Halodrol Prohormone prah Halodrol-50

Halodrol je steroid koji koriste bodybuilderi i profesionalni sportisti za povećanje mišićne mase, posebno u abdomenu. Takođe povećava izdržljivost mišića i smanjuje vreme oporavka posle treninga. Poznato je da se dobija vaskularno telo, koje pokazuje suvi dobitak sa malo ili nimalo zadržavanja vode. Dodatak je pogodan za svakoga ko želi više istaknut i mišićav set ABS-a, kao i sveukupno pojačanje veličine tijela.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


Halodrol
Drugi naziv: 4-kloro-17a-metil androst-1,4 dien-3b
Halodrol ciklus: pribl. 16 Hours
Molekularna formula: C12H17ClN2S
Molekularna težina: 336.89606
Izgled: Bijeli kristalni prah
Katalog: Anabolic Steroid
Tačka topljenja: 130 ~ 135ºC
Specifična rotacija: + 68,5 °
Gubitak na sušenje: 0.29% \ t
Efektivna doza (muškarci): 100-150 mg / dan
Efektivna doza (žene): Ne preporučuje se
Half-Life: pribl. 16 Hours


3.Aplikacije: \ t


Halodrol koristi
Za bodibilding / atletske svrhe Halodrol povećava nivo testosterona koji izaziva značajno povećanje telesnog oblika i veličine, uglavnom zbog njegove sposobnosti da poveća broj mišićnih vlakana. Najočitiji fizički efekti će biti veća mišićna snaga i veličina, poboljšana vaskularnost i agresivne mišićne pumpe. Ove beneficije samo čine Halodrol jakim androgenom, ali takođe obuhvata i druga tradicionalna svojstva steroida kao što su: povećana proizvodnja crvenih krvnih zrnaca (RBC); poboljšana izdržljivost tokom vežbanja putem boljeg čišćenja mlečne kiseline; poboljšana isporuka kiseonika i hranljivih materija radnim mišićima za veću izdržljivost; bolji oporavak glikogena u mišićima nakon vježbanja za brži oporavak i; inhibicija katabolizma (uništavanje mišića).

Halodrol Doziranje
Dobici iz Halodrola obično traju nekoliko nedelja da se primeti, a preporučena doza je 100-150 mg / dan kao samostalno jedinjenje, i 50-100 mg / dan kada se slažu u steroidnom ciklusu. Prosečna dužina ciklusa Halodrola je 4-6 sedmica, a zbog svog 17-alfa alkiliranog (modifikacija koja dozvoljava lijeku da prođe kroz jetru i u krvotok bez dezaktiviranja, što ga čini djelotvornim za oralnu administraciju) svojstvo ima visok nivo hepatotoksičnosti (toksičnost jetre), tako da se ne preporučuje više od 8 sedmica kontinuirane primjene.


Halodrol je suvo jedinjenje koje proizvodi izuzetnu mršavu masu bez ikakve težine vode ili nadutosti. To je steroid koji možete koristiti tokom faza rezanja, prepravljanja i punjenja, jer će vaš plan ishrane na Halodrolu uveliko odrediti vrstu rezultata koje vidite.


Kada se koriste u prostranim dijetnim planovima, pojedinci obično pokazuju dobitke negdje u području od 10-15lb ako se koriste tijekom 5 tjedna ciklusa od 75 mg dnevno.

Kada se koriste u re-diet planu, pojedinci obično pokazuju dobitak negdje u području od 7-10 lb dok istovremeno gube 1-2% tjelesne masti tokom 5 tjedna ciklusa na 75 mg.


Kada se koriste u planu ishrane, pojedinci obično pokazuju dobitke od oko 3 kg dok gube 2-4% tjelesne masti u ciklusu od 5 sedmica na 75 mg.


Dok su to samo prosjek, neki ljudi pokazuju dobitke od preko 20 kg mišića tokom Halodrola, a neki ne. Kao što je gore rečeno, vaša ishrana i obuka će odrediti vaše rezultate dok ste na ciklusu.


4.prodection details


Halodrol4

 

5. Pakovanje i isporuka

 

1.Our Service

7 * 24 sata usluga emial, whatsapp, skype

drugi brojevi za praćenje korisnika

Ponudite proizvod COA i uzorke za testiranje


2.Quality

1.Having bio angažiran u ovom području za godina, prije izvoza, mi smo vrh maunfacture steroida u Kini na tržištu više od deset godina.

2.Most proizvodi su 99% + čisti i EP / USP standard.


3.Payment

mi smo accpet Western Union, bankovni transfer, Bitcion, Money gram, Alipay


4.Packing & shipping

1.Pakovi se obično šalju u roku od 24 sata nakon uplate

2.After utovar ćemo pružiti: broj za praćenje, slike sa svojim paket;

3.Shipping Načini: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FedEX, UPS itd.

4.Vozni transport za velike količine

5.Shipping vrijeme: Većina zemalja može doći u roku od 3-10 dana od vrata do vrataHot Tags: halodrol prohormone prah halodrol-50, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like