Anastrozol / Arimidex Injektabilni antiestrogenski steroidi

Arimidex je uglavnom moderan preferirani anti-estrogen u tretmanu raka dojke, kao i poželjni AI u planovima niskog nivoa testosterona. Za korisnika anaboličkog steroida, on je veoma efikasan i treba da bude jedini AI koji vam je potreban. Međutim, u slučajevima kada simptomi ginekomastije već počinju da pokazuju, mnogi navode teške doze letrozola da bi bili odgovor na lek, gde je vremenom prešao na Arimidex kao preventivnu meru.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


Anastrozol
Alias: Arimidex; asioleks, anastrol, anastrozol, asioleks
CAS broj: 120511-73-1
MF: C17H19N5
MW: 293.37
Injekcijski anastrozol / Arimidex medicina Anti estrogen sirovi steroidni prah nema nuspojava 120511-73-1
Čistoća: 99.8%
Izgled: bijeli prah


3.Aplikacije: \ t

 

1. Aromasin je prvi put pušten na američko tržište 2000. godine, nakon što je FDA odobrila nekoliko mjeseci prije 1999. godine. Ubrzo nakon toga, AI će početi da dobija veliku popularnost među korisnicima anaboličkih steroida zbog njegove sposobnosti da zaštiti od neželjenih efekata povezanih sa estrogenom. Ova akcija je veoma slična starijoj i popularnijoj AI u Arimidexu i Femari. Takođe bi dobila priličnu popularnost u Post Cycle Therapy (PCT) planovima među korisnicima steroida. To nije bio prvi AI koji je stekao takvu popularnost, ali bi se pokazao kao malo povoljniji za ovu svrhu od većine AI-a

Aromasin je zvanično klasifikovan kao steroidni samoubilački inhibitor aromataze i nosi sposobnost da inhibira enzim aromatazu, koji je odgovoran za proizvodnju ili konverziju testosterona u estrogen. Aromasin ima sposobnost blokiranja aromatizacije, što zauzvrat inhibira proizvodnju estrogena, a time i snižava nivo estrogena u organizmu. Ovo će se pokazati korisnim za pacijente sa rakom dojke jer rak dojke često hrani hormone estrogena. Takođe će se pokazati korisnim za korisnika anaboličkog steroida.
 

2. Mnogi anabolički steroidi imaju sposobnost da povećaju nivo estrogena zbog aromataznog procesa, posebno konverziju testosterona u estrogen. To može dovesti do ginekomastije i zadržavanja vode. Zadržavanje viška vode takođe može promovisati visok krvni pritisak kada postane ozbiljan. Steroidi koji nemaju jaku estrogenu prirodu mogu izazvati ove efekte, naročito ginekomastija ako nose progestinsku prirodu. Glavni primjer bi bio Nandrolon, koji dok je aromatizirao samo to čini pri 20% od stope testosterona. Međutim, ona takođe nosi jaku progestinsku prirodu, a progesteron je dobro primećen zbog sposobnosti da stimuliše estrogenski mehanizam u tkivu dojke. Davanjem Aromasina tokom upotrebe anaboličkih steroida, to će inhibirati proces aromataze, sniziti nivo estrogena i zaštititi pojedinca od estrogenih sporednih efekata. Koliko je Aromasin efikasan? Proizvod tvrdi da u prosjeku ima sposobnost da smanji nivo estrogena u serumu za 85%.


Anastrozolski steroidni puder za proizvodnju oralnih 1mg Arimidex Tabs

Oznake: Anastrozol, Arimidex, Oral 1mg Arimidex Tabs , Anastrozol Kupi Buy Steroidni prah

Arimidex tablete sadrže aktivni sastojak anastrozol1 (mg), inhibitor aromataze koji blokira biosintezu estrogena i koristi se za liječenje raka dojke. Sadrže i laktozu, povidon, natrijum škrob glikolat, magnezijum stearat, hipromelozu, makrogol 300, titan dioksid

Koji su sporedni efekti Arimidexa?
Najčešće prijavljene nuspojave prilikom uzimanja Arimidexa uključuju: navale vrućine, bolove u zglobovima ili ukočenost, gastrointestinalne smetnje na koži (mučnina, povraćanje, dijareja), glavobolja, slabost (astenija), vaginalna suhoća i krvarenje, sindrom karpalnog tunela, pospanost gubitak kose, anoreksija.

Anastrozol / Arimidex Doziranje
Kada se koriste za ublažavanje estrogenih sporednih efekata anaboličkog / androgenog steroida, muški sportisti i bodibilderi obično uzimaju dozu od 0,5 mg do 1 mg anastrozola dnevno.

Anastrozol / Arimidex nuspojava
Kod nekih pacijenata anastrozol može smanjiti gustinu kosti, povećavajući rizik od fraktura i prekida. U zavisnosti od istorije pacijenta i stanja, mogu se tražiti česti testovi gustine kostiju.
4.prodection details


COA:

  Anastrozole(Arimidex)


5. Pakovanje i isporuka


1. Naša tvrtka je profesionalna tvornica sirovog praha u Kini više od 10 godina, svi prahovi su tvornički izravno opskrbljuju.

2. Naši proizvodi su izvezeni u Njemačku, Norvešku, Poljsku, Finsku, Španjolsku, Veliku Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD, Australiju, Japan, Koreju i mnoge druge zemlje, preko 100kgs svaki mjesec.

3. Profesionalni tim specijalno za paket i pošiljku i bulji u kod za praćenje 24hours za carinske propusnice. 100% prolazi u Velikoj Britaniji, Norveškoj, Poljskoj, Španiji, SAD-u, Kanadi, Brazilu; 98% prolazi u Njemačku, Rusiju, Australiju, Novi Zeland.

4. Većina prašaka je na lageru, dostupni su naplatni uzorci, mogu se isporučiti u roku od 24 sata.

5. Visoka kvaliteta, dobra cijena, brza i sigurnost isporuke. Pošiljke DHL, TNT, FedEx, HKEMS,

UPS, itd.

Hot Tags: anastrozol / arimidex injektibilni antiestrogenski steroidi, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like