Clomifene Citrate Clomid Powder

Clomifene Citrate Clomid Powder Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221 Ključne riječi: Clomifene Citrate, Clomid, Clomifen, Clomiphene Citrate 1. Proizvod Uvod proizvoda ...

Detalji o proizvodu

HOT SALE (2) \ t

Clomifene Citrate Clomid Powder

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

Ključne riječi: Clomifene Citrate, Clomid, Clomifen, Clomiphene Citrate

1. Uvod proizvoda

Naziv proizvoda: Clomifene Citrate

Alias: Clomid, Clomifen, Clomiphene Citrate

Čistoća: 99% pomoću HPLC.

Appreance: Crystalline Solid; Bez mirisa.


2. Opis proizvoda:

Clomiphene Citrate je mješoviti agonist / antagonist estrogena (aktivator / blokator) koji, kada je vezan za estrogenski receptor, stavlja Clomiphene citratein nešto drugačiju konformaciju (oblik) nego estradiol. Estrogenski receptor zahtijeva vezivanje estrogena ili lijeka na mjestu vezivanja, kao i vezivanje bilo kojeg od nekoliko kofaktora na različitim mjestima. Što se tiče žena, jedina prava upotreba za clomiphene citrate je moguće upravljanje endogenim nivoima estrogena u blizini vremena natjecanja.


To može povećati gubitak masnoće i mišićavost, posebno u ženskim problematičnim područjima kao što su HIPS i bedra. Međutim, klomifen citrat često izaziva zabrinjavajuće neželjene efekte kod žena (o čemu se govori u daljem tekstu), a takođe nije veoma tražen kod ove grupe sportista. Clomid se povremeno povremeno koristi tokom ciklusa steroida, u pokušaju da se spreči smanjenje prirodnog nivoa testosterona. Međutim, u mnogim slučajevima ova praksa se može pokazati teškom, posebno kada se koriste jaki androgeni duže vrijeme.

Citat klomifena (6) \ t

3. Rezultat testa klomifen citrata:

Klimifen citrat (1) \ t

4. Clomiphene Citrate doziranje:

Ako ćete ga staviti u svoje tijelo od lijekova do hormona ili u ovom slučaju SERM-a, željet ćete znati pravu dozu; nakon svega, bez ove informacije je malo verovatno da ćete biti u mogućnosti da ga pravilno koristite. Kao i mnoge druge stvari, doza Clomid-a može varirati prilično dramatično, ali jedna stvar je sigurna da je prosječna doza Clomid-a među mnogim pojačivačima performansi daleko preniska. Veoma je uobičajeno vidjeti dozu Clomid-a od 50mg dnevno za post-ciklus terapiju (PCT) i dok se koristi za ovu dozu tokom PCT-a treba napomenuti, 50mg ovog SERM-a je ekvivalentno 10mg Nolvadexa.


5. Proces narudžbe:

red

-Znaš šta bi ti trebalo

-Pošalji vam ukupnu cijenu i napravite plan otpreme

-Ako misliš ok i pošalji plaćanje

- Poslat ćemo pošiljku za 12-24 sata, a zatim ćemo vam poslati fotografiju i broj za praćenje

- Nastavićemo da ga pratimo i obavještavamo vas o detaljima

-Parcel će biti isporučen za 4-5 radnih dana

6. Srodni proizvodi:

Steroidni prah


Hot Tags: clomifene citrate clomid prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like