Ciklus punjenja Tamoxifen Citrate Bodybuilding

Nolvadex je superiorniji izbor ne samo u svrhu stimulacije lučenja endogenog testosterona, već i za ublažavanje ginekomastije. Standardna doza za PCT i za stimulaciju oslobađanja GnRH (Gonadotropin oslobađajući hormon), LH, FSH i na kraju testosteron je jednostavna doza Nolvadexa od 20 - 40 mg dnevno. U svim studijama koje su uključivale doze Nolvadexa koje su stimulirale proizvodnju endogenog testosterona, korišteno je samo 20 - 40mg dnevno Nolvadexa, i zapravo je pokazano da udvostručavanje doze na 40mg ili bilo koje više neće proizvesti značajnu razliku u endogenom lučenju testosterona. Jedini razlog zašto mnogi izaberu da koriste 40mg dnevno Nolvadexa tokom prve dve nedelje PCT programa je u cilju postizanja optimalnih maksimalnih nivoa krvne plazme brže kako bi se HPTA brži oporavio.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


Naziv proizvoda: Tamoxifen Citrate
Sinonim: Nolvadex; Kessar; tamofen
Izgled: Bijeli kristalni prah
Čistoća: 98% min
CAS: 10540-29-1
Molekularna formula: C26H29NO
Molekularna težina: 371,51
Minimalna narudžba: 10g
Upotreba: Za liječenje uznapredovalog, rekurentnog raka dojke i raka jajnika i drugih bolesti. Koristi se kao antineoplastična sirovina.


3.Aplikacije: \ t


 

Nolvadex doziranje za povećanu endogenu sekreciju testosterona i PCT (post-ciklus terapija)
Efekti doza Nolvadexa na endogenu proizvodnju testosterona kod muškaraca su dobro dokumentovani i veoma duboki. To se dešava preko Nolvadex-ovog estrogenskog antagonističkog efekta na hipotalamus i hipofizu, što rezultira značajnim oslobađanjem FSH i LH (dva hormona odgovorna za signaliziranje testisa da započnu i / ili povećaju proizvodnju i izlučivanje testosterona. Razlog da Nolvadex, i njegov bliski relativni spoj Clomid, su poznati kao apsolutno esencijalne komponente PCT programa u svrhu hormonskog oporavka nakon završetka ciklusa anaboličkog steroida.

Nolvadex je zapravo pokazao da je daleko učinkovitiji sastojak u obavljanju ovog posla nego što se češće koristi Clomid, a mnogi anabolički steroidi koji koriste bodibildere i sportiste sve više postaju svjesni ove činjenice. Iako su gotovo sve studije o muškarcima pokazale porast sekrecije testosterona nakon Nolvadexa, postoji jedna značajna studija koja se ističe među svim drugima. Ova posebna studija je pokazala da je primjena Nolvadex doza od 20 mg dnevno u trajanju od 10 dana na normalnim, zdravim muškarcima, dovela do povećanja nivoa testosterona za 150%, što je ekvivalentan efekat 150 mg Clomida, kako je navedeno u studiji. Ista studija je takođe primetila da je Clomid zapravo generisao smanjenu sekreciju LH na LH-oslobađajući hormon (LHRH) - nešto što Nolvadex nije uradio i zapravo je služio za povećanje osetljivosti tela na LHRH u gore pomenutoj studiji. Između izbora Nolvadexa i Clomida u svrhu stimulacije testosterona, Nolvadex bi trebao biti preferirani agent za oba.

Tamoxifen Citrate \ t

Krajem 80-ih, steroidni guru Dan Duchaine je nagađao da se nolvadex može koristiti za pomoć kod ginekomastije. Od tada je postao popularan kao anti-ginekomastija tretman i za cikličnu upotrebu kod muškaraca koji su skloni ginu.

Kada ginolozi skloni anaboličkim steroidima koriste aromatizirajuća jedinjenja, kao što su testosteron ili dianabol, oni se pretvaraju u estrogen. To može dovesti do natečenih bradavica, nadutosti, krvnog pritiska, erektilne disfunkcije (ED) i drugih strana vezanih za estrogen. Nolvadex može spriječiti pojavu nekih nuspojava povezanih s estrogenom i može zaustaviti rast ginekomastije. Međutim, po mom mišljenju, korišćenje AI je mnogo efikasnije za ukupnu kontrolu estrogena.

U praksi, tamoksifen se najbolje koristi za poticanje LH i ukupnog testosterona. To će vam pomoći da se oporavite od ciklusa, što ga čini popularnim izborom za terapiju nakon ciklusa (PCT). Kombinacija klomifena, tamoksifena je jedna od najboljih opcija za oporavak većine PCT pukovnija.


 

4.prodection details


 

Tamoksifen citrat COA:

 

Test Items Specifikacija Rezultati testa
Opis Bijeli kristalni prah Bijeli kristalni prah
Identifikacija IR, UV usklađen Conform
Gubitak sušenja ≤0.5ml 0.21ml
Ostatak na paljenje Ne više od 0,2% 0.06ml
Iron Ne više od 0,005% 0.0018% \ t
Teški metali Ne više od 0,001% 0.0006% \ t
Povezane supstance Ukupno: Ne više od 1,0%
Pojedinačno: Ne više od 0,5%
0.32% \ t
0.14% \ t
E-izomer Ne više od 0,3% 0.19% \ t
Organske isparljive nečistoće Conforms Conforms
Test 99.0 ~ 101.0% 99.51% \ t
Zaključak Usaglasiti sa USP32


5. Pakovanje i isporuka


Naši proizvodi se uglavnom izvoze dobro u SAD, Kanadu, Brazil, Veliku Britaniju, Njemačku, Grčku, Italiju, Australiju i mnoge druge oblasti. Naša kompanija stiče visok ugled među našim starim i novim klijentima kroz najviši kvalitet, najbolju cijenu, brzu i sigurnu isporuku kao i odličnu uslugu kupcima.


Hot Tags: bulks ciklus tamoksifen citrat bodybuilding, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like