Methenolone Enanthate Primobolen prah

Methenolone Enanthate Primobolen Puder Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite znati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221 Ključne riječi: Methenolone Enanthate, Primobolen, 1. Uvod proizvoda Naziv proizvoda: Methenolone ...

Detalji o proizvodu

HOT SALE (2) \ t

Methenolone Enanthate Primobolen prah

 

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

 

Ključne riječi: Methenolone Enanthate, Primobolen,


1. Uvod proizvoda

Naziv proizvoda: Methenolone Enanthate

Alias: Methenolone enanthate, Primobolen

Čistoća: 99% pomoću HPLC.

Appreance: Bijeli kristalni prah


2. Opis proizvoda:

Metenolone enanthate (methenolone enanthate) je anabolički steroid na bazi dihidrotestosteron (dht) koji je esterski derivat methenolona koji se obično prodaje pod imenom primobolan (oblik tablete) ili primobolan depot (injekcija). kada je u interakciji sa enzimom aromataze ne stvara nikakav estrogens.it se koristi od ljudi koji su vrlo osjetljivi na estrogene sporedne efekte, imaju niža estrogena svojstva od nandrolona.

Primobolan depot je injekcioni oblik steroidnog methenolona, dugo se smatrao jednim od najsigurnijih dostupnih steroida. Methenolone enanthate ima isti bazni steroid kao methenolone acetat. primobolan depot je modifikovan da omogući sporo oslobađanje methenolona u organizmu. primobolan depot je umereno anaboličan sa ekstremno niskim androgenim profilom. anabolički efekti su uporedivi sa deca durabolinom, mada su androgeni sporedni efekti znatno manji. sportisti i bodibilderi će primobolan depot da dobiju mišićnu masu. dobici koje ćete dobiti na ciklus primobolana će biti spori dobitak u kvalitetu mišića. možete očekivati da ćete zadržati dobit nekoliko mjeseci nakon završetka ciklusa.

Methenolone Enanthate (9)


3. Methenolone Enanthate   Rezultat testa:

Methenolone Enanthate (2) -

4. Methenolone Enanthate dose:

Za muškarce: Maksimalna doza od 200 mg na početku terapije, i kontinuirana doza od 100 mg svake nedelje. Produženi administrativni protokoli obično zahtevaju doziranje od 100 mg svakih 1-2 nedelje, ili 200 mg svaka 2-3 nedelje.

Uobičajeni protokoli za administraciju kod muških sportista zahtijevaju dozu od 200-400 mg tjedno, koja se uzima 6 do 12 tjedana, što je dovoljno za promicanje vrlo primjetnog povećanja mišićnog tkiva.

Za žene: Sportisti obično dobro reaguju na dozu od 50-100 mg tjedno.Ako su dostupne i oralne i injekcione verzije, oralna se često daje prednost, jer omogućava veću kontrolu nad nivoima hormona u krvi.
Osim toga, neke žene odlučuju da uključe Winstrol Depot (25 mg dvaput nedeljno) ili Oxandrolone (7,5-10 mg dnevno), a uz to dobiju i znatno poboljšani anabolički efekat.


5. Proces narudžbe:

red 

-Znaš šta bi ti trebalo

-Pošalji vam ukupnu cijenu i napravite plan otpreme

-Ako misliš ok i pošalji plaćanje

- Poslat ćemo pošiljku za 12-24 sata, a zatim ćemo vam poslati fotografiju i broj za praćenje

- Nastavićemo da ga pratimo i obavještavamo vas o detaljima

-Parcel će biti isporučen za 4-5 radnih dana

 

6. Srodni proizvodi:

Steroidni prah


Hot Tags: methenolone enanthate primobolen prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like