Sustanon 250 Powder

Detalji o proizvodu

HOT SALE (2) \ t

Sustanon 250 Powder

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

Ključne riječi: Sustanon 250 Powder, Sustanon 250

1. Uvod proizvoda

Naziv proizvoda: Sustanon 250

Alias: Sustanon 250 Powder

Čistoća: 99.5% pomoću HPLC.

Appreance: Bijeli prah.

2. Opis proizvoda:

Sustanon 250 USP injekcija obezbeđuje testosteron propionat, fenilpropionat, izokaproat i dekanoat, koji su svi derivati glavnog endogenog androgenog testosterona, za intramuskularnu primenu. Esterifikacija 17 beta hidroksilne grupe povećava trajanje djelovanja testosterona. Estesteri testosterona u injektiranom intramuskularnom ulju se polako apsorbuju iz lipidne faze, tako da se Sustanon 250 može primijeniti u intervalima do 3-4 sedmice.


Bodibilderi koji žele da se skupljaju, često gomilaju Sustanon 250 sa drugim steroidima kao što su Deca Durabolin ili Equipose, zajedno sa oralnim jedinjenjem kao što je Dianabol. Oni Bodybuilderi koji žele da koriste testosteron tokom faze sečenja, možda žele da ga stave sa jedinjenjima kao što je Trenbolone Enanthate, zajedno sa oralnim ili Anavar. Sustanon je jak anabolik sa izraženom androgenom aktivnošću. Uglavnom se koristi kao sredstvo za povećanje mase, pružajući dobre rezultate u snazi i mišićnoj masi.


Sustanon (2) \ t


3. recept za Sustanon 250:

30mg Testosteron propionat
60mg Testosteron Phenylpropionate

60mg Testosteron isocaproate

100 mg testosterona decanoate


1) Sustanon 250ml @ 400mg / ml
Sustanon250 prah: 100g
Ulje od grožđa: 168ml

Benzil alkohol: 15ml


2) 800ml @ 250mg / ml
Sustanon250 prah 200g (150ml) \ t
2% BA 16ml
20% BB 160ml

474ml GSO


4. Sustanon 250 Doziranje:

Sustanon 250 doze su normalno slične ako nisu identične sa drugim oblicima testosterona. Ovo je težak koncept za neke da shvate jer se spoj sastoji od četiri testosterona, ali mi ćemo vam pomoći da shvatite sve to. Sa bilo kojim spojem testosterona, hormon (testosteron) ne postaje aktivan dok estar nije uklonjen. To će važiti bez obzira na estar koji je pričvršćen ili koliko je estera vezano. Nakon uklanjanja estera ili estera, jednostavno ostaje testosteron. Zbog toga se doze Sustanona 250 mogu isplanirati jednako kao i pojedinačna jedinjenja testosterona. Jedina razlika koju ćete primetiti je učestalost ubrizgavanja kako bi se maksimizirala upotreba jedinjenja.


5. Kako djeluje Sustanon injekcija?

Sustanon injekcija sadrži estere testosterona (testosteron propionat, fenilpropionat, izokaproat i dekanoat). To su derivati prirodnog muškog polnog hormona testosterona, koji se proizvodi testisima. Testosteron je glavni hormon neophodan za normalan rast, razvoj i funkciju muških polnih organa i muških polnih karakteristika.


Testosteron je neophodan za proizvodnju sperme, seksualni nagon, postizanje erekcije i funkcionisanje prostate i drugih reproduktivnih struktura. Takođe ima funkcije u koži, mišićima, skeletu, bubregu, jetri, koštanoj srži i centralnom nervnom sistemu.


Prirodni nivoi testosterona sporo padaju sa godinama i brzo padaju posle hirurškog uklanjanja testisa (na primer u lečenju raka testisa). Nivoi takođe mogu pasti zbog bolesti testisa (hipogonadizam ili eunuhoidizam), ili bolesti hipofize (žlezda u mozgu koja kontroliše proizvodnju hormona).


Nizak nivo testosterona može uzrokovati simptome kao što su smanjeni seksualni nagon, erektilna disfunkcija (impotencija), neplodnost, umor, depresivno raspoloženje i slabljenje kostiju (osteoporoza).


Zamena testosterona omogućava da se prirodni nivoi testosterona vrate u normalu i ublaže simptome nedostatka.


6. Proces narudžbe:

red

-Znaš šta bi ti trebalo

-Pošalji vam ukupnu cijenu i napravite plan otpreme

-Ako misliš ok i pošalji plaćanje

- Poslat ćemo pošiljku za 12-24 sata, a zatim ćemo vam poslati fotografiju i broj za praćenje

- Nastavićemo da ga pratimo i obavještavamo vas o detaljima

-Parcel će biti isporučen za 4-5 radnih dana

6. Srodni proizvodi:

Steroidni prah

Hot Tags: sustanon 250 prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like