Methenolone Enanthate Primobolan steroidni prah

Obe verzije methenolona su dobar izbor za rezanje ciklusa za muškarce i / ili žene i pokazali su da održavaju mišić dok su na niskokaloričnoj dijeti. Methenolone Enanthate osigurava rjeđi način primjene methenolona i čini se da anegdotski zahtijeva nižu ukupnu dozu kako bi bila jednako djelotvorna kao i oralna acetatna verzija.

Detalji o proizvodu

Methenolone Enanthate Primobolan steroidni prah


143


Methenolone Enanthate Primobolan Brzi detalji


Methenolone ima reputaciju vrlo sigurnog steroida iu dozama do 200 mg / tjedan prijavljuju se vrlo malo nuspojava. Nažalost, mnogi korisnici takođe prijavljuju male dobitke u najboljem slučaju koristeći tako nisku dozu, a više izraženiji dobici se pojavljuju na 350 mg / tjedno (100 mg EOD) i više. Dok je methenolone blag, bez mnogo HPTA supresije, veće doze će rezultirati negativnim povratnim informacijama u tom pogledu.


ime proizvoda Methenolone enanthate
Alias Primobolan, Primobolan Depot, promo
Čistoća 99.00% \ t
CAS 303-42-4
Molekularna formula C27H44O3
Molekularna težina 414.62
EINECS 206-141-6
Tačka topljenja 66-70 ° C
Active Life Active Life
Efektivna doza (muškarci) 400 - 1000 mg / tjedan
Izgled bijeli kristalni prah
Upotreba ciklus rezanja, mišićna masa, bodybuilding
Standard USP
Stock Mass Stock
Rok trajanja 2 godine
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


Methenolone Enanthate Primobolan Application


Primobolan se obično koristi kod onih koji žele da minimiziraju sporedne efekte estrogena i androgenih. Primobolan je također popularan izbor za cikluse rezanja zbog svojih blagih anaboličkih svojstava koji mogu biti najpogodniji za održavanje mišićnog tkiva pod strogom pred-sadržajnom dijetom.


Primobolan je snažan ciklus rezanja / stvrdnjavanja. Ne dozvolite da vas niska doza od 300-375mg prevari. To su dva vrlo aktivna steroida, a kombinacija će sigurno pružiti prilično izražen učinak. Najbolji ciklus rezanja sa Primobolan Depot i Winstrol. Niske osobine androgena i ekstremni rezultati rezanja postižu se kombiniranjem ova dva vrhunska proizvoda.


Primo se smatra najboljim izborom za žene zbog svojih niskih androgenih kvaliteta i posljedičnih lean dobitaka. Žene žele da izbegnu preteranu masu i glatkoću koja dolazi od zadržavanja vode


Methenolone Enanthate Doziranje


Polu-život methenolone enanthate je verovatno oko 5 dana. Kao rezultat toga, Primobolan se najefikasnije koristi kada se ubrizgava najmanje dva puta nedeljno.


Za početnike Primobolan korisnik: 400mg tjedno

Početni korisnici Primobolana obično će naći 400 mg po primobolanskoj dozi da bi bili dovoljni da pomognu korisniku u postizanju njihovih ciljeva. Na nivou korišćenja od 400 mg / nedeljno, post-ciklična terapija (PCT) može se započeti samo 5 dana nakon poslednje injekcije. Retko se ikada javlja potreba za početnicima da pređu 400mg nedeljno zbog početne upotrebe i da omoguće pojedincu da oseti osećaj efikasnosti leka.


Za korisnika primobolana: 400 - 700mg tjedno

Srednje primobolanske doze slijeću u rasponu od 400 - 700mg tjedno, često se približavaju višem kraju od 700mg tjedno. Srednji korisnici će naći primobolanovu anaboličku snagu prilično slabom u odnosu na druge anaboličke steroide, i moraju se koristiti u višim dozama kako bi vidjeli bilo kakve fizičke promjene / performanse koje su ekskluzivne za Primo.


Za naprednog primobolanskog korisnika: 800 - 1.000 mg tjedno

Napredni korisnici će često koristiti doze Primobolana u rasponu od 800 do 1.000 mg tjedno ili više. U ovom slučaju, potrebno je najmanje 10 dana dok se ne omogući oporavak. U cilju očuvanja mršave mase tokom ciklusa sečenja, doze primobolana ne moraju da se pokreću ovako visoko, ali u proseku, to su doze koje su potrebne za izazivanje primetnog povećanja mišićne mase od slabog anaboličkog steroida kao što je Primobolan.


Methenolone Enanthate Stacking


Methenolone Enanthate, poznat kao Primobolan Depot, iako sa slabijim efektom od Deca-Durabolina, dobar je osnovni steroid sa pretežno anaboličkim efektom i, u zavisnosti od cilja, može se efikasno kombinovati sa skoro svim steroidima. Oni koji žele da dobiju masu brzo i nemaju Deca na raspolaganju, mogu koristiti Primo-Depot zajedno sa Sustanon 250 i Dianabol.


Oni koji imaju više strpljenja ili se plaše potencijalnih nuspojava obično će biti veoma zadovoljni sa stogom Primobolan Depo 200 mg / nedeljom i Deca-Durabolin 200-400 mg / nedeljno.


Vjerujemo da je najbolja kombinacija Primobolan Depot s Winstrol Depot 200 - 400 mg / tjedno normalno korištena doza Primobolan Depota iako ima dovoljno sportaša koji svakodnevno ubrizgavaju ampule od 100 mg.

 

Oznake: Primobolan, Methenolone Enanthate, Primo, steroidni prah, polufinirano steroidno ulje, steroidna oprema, bodybuilding, rast mišića, primobolan


Methenolone Enanthate


Popisi proizvoda za prodaju


Sirovi izvori steroida u prahu Premiksovan Poluproizvod Mješavina steroidnih otopina
Steroids Solution
Testosteron Blend Sustanon 250mg, 400mg / ml Test Blend 450 mg
Testosteron propionat Test Prop 100mg / ml Test Blend 500 mg
Testosteron enanthate Test E 250mg, 300mg / ml Tri Tren 180 mg
Testosterone cypionate Test Cyp 250mg, 300mg / ml Tri test 300mg, 400mg
Nandrolon Decanoate Deca Durabolin 250mg / ml Tri Deca 300mg
Nandrolon Phenypropionate NPP 100mg, 150mg / ml Test Tren 225mg
Boldenone Undecylenate Ravnoteža 250mg, 300mg, 400mg / ml Tren Test Depot 450mg
Anavar / Oxandrolon Boldenone Cypionate 200mg Equi Test 450 mg
Winstrol / Stanozol Winstrol suspenzija 50mg vode Supertest 450mg
Trenbolone acetate Stanozol 50 mg / ml na bazi ulja Anomass 400 mg
Trenbolone Enanthate Tren Ace 100mg / ml Rippex 225mg
Drostanolone Propionate Tren E 100mg, 200mg / ml Masa 500mg
Metenolone acetate Tren Hexa 75mg / ml Rip Cut 175mg
Dianabol Masteron 100mg, 150mg / ml TMT 300mg
Oralni Turinabol Primobolan 100 mg / ml TMT 375mg
Anadrol (Oxymetholon) \ t Anavar 20mg / ml TM Blend 500mg
Proviron Anastrozol 5mg / ml Tri-tren 180 mg


Pakiranje i usluge:


1. Masa zaliha, kako bi se osiguralo isporuku odmah svaki dan kada je plaćanje učinjeno.
2. Nakon što je godinama bio angažiran u ovoj oblasti, imamo sofisticirani i profesionalni logistički odjel, koji može jamčiti sigurnu i brzu isporuku.
3. Dobro obučen i disciplinovan tim za pakovanje koji je dovoljno profesionalan da vam pruži siguran paket. Također izbjegavajte hitne slučajeve prilikom isporuke tako da je visoka carinska propusnica zajamčena. Jedinstveni načini za slanje 10grama do 25 kilograma praha (ili 100ml do 30 litara tečnosti) u jednom trenutku do vašeg odredišta.
4. Pakovanje slika i šifriranje se dostavljaju u roku od 24 sata čim primimo uplatu. Ažurirani kôd za praćenje će biti obezbeđen svaki drugi dan samo zato što možete držati dlan vašeg paketa.
5. Usluga nakon prodaje:


1. Mi ćemo isporučiti robu u roku od 24 dana nakon što dobijete vaše uplate. Ako želite promijeniti redoslijed, molim Vas recite mi u roku od 24hours nakon što završite plaćanje ... Dakle, mi oboje možemo napraviti najbolje od lošeg jeftino.
2. Mi ćemo brod robe koje ste naručili od nas EMS, DHL, UPS, ili FedEx.We će odlučiti da odaberete koji kurir ovisi o različitim countries.To pronaći najbolji način za isporuku robe za vas.
3. Kao i obično možete dobiti robu u 4-7 dana.Ako je roba izgubljena ili nije primljena iz drugih razloga, kontaktirajte me Odmah.
Fabrička cena, čista injekcija, najbolji kredit.


primobolan powder

Hot Tags: methenolone enanthate primobolan steroidni prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like