol), je jak steroidni spoj sposoban za stvaranje velikih dobitaka u mišićnoj masi. To je takođe jedno od najstarijih stvorenih steroidnih spojeva, i uprkos godinama poboljšanja u tehnologiji steroida, D-bol se još uvek često koristi. Dianabol se često koristi od strane graditelja tela i sportista kako bi pokrenuli mišićne dobitke ili kao most između ciklusa drugih lijekova kako bi održali dobitak. Poboljšanje je veće od jednostavnog povećanja količine ubrizgavanja za isti iznos.


4.prodection details


 

Dianabol prašak COA

TEST ITEMS SPECIFIKACIJA REZULTATI
Opis Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah
Identifikacija IR, UV Pozitivno
Rastvorljivost Praktično nerastvorljiv u vodi, rastvorljiv u 96% etanolu, u hloroformu i ledenoj sirćetnoj kiselini, slabo rastvorljiv u etru. Conforms
Test (na suvoj osnovi) 97.0 ~ 103.0% 99.70% \ t
Gubitak na sušenje 0,5% max 0.22% \ t
Ostatak na paljenje 0,2% max 0.03% \ t
Specifična rotacija + 7 ° ~ + 11 ° (1% w / v rastvor u 96% etanolnom rastvoru) + 9.3 °
Tačka topljenja 163 ~ 167 ° C 164,5 ~ 165,5 ° C
Related Substances Metiltestosteron: 0,5% max <>

Bilo koji drugi ne-specificiran: 0.5% max <>
Residual Solvents Etil acetat: 5000PPm max 210PPm


Dianabol prašak

Dbol mogu uzeti i novi i iskusni bodybuilderi, kao i drugi sportisti koji žele da poboljšaju svoje rezultate.

Tipična doza održavanja za nove korisnike je oko 30-50mg dnevno. To se zatim podeli u podeljene doze. Za nove korisnike, ovaj nivo dbola će dati značajne rezultate, uključujući značajno povećanje mišićne mase i veću snagu.

Korist za uzimanje niže doze znači da će nuspojave dbola ostati na apsolutnom minimumu. Međutim, iskusniji korisnici će verovatno smatrati da je ova doza suviše niska, i trebaće joj oko 80mg dnevno da probije svoju visoravan i pređu na sledeći nivo.

Dianabol Doziranje za žene

Mnoge žene uzimaju Dianabol u potrazi za androgenom snagom. Međutim, mogu postojati neželjeni efekti kao što su promene glasa, prekomerni rast kose i akni. Takođe može izazvati nepravilne menstrualne cikluse. Kao rezultat toga, ženama se savjetuje da uzimaju niske doze Dianabola kako bi se smanjile šanse tih nuspojava. U zavisnosti od statusa žene i njihovih ciljeva, doza za njih može biti u rasponu od 5 do 20 mg.

Kako napraviti injekcije Dianabola?

Recept Dianabol 50mg @ 100ml kao što slijedi:
5 grama dianabol praška (5,6 ml)
15% Guaiacol
2ml BA (2%)
18ml BB (18%) \ t
30ml EO (30%)
29.4ml GSO

     

5. Pakovanje i isporuka

 
 

Zašto odabrati nas?

1. besplatni uzorak dostupan i nakon-prodaja usluga. .

2.100% Prirodni proizvod, bez sintetskog sastojka

3.Proizvođač izravnu opskrbu, pružanje OEM usluga

4. Konkurentna cijena za Desmopressin Acetate visoke čistoće 16789-98-3 najbolje kvalitete

5.Fast isporuka DHL, TNT, EMS, FedEx, kao i vaše zahtjeve 

proizvodnja


Hot Tags: dianabol prah methyltrienolone metribolone steroidni prah za rast mišića, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like