Letrozol Femara Pure Raw steroidni prah

Letrozol je inhibitor aromataze. Mehanizam djelovanja letrozola je kao inhibitor aromataze. FDA Farmakologija Rezime od FDA Pharm Klasa Letrozol je nesteroidni inhibitor sinteze estrogena sa antineoplastičnom aktivnošću. Kao inhibitor aromataze treće generacije, letrozol selektivno i reverzibilno inhibira aromatazu, što može rezultirati inhibicijom rasta stanica raka dojke ovisnih o estrogenu. Aromataza, citokrom P-450 enzim lokalizovan na endoplazmatski retikulum ćelije i pronađen u mnogim tkivima, uključujući one u premenopauzalnom jajniku, jetri i dojkama, katalizira aromatizaciju androstendiona i testosterona u estron i estradiol, završni korak u estrogenu biosinteza.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.


2. Specifikacije:


letrozol u prahu
Sadržaj: 99%
Molekularna formula: C17H11N5 letrozol
1.CAS NO: 112809-51-5
Sadržaj 2.letrozola: 99%
3. Molekularna formula: C17H11N5 letrozol
4.Letrozol je oralni nesteroidni inhibitor za liječenje raka dojke koji odgovara hormonima nakon operacije.
Letrozol sprečava aromatazu da proizvodi estrogene kompetitivnim, reverzibilnim vezivanjem za heme njegove citokrom p450 jedinice, akcija je specifična, a letrozol ne smanjuje proizvodnju minerala ili kortikosteroida.
UPOTREBA: farmaceutski intermedijeri, nakon raka dojke u menopauzi, više za terapiju protiv estrogena, nisu uspeli u terapiji sa dvije linije.
isporučujemo Boldenone, Drostanolone Enanthate, Drostanolone propionat, Tadalafil, Dianabol, Oxandrolone, Oxymetholone, Stanozolol, Methenolone Acetate, Methenolone Enanthate, Testosteron Enanthate, Testosteron propionat, Nandrolon Decanoate, Trenbolone Acetate, Trenbolone Enanthate.


3.Aplikacije: \ t

 

Letrozolski steroidni puder za proizvodnju završnih oralnih Femara 2.5mg Tabs
Oznake: Letrozol, Femara, oralni Femara 2.5mg Tabs, Letrozolski steroidni prah, anabolički steroidni prah letrozol

Letrozol (Femara) i Arimidex su dva najpopularnija inhibitora aromataze od 3 glavna AI, a Letrozol je drugi najpopularniji. Letrozol je pokazao veoma neverovatnu efikasnost u redukciji estrogena, više nego druga dva glavna inhibitora aromataze.

Letrozol (femara) Doziranje
Opšti raspon doza letrozola je oko 1,25 mg - 2,5 mg dnevno. Postoji veoma velika marža za prilagođavanje i preferencije korisnika kada se radi o dozama letrozola, jer svaki pojedinac treba polako da prilagodi dozu u zavisnosti od toga kako osećaju da telo reaguje. Ovo je posebno važno za letrozol, koji je najmoćniji i najmoćniji AI tri. Čak i 1.25mg dnevno je previše za mnoge korisnike anaboličkih steroida, a često i preporučena doza iznosi 1.25mg svaki drugi dan, a često može biti i rjeđa, posebno s obzirom na poluživot letrozola od 2 do 4 dana. Ove doze letrozola se mogu lako prilagoditi ako korisnik smatra da ne radi dovoljno dobro, ili ako previše smanjuje nivoe estrogena.


Femara recepti za oralnu konverziju
200ml @ 5 mg / ml
1 gram praška
1 posuda pogodna za držanje zapremine tečnosti
19,9 ml PEG 300
179.1 ml 190 Proof Grain Alcohol

Upotreba letrozola
U nekim slučajevima, doze leterozola mogu se koristiti i za povećanje endogene sekrecije testosterona kod muškaraca, što omogućava da se ovo jedinjenje koristi kao pomoćni lijek za vrijeme PCT (post ciklusa) faza nakon završetka ciklusa anaboličkog steroida , ali sama upotreba za ovu svrhu nije uobičajena pojava i malo je verovatno da će proizvesti primetne efekte poboljšanja performansi . Upotreba letrozola kao endogenog agensa za stimulaciju testosterona će uskoro biti detaljno obrađena.

Kako koristiti letrozol
Uzmite jednu tabletu od 2,5 mg letrozola svaki dan.
Tablete možete uzeti prije ili poslije obroka.
Najčešće nuspojave tretmana su vrućice, znojenje, bol u zglobovima i osjećaj umora. Oni se mogu javiti kod više od 1 na 10 osoba koje uzimaju letrozol.

4.prodection details


COA:

  Testing-report-of-Letrozole


5. Pakovanje i isporuka


1. Naša tvrtka je profesionalna tvornica sirovog praha u Kini više od 10 godina, svi prahovi su tvornički izravno opskrbljuju.

2. Naši proizvodi su izvezeni u Njemačku, Norvešku, Poljsku, Finsku, Španjolsku, Veliku Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD, Australiju, Japan, Koreju i mnoge druge zemlje, preko 100kgs svaki mjesec.

3. Profesionalni tim specijalno za paket i pošiljku i bulji u kod za praćenje 24hours za carinske propusnice. 100% prolazi u Velikoj Britaniji, Norveškoj, Poljskoj, Španiji, SAD-u, Kanadi, Brazilu; 98% prolazi u Njemačku, Rusiju, Australiju, Novi Zeland.

4. Većina prašaka je na lageru, dostupni su naplatni uzorci, mogu se isporučiti u roku od 24 sata.

5. Visoka kvaliteta, dobra cijena, brza i sigurnost isporuke. Pošiljke DHL, TNT, FedEx, HKEMS,

UPS, itd.

Hot Tags: letrozol femara čisti sirovi steroidni prah, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like