Safe17-alpha-Methyl Testosteron Methyltestosterone Sirova 99% min Gear Bulk Steroidni prah \ t

Metiltestosteron je 17-alfa-alkilirani anabolički steroid koji se koristi za liječenje muškaraca s nedostatkom testosterona. Koristi se i kod žena za liječenje raka dojke, bolova u dojkama, oteklina zbog trudnoće, i uz dodatak estrogena može liječiti simptome menopauze.

Detalji o proizvodu

1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

2. Specifikacije:


17a-Metil-Drostanolon

Nadimak: 17beta-hidroksi-17alfa-metilandrost-4-en-3-on; Mesterone; Andrometh; 17-Metil Testosteron; Nu-man; Testoviron; Metandren
CAS: 58-18-4

EINECS: 200-366-3

Ocena: Farmaceutski razred

Skladištenje: zatamnjenje, ograničeno čuvanje

Pakovanje: folijska vrećica ili po potrebi

Upotreba:   Farmaceutski materijal, Androgen za nedostatak testosterona, zamjenska terapija se također može koristiti za funkcionalno krvarenje uterusa, aplastičnu anemiju i druge bolesti liječenja. Proizvodi za pripremu Bolasterone.3.Aplikacije: \ t


Koristi se kao dodatak hrani za proizvodnju pretežno muških populacija tilapije
Metiltestosteron je 17-alfa-alkilirani anabolički steroid koji se koristi za liječenje muškaraca s nedostatkom testosterona. Također se koristi kod žena za liječenje raka dojke, bolova u grudima, oteklina zbog trudnoće, te uz dodatak estrogena može liječiti simptome menopauze. Ima blisku strukturnu sličnost sa testosteronom, ali ima metilnu grupu na C17 kako bi se povećala oralna biodostupnost.

 

Metiltestosteron je 17-alfa-alkilirani anabolički steroid koji se koristi za liječenje muškaraca s nedostatkom testosterona. Koristi se i kod žena za liječenje raka dojke, bolova u dojkama, oteklina zbog trudnoće, i uz dodatak estrogena može liječiti simptome menopauze.

 

Metiltestosteron može da promoviše muške polne organe i koristi se kod promene pola u fazi sadnica. Metiltestosteron je steroidni hormon androgena i nalazi se kod sisara i drugih kičmenjaka. Metiltestosteron se prvenstveno izlučuje u testovima pošte i jajnika kod žena, mada se mala količina izlučuje i nadbubrežnim žlezdama. i anabolički steroid.

 

Metiltestosteron igra ključnu ulogu u razvoju muškog reproduktivnog tkiva, kao što su testisi i prostate. Osim toga, Metiltestosteron je neophodan za zdravlje i dobrobit, kao i za prevenciju osteoporoze, Metiltestosteron se konzervira kroz većinu kičmenjaka, iako ribe malo razlikuju od nazvanog 11-ketotestosterona4.prodection details


Ime proizvoda

17a-Metil-Drostanolon

Molekularna formula

C20H30O2

Molekularna težina

302.45

Molekularna struktura

 

Izgled

Bijeli do svijetlo žuti kristalni prah

Test

99% min.

Paket

1kg / aluminijska folija po potrebi

Dostava

Brza i sigurna dostava putem DHL-a, EMS-a, UPS-a, TNT-a, FedEx-a ..

indeks prelamanja

+ 69- + 75 °

Melting poin t

162-168 (lit.) \ t

Mp

161-166 ° C


COA
 

Test Items

Specifikacija

Rezultati testa

Identifikacija

TLC

Pozitivno

UV spektar

Pozitivno

IR spektar

Pozitivno

Karakteristike

Bijeli do gotovo bijeli kristalni prah

Conform

Tačka topljenja

162 168

152 166

Specifična optička rotacija

+ 79 ° 85 + 85 °

+ 82,5 °

Gubitak sušenja

≤2.0% \ t

1.0% \ t

Test

97 % 103% \ t

99.20% \ t

Povezane supstance

≤1.0% \ t

Pass

Rezidualni rastvarači (GC)

Acetone ≤100ppm

Pass

Metanol ≤100ppm

Pass

Piridin ≤100ppm

Pass

Zaključak

Ova serija je u skladu sa USP315. Pakovanje i isporuka  

Imamo profesionalni tim za pakovanje i isporuku. I posebne metode za slanje u vašu zemlju. Brza i diskretna pošiljka mogla bi se urediti za carinske propusnice.  

anabolički steroidanabolički steroid

6. Konkurentne prednosti:

1. Bogato iskustvo.

Wuhan HeZhong Bio-Chemical Proizvodnja Co, Ltd je renomirani farmaceutski proizvođač, specijalizirana u sirovom steroidni prah u kontinentalnoj Kini dugi niz godina . To je ne samo vodeći proizvođač steroida u prahu i farmaceutskih sirovina u centralnom dijelu Kine, već i izvozi u Njemačku, Španjolsku, Veliku Britaniju, SAD, Australiju, Bliski Istok i tako dalje u druge zemlje. Svi prahovi se direktno isporučuju u tvornici.

 

2. Velika kvaliteta, čistoća i povoljnost.

Dobra kvaliteta je jedan od naših tajnih uspjeha, dobrodošli kako bi uzorci, MOQ obično samo 10 grama za steroide.

 

3. Sigurno pakiranje i učinkovita dostava

Imamo profesionalni tim za pakovanje i isporuku. Poseban način isporuke 100 grama na 100kg praha u jednom trenutku u vašu zemlju. Brza i diskretna isporuka se može urediti za carinsku propusnicu.

 

4. Dobra usluga nakon prodaje.

Recite ažuriranju paketa ASAP, i pokušaće najbolje riješiti kada klijent naiđe na različite probleme. Dobili smo veoma dobre povratne informacije i stekli povjerenje i pohvale od naših kupaca po cijeloj riječi i uspostavili dugotrajne prijateljske odnose suradnje.


Hot Tags: safe17-alfa-metil testosteron methyltestosterone sirovina 99% min prijenosna masa steroidni prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like