Klomifen citrat (clomid) CAS.54965-24-1

Clomifen citrat je najčešće korišćena marka za lijek klomifen citrat. To nije anabolički steroid, već lek koji se propisuje ženama kao pomoć u plodnosti. To je zbog činjenice da klomifen citrat pokazuje izraženu sposobnost stimulacije ovulacije.

Detalji o proizvodu

Steroidni sirovi prah clomid za antiestrogen

Naziv proizvoda: Clomifene citrate

Alias: Clomiphene Citrate, Clomid, Serophene, Clomphid, Pergotime

CAS: 50-41-9

MF: C32H36ClNO8

MW: 598.08

EINECS: 200-035-3

Izgled: Bijeli kristalni prah


COA:

Test Items

Specifikacija

Rezultati testa

Izgled

Bijeli ili bijeli prah

Conforms

Identifikacija

UV skladu

Conforms

Organski azotni

Conforms

Conforms

Citrate

Conforms

Conforms

Voda

Ne više od 1,0%

0.38% \ t

Teška voda

Ne više od 0,002%

Conforms

Povezane nečistoće

Povezano jedinjenje A: Ne više od 2.0% \ t

0.86% \ t

Pojedinačno: Ne više od 0,5%

0.38% \ t

(Z) izomer

Conforms

Conforms

Organicvolatile impuritise

Conforms

Conforms

Test

Between98.0 ~ 102.0% \ t

99.2% \ t


Aplikacije:

Clomid je lijek koji se daje ženama kao pomoć u plodnosti. Klomid je, međutim, mnogo slabiji od Nolvadexa u mg za poređenje mg, pri čemu je približno 150mg Clomida jednako 20mg Nolvadexa (1). Treba, međutim, napomenuti da će se 150mg Clomida i dalje povećavati na približno 150% od osnovne vrijednosti (1). Međutim, ne morate koristiti 150mgs; U mom istraživanju, otkrio sam da doze kao niske 50mgs će pokazati poboljšanja i elevations U stvari, moj originalni Post-Cycle-terapija režim (kao što je predložio Dan Duchaine u originalnom Underground Steroid Handbook) je 100mgs dnevno za tjedan dana i 50mgs / day za nedelju dana.


Nemojte se smijati i kasnih 90-ih, kada većina korisnika anaboličkih steroida nije ni znala kako koristiti Clomid, smatralo se da je to "najsavremenija" PCT rutina. Pretpostavljam da je Duchaine izvorno uveo ovo jedinjenje u zajednicu koja koristi steroid.


Clomid, kao i Nolvadex, je veoma siguran za dugoročno liječenje, a neke studije pokazuju njegovu sigurnost i efikasnost do četiri mjeseca. A post-ciklus, kada korisnici steroida pate, je smanjen, kada je Clomid najefikasniji.


Opis

Clomifen citrat je najčešće korišćena marka za lijek klomifen citrat. To nije anabolički steroid, već lek koji se propisuje ženama kao pomoć u plodnosti. To je zbog činjenice da klomifen citrat pokazuje izraženu sposobnost stimulacije ovulacije.


Ovo se postiže blokiranjem / minimiziranjem efekata estrogena u organizmu. Biti specifičniji Clomid je hemijski sintetski estrogen sa agonističkim i antagonističkim svojstvima i vrlo je sličan strukturi i djelovanju na Nolvadex. U određenim ciljnim tkivima može blokirati sposobnost estrogena da se veže s odgovarajućim receptorom. Njegova klinička upotreba je stoga da se suprotstavi negativnoj povratnoj vezi estrogena na osi hipotalamus-hipofiza-jajnik, što poboljšava oslobađanje LH i FSH. Ovo, naravno, može pomoći da se indukuje ovulacija.

Clomifene Citrate


Kako djeluje Clomiphene Citrate?

Klomifen aktivira hipofizu mozga da izlučuje povećanu količinu folikul stimulirajućeg hormona (FSH) i LH (luteinizirajući hormon). Ova akcija stimuliše rast folikula jajnika i time inicira ovulaciju.


Tokom normalnog menstrualnog ciklusa ovulira samo jedno jaje. Upotreba klomifena često uzrokuje da jajnici proizvedu dva ili tri jaja po ciklusu. Klomifen se uzima peroralno 5 dana i aktivan je samo tokom mjeseca kada se uzima.


Clomid recepti za oralnu konverziju:

20ml @ 50 mg / ml

1 gram klomifen citrata

1 posuda pogodna za držanje zapremine tečnosti

7.6 ml glicerola

11,3 ml 190 Proof Grain Alcohol


20ml @ 50 mg / ml

1 gram klomifen citrata

1 posuda pogodna za držanje zapremine tečnosti

8,4 ml PEG 600

10,5 ml 190 Proof Grain Alcohol


Usluge

1) Što se tiče vašeg svaki upite, uvijek odgovor pravovremeno i strpljivo. Sve relevantne informacije će biti pružene da vam pomognu da napravite mudri izbor


2) Ako naručite sirovi prah, možemo vam pružiti COA, Cook Recepti steroidnog ulja, povratne informacije drugih kupaca


3) Ako naručite ubrizgavajuće steroidno ulje, možemo vam pružiti bočice, gumene čepove, filtere za špric, automatsko filtriranje, spojnicu, mašinu za presovanje, kutije, a ujedno će se ponuditi i uvod i povratna informacija drugih kupaca.


4) Nakon Vaše uplate, aranžman za otpremu i slike u paketu će biti dostavljene u roku od 24 sata; Broj za praćenje će biti dostavljen u roku od 36 sati


5) Za važne informacije o parcelama, kao što su: lijeva originalna zemlja, stigla u odredišnu zemlju, položena carina, za isporuku, isporučeno, te informacije će vam biti poslane na vrijeme.

Clomifene


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157

Hot Tags: clomifene citrate (clomid) cas.54965-24-1, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like