Proviron (Mesterolon) CAS.1424-00-6

Proviron (Mesterolon) CAS.1424-00-6

Mesterolon je anabolički steroid koji ide po brendovima Proviron, Pluriviron, i Vistimon. To je trenutno nezakonito u Sjedinjenim Američkim Državama, jer je njegova svrha prvenstveno za atletsko i mišićno povećanje za bodibildere i sportiste.

Detalji o proizvodu

Proviron / Mesterolone steroidni prah za izgradnju mišića

Dobro došli na naše website.We su vodeća tvrtka u Kini opskrbe steroidi, peptidi i sarms.Mesterolone (Proviron) kao oralni steroid, Dobio dobre povratne informacije od kupca. Imamo sirovi pwoder i gotovog ulja za proviron.


Mesterolone-Best Antiestrogen Proviron

Alias: Proviron

CAS broj: 1424-00-6

Broj Einecs: 215-836-3

MF: C20H32O2

MW: 304,47

Čistoća: 99%

Izgled: beli kristaloidni prah, rastvorljiv u acetonu, etanolu, etil etru, etil acetatu, nerastvorljiv u vodi.


Specifikacija:


SPECIFIKACIJA

REZULTATI

Opis

Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah

Rastvorljivost

Praktično nerastvorljiv u vodi, slobodno rastvorljiv u acetonu


i u alkoholu, rastvorljiv u masnim uljima.

Identifikacija

IR

Pozitivno

Analiza (na suvom bsis)

97.0 ~ 103.0%

98.60% \ t

Specifična rotacija

+ 84 ° ~ + 90 °

+ 85.9 °

Gubitak na sušenje

0,5% max

0.28% \ t

Related Substances

Bilo kakva nečistoća: 0,5% max

<>

Ukupno: 1.0% max

<>

Granica zanemarivanja: 0.05% max

<0.05% \="">

Zaključak

Specifikacija odgovara standardu BP2005


Opis: \ t

Mesterolon je anabolički steroid koji ide po brendovima Proviron, Pluriviron, i Vistimon. To je trenutno nezakonito u Sjedinjenim Američkim Državama, jer je njegova svrha prvenstveno za atletsko i mišićno povećanje za bodibildere i sportiste. Ali isto tako se može legalno koristiti za muško poboljšanje. Pije se oralno u obliku tableta. Ona je dio klase lijekova poznatih kao androgeni, ili muški hormoni, i obično se uzima u kombinaciji s testosteronom, važnim muškim hormonom. Može se koristiti za liječenje poremećaja u kojima tijelo prirodno ne proizvodi dovoljno muških hormona, ili se može koristiti za povećanje normalnih nivoa muških hormona za izgradnju mišića. To čini tako što inhibira proizvodnju estrogena, povećava potentnost testosterona, povećava gustinu i tvrdoću mišića i smanjuje libido. Na drugim mjestima se kaže da se povećava libido, poboljšava zdravlje, daje osjećaj ukupne dobrobiti i energije, te vraća mladost odraslih muškaraca. Neki lekari prepisuju mesterolon za simptome muške menopauze, koji muškarci doživljavaju kako se nivo testosterona smanjuje sa godinama. Takođe se može propisati za neke vrste seksualne disfunkcije, kao što su nezainteresovanost, impotencija i nizak broj spermija.


steroid


Aplikacija:

Koristi se u lečenju muškog hipogonadizma i sperme, smanjujući neplodnost.

Mesterolon je oralno primjenljiv androgen, a derivat DHT-a, koji se prodaje pod brendom proviron. I mesterolon i placebo grupe su se značajno poboljšale i nije bilo statistički značajnih razlika između ove dve grupe. drugi, 100mg mesterolon cipionata je primenjivan dva puta mesečno, Mesterolon je relativno slab androgen i retko se koristi za zamenu terapije.


Doza:

Standardne doze Provirina za lečenje androgena ili muške plodnosti normalno padaju u rasponu od 50-75 mg na dan. Normalno je da se ukupno doziranje podeli na 2-3 doza od 25mg dnevno. U planovima za nedostatak androgena, ukupno doziranje gotovo uvek počinje sa 75 mg dnevno i polako se smanjuje na 25-50 mg dnevno, u zavisnosti od potrebe pacijenta.

U performansnom kapacitetu, doze Provirna se obično kreću od 50-150 mg dnevno. Većina muškaraca će, međutim, naći 100mg na dan da bude minimalna korisna doza, a 100mg i 150mg su veoma efikasne. Ukupna upotreba obično traje između 8-12 nedelja. Međutim, u nastojanju da se probije točka zalijepljenja u ciklusu, recimo na kraju ciklusa, 6-tjedni tečaj Proviron može napraviti trik.


Recept:

Proviron oralna konverzija Recepti 20ml @ 50mg / ml

1 gram Proviron

1 posuda pogodna za držanje zapremine tečnosti

8,4 ml PEG 300

10,5 ml 190 Proof Grain Alcohol


Performance Proviron Doses:

U cilju poboljšanja performansi, standardne muške Proviron doze će pasti u rasponu od 50-150mg na dan. 50mg na dan može pružiti korist, ali većina muškaraca smatra da je doza Provina u rasponu od 100-150 mg dnevno mnogo korisnija i veoma tolerantna. Nijednom muškarcu ne treba doza iznad 150 mg dnevno; u stvari, nema koristi od viših doza koje se ne mogu dobiti sa 150 mg. Ovo nije princip koji važi za previše steroida, ali to svakako vrijedi i ovdje.


Srodni proizvodi:

Testosteron Cypionate

Dianabol

SR9009

MGF

Testosteron Phenylpropionate

Anavar

LGD4033

CJC-1295 sa DAC-om

Testosteron propionat

Anadrol

MK2866

GHRP-2

Trenbolone Acetate

Boldenone Cypionate

Cardarine

GHRP-6

Sustanon 250

T3

YK11

Heksarelin

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hex

s4 (anadarin)

TB50

Nandrolon decanoate

T4

Rad140

Oksitocin

Nandrolon Phenypropionate

Sildenafil (viagra)

MK677

HGH 176-191

Ravnoteža

Tamoksifen citrat

Aicar

igf-1 LR3

Masteron Propionate

Exemestane

S-23

PT-141

Masteron Enanthate

Anastrozol

sr9011

Melanotan-2

Winstrol

Letrozol

lgd-3033

BPC157


Proces kontrole kvaliteta

1) Nabavka

Temeljito istraživanje tržišta, razumevanje cijene sirovina i performansi.Za izvor nabavke razumjeti u potpunosti, i potpuno jamčiti kvalitetu nabave sirovina.

2) Inspekcija

Četiri koraka: uzorkovanje, predobrada uzoraka, mjerenje i obrada podataka.

3) Proizvodnja

a) Svaki operater mora obaviti samopregled proizvoda i napraviti odgovarajuću inspekcijsku evidenciju.

b) Redovni inspektori kroz provjeru samoprovjere operatera, te pregled i potpisivanje odgovarajućeg zapisa. Kontrola punog radnog vremena je odgovorna za inspekciju gotovog proizvoda, i daje evidenciju o ulasku u gotov proizvod.

4) Prije prodaje

Rezultat testa se može obezbediti pre prodaje.

Institucija za otkrivanje treće strane je dozvoljena ako niste zadovoljni rezultatima testiranja.


Uslugu nakon prodaje:

1.We će isporučiti robu u roku od 3 dana nakon što ste dobili svoje uplate.Ako želite otkazati ili promijeniti redoslijed, molim recite mi u roku od 24hours nakon što završite plaćanje ... Dakle, mi oboje možemo napraviti najbolje od lošeg jeftino.

2.We će isporučiti robu koju naručite od nas putem EMS-a, DHL-a, UPS-a ili FedEx-a. Odlučili smo odabrati kurir koji ovisi o različitim zemljama. Da biste pronašli najbolji način isporuke robe za vas.

3. Kao što je uobičajeno možete dobiti robu u 4-7days.If robe su izgubili ili nisu primili iz drugih razloga, kontaktirajte me Odmah.

Fabrička cena, čista injekcija, najbolji kredit.

anabolic

Hot Tags: proviron (mesterolone) cas.1424-00-6, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like