Сирови стероидни дихидроболденон 1-тестостерон

1-тестостерон (скраћено 1-Тесто, 1-Т), такође познат као 4,5а-дихидро-5-тестостерон (Δ1-ДХТ) или 5α-андрост-1-ен-17β-ол-3-он, као као и дихидроболденон (скраћено ДХБ), је андрогени-анаболички стероид (ААС) који се разликује од тестостерона тако што има 1 (2) -двну везу уместо 4 (5) -двоструке везе у свом А прстену.

Detalji o proizvodu

1.Продуцт Интродуцтион

Добродошли у контакт са Морганом за више детаља.Вхатсапп: +8617725670492, емаил: лиукф@иццреате.цом.


2. Спецификације:


Назив производа

 

1-Тестостерон

 

Алиас

 

Дихидроболденоне

 

ЦАС бр

 

65-06-5

 

Андрогениц Ратио

 

200/100

 

Молецулар Формула

 

Ц19Х28О2

 

Молекуларна тежина

 

288.42

 

Изглед

 

Вхите Цристаллине Повдер

 

Граде

 

Пхармацеутицал Граде

 

Користи

 

Дериват тестостерона (Т155000). То је моћан андроген са анаболичким својствима.

 

3. Апликација:

 

Повољан анаболички до андрогени однос

 

1-тестостерон има анаболички до андрогени однос од 200/100. Код 1-тестостерона, многи корисници наводе учвршћивање и повећање васкуларности. Чини се да је 1-тестостерон најбоље коришћен за добијање величине, иако би и даље требало да обезбеди кориснику већу снагу. У суштини, 1-тестостерон је упоређен са Примоболаном и Екуипоисеом, мада је генерално много моћнији спој мг за мг. 1-тестостерон се сматра "сувим" једињењем које се може користити током фазе сечења, али због његове чврстоће може бити корисно иу фази пуњења.

 

Својим повољним анаболичким и андрогеним омјером, ниским дозама потребним да се виде резултати, и чињеницом да је 1-тестостерон већ смањен, андрогени споредни ефекти не би требали бити превисоки са овим спојем у поређењу са другим стероидима као што је тестостерон. 1-тестостерон се не може претворити у естроген, тако да корисник не би требао доживјети надимање током циклуса и ризик од развоја гинекомастије је низак када се 1-тестостерон користи сам. Један споредни ефекат који обично доживљавају корисници 1-тестостерона је летаргија.

 

Тачан разлог ове летаргије је непознат, али то може бити због чињенице да 1-тестостерон нема ефекат тестостерона који појачава либидо, али је још увијек сузбија природну производњу тестостерона, или због ниског нивоа естрогена. Слагање 1-тестостерона са још андрогеним састојком током резања или "мокрог" споја током маса чини се да олакшава проблем летаргије код већине корисника.

 

 

Усе / Досинг

 

Што се тиче специфичних доза које се користе са овим леком, сматра се да је ниска вредност 300-400 мг недељно за мушке кориснике. Код жена, уобичајена правила се примењују код дихидроболденона као и код других лекова.

 

Било где од 25-100 мг недељно би била добра полазна тачка за већину жена које имају мало до умјереног искуства са анаболичким лијековима.

 

Учесталост дозирања са дихидроболденом зависи од естра који се користи са једињењем. Наизглед најпопуларнији тренутни естар за производњу лека је ципионат. Типично, мужјаци би користили дозу од 200-400 мг Дихидроболденона Ципионата недељно. Без обзира на то који се естар користи, иста правила би се примењивала као и код било ког другог лека у смислу учесталости давања потребног за одржавање релативно стабилних нивоа једињења у крви.

 

Орално, 1-тестостерон има веома кратак полу-живот и није биорасположив зато што није метилиран да би се избегло оштећење јетре. Када се 1-тестостерон примењује као трансдермални (апсорбује кроз кожу), биорасположивост се повећава, али њен кратки полуживот и даље представља проблем. 1-тестостерон је такође продат као ињекција као 1-тестостерон ципионат, који је знатно повећао полуживот на око 4-5 дана, чинећи ово најефикаснијим начином употребе 1-тестостерона. Када се убризгава, потребно је само 100-200 мг / недељно за ефикасан циклус.

 

 

Који облик базе 1-тестостерона нудимо?

1-тестостеронска база је доступна само у сировом облику са чистоћом од 98% мин. Добро дошли да покушате и враћате се.

Цене праха за 1-тестостерон

$ 2750/1000 грама праха за 1-тестостеронску базу (ДХБ);

$ 1450/500 грама 1-тестостероне базе (ДХБ) у праху;

$ 450/100 грама праха за 1-тестостеронску базу (ДХБ);

$ 250/50 грама праха за 1-тестостеронску базу (ДХБ);

$ 150/10 грама праха за 1-тестостеронску базу (ДХБ).

4.продецтион детаилс


ЦОА:

  1-тестостерон коа


5. Паковање и испорука


1). Обећавамо да ћемо обезбедити високу чистоћу сирових стероидних прахова и полу-готових течности;

2). Имамо професионални тим за паковање који увек проналази нове начине како би се прерушени пакет за прилагођени пролаз гарантовао;

3). Имамо дугорочну сарадњу Експрес курирске компаније за испоруку ваше робе безбедно и брзо од врата до врата;

4). Ми увијек размишљамо више за купце, 24/7 добар након-продаја услуга за рјешавање проблема у било које вријеме;

5). Поново пошаљите политику када се испорука пакета не догоди случајно.

Флексибилни и неплаћени услови плаћања.
Ексклузивна услуга за кориснике и 24/7 правовремено и корисно сервисирање након продаје.Hot Tags: сирови стероид дихидроболденон 1-тестостерон, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја

Istraga

You Might Also Like