Parabolan Tren Hexahydrobenzylcarbonate 75mg / ml

Parabolan je najpoznatija marka za trenbolon heksahidrobenzilkarbonat, injektabilni ester koji se sporo ponaša u snažnom anaboličkom steroidu trenbolon. Trenbolon se najčešće javlja kao trenbolon acetat, koji je mnogo brži oblik leka (vidi: trenbolon acetat). Heksahidrobenzilkarbonatni estar koji se ovde koristi produžava oslobađanje trenbolona više od 2 nedelje, što se oduvek smatralo pogodnijim za ljudsku upotrebu zbog manje čestog rasporeda ubrizgavanja. Osnovni steroidni trenbolon je otprilike tri puta više androgeni od testosterona, što ga čini prilično snažnim androgenom. Takođe prikazuje oko 3 puta veću aktivnost u izgradnji tkiva u poređenju sa njegovim androgenim svojstvima, čineći njenu zvaničnu klasifikaciju anaboličkim steroidom. Efekat izgradnje mišića trenbolona se često poredi sa takvim popularnim agensima kao što je testosteron ili Dianabol, ali bez istih neželjenih efekata vezanih za estrogen. Najčešće se identifikuje kao lek za izgradnju mršavih masa i izuzetno je popularan kod sportista zbog njegove sposobnosti da promoviše brzo povećanje snage, veličine mišića i definicije.

Detalji o proizvodu


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2.Specifications: \ t

Ime proizvoda Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate
Drugo ime Trenbolone hexahydrobenzylcarbonat; Trenbolone Cyclohexylmethylcarbonate; Parabolan
CAS registarski broj 23454-33-3
EINECS 245-669-1
Molekularna formula C26H34O4
Molekularna težina 410.5458
Test 99% \ t
Izgled Bijeli do svijetlo žuti kristalni prah
Upotreba može se koristiti kao farmaceutski materijal
Standard Enterprisestandard
Price Pregovarački
Minimalna količina narudžbe 10g
Paket: Izvrsna i može prema zahtjevima kupaca
Dostava vodećeg vremena U roku od 24 sata nakon primitka uplate
Opcije plaćanja Western Union, MoneyGram, bankovni transfer
Dostava Ekspresna dostava sa DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS (u roku od 5-7 dana nakon plaćanja)3.Aplikacije: \ t


Steriodes hormon Parabolan prah / trenbolon cikloheksilmetilkarbonat / trenbolon heksahidrobenzil karbonat / CAS br: 234
Hormona hormona.Trenbolone je steriode koju veterinari koriste za stočarstvo za povećanje mišićnog rasta i apetita, za povećanje poluvremena, trenbolon se ne koristi u nerafiniranoj formi, već se primjenjuje kao esterski derivati kao što su trenbolon acetat, trenbolon enanthate ortrenbolon cikloheksilmetilkarbonat, normalna doza bodibildinga može biti u rasponu od 200 mg / tjedan do 1400 mg / tjedno. Trenbolon acetat se može ubrizgavati jednom nedeljno, a trenbolon acetat je često rafinisan do "Fina" od strane korisnika.

Parabolan Tren Hexa Bodybuilding Upotreba:
Parabolan je jedan od najvećih anaboličkih steroida svih vremena. Jedan od samo steroida koji bi mogao nadmašiti to bi bio Trenbolone acetat. Iako se oba sastoje od hormona Trenbolon, često je lakše održavati vrhunske i stabilne nivoe hormona u krvi sa verzijom acetata. U svakom slučaju, imate fantastičan anabolički steroid. Ne samo da je moćan, njegova svestrana priroda ga jednostavno razdvaja na način na koji većina anaboličkih steroida nikada ne može sanjati.

Za kvalitetne vansezonske dobitke ovaj steroid je teško pobijediti. Za hardcore pojedinca, rotacije Parabolan i Deca Durabolin zajedno s testosterona mogu biti veliki off-sezone stog. Za konkurentnog bodibildera, dok je prosečan čovek dobrodošao da se reže bez njega, takmičar bolje da ima ovaj ili neki oblik Trenbolona u svojoj torbi. Za konkurenciju su neophodna jedinjenja Parabolana i Trenbolona.

Trenbolon Esters:
Najčešće korišteni esteri su Trenbolone acetat i Trenbolon enanthate. mi također opskrba Trenbolon baze (Trenbolon Ne Ester), trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate koji se mogu koristiti za izradu Tren Blend, kao što su Tri Trenabol 150mg, Tri-tren 180mg.

Parabolan Tren Hexa Doza ili ciklus recenzije: \ t
Efektivna doza (muškarci): 300-500mgs / week
Efektivna doza (žene): Ne preporučuje se
Aktivan život: 5-7 dana
Vreme detekcije: 4-5 nedelja

 

4.prodection details


COA:

Ime proizvoda Trenbolon cyclohexylmethylcarbonate
Izgled Bijeli kristalni prah
Gubitak sušenja ≤ 0,5% 0.24% \ t
Optička rotacija + 79 ° ~ + 83 ° 81.4 °
(HPLC) Test 97-103.0% \ t 99.5% \ t
Slobodna kiselina 0,5% max 0.36% \ t
Obične nečistoće 2,0% max 1.5% \ t
Residual Solvents zadovoljava zahtjeve Conforms
Ostatak na paljenje 0,2% max 0.03% \ t


5. Pakovanje i isporuka

 


Saveti
1. Koristimo samo medicinske nosače kao što su BA, BB, ulja od grožđa, etilis oleas, Guaiacol i tako dalje da pripremamo naša premiksirana ulja.
2. Ono što smo prodali su polu-finišed ulja, tako da kada ste dobili ulja, morate filtrirati prvi, onda je spreman za ubrizgavanje.
3. Grijanje polu-gotovih injekcija steroida do 20º C će učiniti proces filtriranja lakšim.
4. Ovdje se mogu nabaviti boce, kape, naljepnice, stroj za filtriranje, stroj za presovanje i sva povezana mašina za proizvodnju.Hot Tags: parabolan tren heksahidrobenzilkarbonat 75mg / ml, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like