Steroidni prah Testosteron Cypionate

Testosteron cypionate je dugotrajna verzija hormonskog hormona testosterona sa vezanim cipionatnim esterom koji odlaže njegovo oslobađanje u organizam. Testosteron je najmoćniji, prirodni androgen koji se formira u ljudskom tijelu. Odgovoran je za karakteristike specifične za muškarce i njihove seksualne osobine.

Detalji o proizvodu

Dugodjelujući steroidni prah T estosterone cypionateSpecijalizirani smo u steroidnom sirovom prahu, polu-gotovom steroidnom ulju i Peptidima.
mnogi distributeri i laboratorije, bodibilderi iz sveta sarađuju sa nama,
Svi govore visoko o našem vrhunskom kvalitetu, sigurnom transportu i dobrom servisu.

Serija testosterona, Tren A, Tren E, Dianabol, Deca, Anavar, Masteron, Equipoise, Cialis i Sildenafil su najpopularniji steroidni hormoni.

Ako vam trebaju dodatne informacije, molimo Vas da nam se obratite.

Wickr: puresteroid WhatsApp + 8613302415760 email: cindy1114@yccreate.com


Testosterone cypionate Osnovne informacijeTestosteron Cypionate je jedna od mnogih esterificiranih varijanti testosterona dostupnih, obično za bodybuilding i liječenje ED, druge kao Testosteron acetat, Testosteron dekanoat, Testosteron enanthate, Testosteron fenilpropionat, Testosteron izokaproat, Testosteron propionat, Testosteron Sustanon 250 , sve su to varijante testosterona.
Testosteron Cypionate je najvjerovatnije druga najpopularnija esterificirana varijanta (prva je Testosteron Enanthate). To je injekcioni oblik testosterona sa sporim otpuštanjem i duljim polu-životom.


 

Sinonim: Testosteron cypionate; Dobar kvalitet testosterona cypionate; Test cypionate; Anabolički steroidni sirovi testosteron cypionat; Iznad 99% testosteron cypionata;
CAS broj: 58-20-8
Molekularna formula: C27H40O3
Molekularna težina: 412,61
Test: 99.3% USP32 Standard
Izgled: bijeli kristalni prah
Standard kvaliteta: USP32
Efektivna doza (muškarci): 300-2000mg + tjedan
Testosteron Cypionate Efektivna doza (žene): Ne preporučuje se
Testosteron Cypionate Aktivni život: 8 dana
Vreme detekcije testosterona Cypionate: 3 meseca
Testosteron Cypionate (Cypoiect) Čistoća: 99% Min čistoće
Testosteron Cypionate (Cypoiect) Izgled: Skoro beli kristalni prah
Min. Narudžba: 10 Gram Testosteron Cypionate (Cypoiect) Dostupno
Pakiranje: 1) vrećica od aluminijske folije: 100g, 500g, 1kg 2) Fiber Drum: 25Kg
Način isporuke: HKEMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, China Air Post itd.
Brzina pročišćavanja: 100% Custom Pass, Digiised Package i Safe Delivery
Vrijeme isporuke: 5-14 radnih dana, broj za praćenje dostupan
Uvjeti plaćanja: T / T, MoneyGram, Western Union i Bitcoin
Porijeklo: provincija Hubei, Kina
Proizvodni kapacitet: Testosteron Cypionate (Cypoiect) 500 kg / MesecTestosterone cypionate   Long Acting Life


 

Testosteron cipionat je dugotrajni, esterski testosteronski proizvod. Ima dužinu od 8 ugljenika i skladišti se uglavnom u adipoznom tkivu kada se ubrizgava intra-mišićno. Ona se polako i postojano oslobađa u tijelu nakon ubrizgavanja. Nivoi cypionata u krvi 24-48 sati nakon injekcije i zatim polako opadaju. Nivoi krvi dostižu stabilnu tačku 12 dana nakon inicijalne injekcije i ostaju tamo više od tri sedmice. Cipionat se normalno ubrizgava jednom nedeljno, što čini najnižu dozu veću od polovine maksimalne doze u bilo kom trenutku. Bilo koji testosteron, kao kralj masovnih graditelja, je isplativ proizvod i važan za svaki steroidni niz. Korišćen sam, korisnik može očekivati značajne dobitke. Dugotrajna priroda cypionata omogućava korisniku da ubrizgava rjeđe dok održava stabilne nivoe u krvi.

 

Dugotrajni testosteronski ester će biti od velike pomoći za vaše potrebe za povećanjem, a cypionat je proizvod koji je jednostavniji od nekih drugih steroida.test cypionate


Aplikacije testosterona Cypionate:


Testosteron Cypionate je jedan od najčešćih steroida koje koriste početnici, srednji i napredni bodibilderi! To je zato što je visoko anaboličko i androgeno što vam daje i masu i snagu, dok u isto vreme dajete gubitak masti. U današnjem svijetu. To je recept broj jedan kod Anti-Aging doktora zbog njegove primedbe-sposobnosti da obnovi mlade!


Testosteron Cypionate je dugogodišnji favorit korisnika anaboličkih steroida koji žele da izgrade veću i jaču strukturu; u stvari, za mnoge se smatra esencijalnim. Naravno, masa i snaga nisu sve za ovaj steroidi, jer testosteron Cypionate može biti vrlo koristan u ciklusima rezanja, a to čini jedan od najvrednijih anaboličkih steroida koje imamo na raspolaganju. Sličan je testosterona enantatu u svom efektu i možete se čak i prebacivati između njih.


Testosteron je kralj svih masovnih graditelja i za ovu svrhu je također prilično isplativ. On dobro radi ili sam ili složen kako bi stvorio veliki ciklus punjenja.


Testosterone Cypionate Stacking


Testosteron Cypionate može biti složen sa drugim jedinjenjima osim ovih, ali korisnik treba da proceni svoje ciljeve i da odluči koji steroidi i kako će ostvariti koje vrste dobitaka.


Za masu, testosteron je odličan izbor, i više testosterona bi trebalo dati prednost nad slaganjem sa drugim jedinjenjima u tu svrhu.


Da bi se smanjilo zadržavanje vode, određeni steroidi mogu biti poželjni i to je dobra odluka, jer više testosterona ne može smanjiti ove vodene dobitke (i zapravo može samo da prouzrokuje da im se pogorša). Ovo je jedan primjer kako slaganje cypionata (ili bilo kojeg drugog testosterona) može biti vrlo korisno. Međutim, prvi put korisnik preporučuje ciklus testosterona, a cypionat je dobar izbor. Još jednom, zbog svoje ekstremne dužine djelovanja i sposobnosti da održava stabilne nivoe steroida u krvi uz minimiziranje učestalosti ubrizgavanja.Testosteron Cypionate Doziranje


 

Doze testosterona Cypionate imaju tendenciju da variraju između tri nivoa korisnika (početne, srednje i napredne). Doze testosterona Cipionat se takođe primenjuje najmanje jednom nedeljno, i treba optimalno da se primenjuje dva puta nedeljno, pri čemu je svaka injekcija ravnomerno raspoređena. Ovo je očigledno veoma različito od medicinskih preporuka, ali u svrhu poboljšanja fizičkog stanja i performansi, administrativni raspored mora biti različit.


Početni testosteron Cipionatne doze su u rasponu od 300 - 500mg nedeljno, pa čak i na najnižem kraju ovog raspona, svaki početni početnik bi trebao imati impresivan napredak s obzirom na potpuno novu upotrebu.


Srednje testosteronske doze Cipionata su u rasponu od 500 - 700 mg nedeljno; međutim, nikada nije neophodno da bilo koji posrednik uđe više od 500 mg nedeljno. Uvek treba imati na umu da će povećane doze uvijek dovesti do veće učestalosti izraženijih nuspojava. Ovo dovodi do sljedeće glavne točke prije opisivanja naprednih doza testosterona, što je pojašnjenje da više doze i prekomjerno visoke doze nisu definicija naprednog korisnika anaboličkog steroida bilo koje vrste.


Još jednom, povećane doze koreliraju sa povećanom učestalošću neželjenih efekata. Sa ovim rečima, napredne doze testosterona Cypionate nikada ne bi trebale zahtijevati povećanje iznad srednjeg raspona, ali se mogu vidjeti kod nekih naprednih korisnika čak do 700-1000mg tjedno ili više.

test c


Specifikacija testosterona Cypionate


 

ITEM ANALIZE STANDARD REZULTAT ANALIZE
IZGLED Beli prah Beli prah
IDENTIFIKACIJA Uv Conforms
TAČKA TOPLJENJA 302.0 ~ 303.0ºC 302.3 ~ 302.8ºC
GUBITAK SUŠENJA ≤0.5% \ t 0.45% \ t
TEŠKI METAL ≤10ppm Conforms
SPECIJALNA OPTIČKA ROTACIJA [α] D20 = + 70 ° ~ + 74 ° [α] D20 = + 71 °
RELATIVE SUBSTANCE ≤0.5% \ t
Ukupna nečistoća: ≤0.5% \ t 0.32% \ t
RESIDUE ON IGNITION ≤0.1% \ t 0.06% \ t
Ispitivanje (na osušenoj osnovi) ≥99% \ t 99.60% \ tOstali proizvodi za prodaju na veliko


Sirovi izvori steroida u prahu Premiksovan Poluproizvod Mješavina steroidnih otopina
Steroids Solution
Testosteron Blend Sustanon 250mg, 400mg / ml Test Blend 450 mg
Testosteron propionat Test Prop 100mg / ml Test Blend 500 mg
Testosteron enanthate Test E 250mg, 300mg / ml Tri Tren 180 mg
Testosterone cypionate Test Cyp 250mg, 300mg / ml Tri test 300mg, 400mg
Nandrolon Decanoate Deca Durabolin 250mg / ml Tri Deca 300mg
Nandrolon Phenypropionate NPP 100mg, 150mg / ml Test Tren 225mg
Boldenone Undecylenate Ravnoteža 250mg, 300mg, 400mg / ml Tren Test Depot 450mg
Anavar / Oxandrolon Boldenone Cypionate 200mg Equi Test 450 mg
Winstrol / Stanozol Winstrol suspenzija 50mg vode Supertest 450mg
Trenbolone acetate Stanozol 50 mg / ml na bazi ulja Anomass 400 mg
Trenbolone Enanthate Tren Ace 100mg / ml Rippex 225mg
Drostanolone Propionate Tren E 100mg, 200mg / ml Masa 500mg
Metenolone acetate Tren Hexa 75mg / ml Rip Cut 175mg
Dianabol Masteron 100mg, 150mg / ml TMT 300mg
Oralni Turinabol Primobolan 100 mg / ml TMT 375mg
Anadrol (Oxymetholon) \ t Anavar 20mg / ml TM Blend 500mg
Proviron Anastrozol 5mg / ml Tri-tren 180 mgserija testosterona

Hot Tags: Steroidni prah testosteron Cypionate, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like