Testosteron acetat CAS. 1045-69-8

Odgovoran je za unapređenje zdravlja i blagostanja kroz poboljšani libido, energiju, imunitet, povećan gubitak masnoće, dobijanje i održavanje mišićne mase, sprečavanje osteoporoze (gubitak gustine kostiju) i moguću zaštitu od srčanih oboljenja.

Detalji o proizvodu

Testosteron acetat Zdrava mišićna zgrada Steroidi CAS 1045-69-8

Foshan Xinhang Biological Technology Co., Ltd.

Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Ključne riječi: Testosteron acetat, Test A, Aceto-sterandryl


1.Product Introduction

Dobrodošli u kontakt s Morganom za više detalja.Whatsapp: +8617725670492, email: liuxf@yccreate.com.

Testosteron acetat je brzi oblik muškog hormona testosterona. Nakon primjene, acetatni ester je odvojen od testosterona koji generira oslobađanje testosterona u kraćem vremenu u usporedbi s drugim tipovima testosterona. Zbog tako kratkog poluživota, primjena niskih doza je potrebna svakih 2-3 dana maksimalno kako bi se održali nivoi hormona i izbjegla fluktuacija. U poređenju sa drugim testosteronima, testosteron acetat kada se ubrizgava može biti bolan što uzrokuje oticanje i nelagodnost na mjestu injiciranja. Neiskusni korisnici mogu da osećaju opštu nelagodnost vezanu za bol izazvan testosteronom.


2. Specifikacije:

Test Items

Specifikacija

Rezultati testa

Izgled

Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah

bijeli kristalni prah

Gubitak sušenja

% 0.5%

0.34% \ t

Tačka topljenja

139-141 ° C

139-140 ° C

(HPLC) Test

97-103.0% \ t

98.68% \ t

Slobodna kiselina

0,5% max

0.31% \ t

Zaključak

Aboye proizvod odgovara standardu analize

Conform


3. Aplikacije:

Odgovoran je za unapređenje zdravlja i blagostanja kroz poboljšani libido, energiju, imunitet, povećan gubitak masnoće, dobijanje i održavanje mišićne mase, sprečavanje osteoporoze (gubitak gustine kostiju) i moguću zaštitu od srčanih oboljenja.

Uz pomoć našeg tima profesionalaca, mi smo angažovani u pružanju asortimana sirovog praha za testosteron acetat. Naša ponuda praha se prerađuje sa kvalitetnim hemijskim supstancama i najsavremenijim tehnikama u vođstvu naših spretnih profesionalaca. Ovaj prah se široko koristi u farmaceutskim proizvodima kao sirovina za preradu različitih vrsta lijekova i vrlo je tražen na tržištu zbog svoje čistoće i učinkovitosti. Provjereni na različitim parametrima od strane naših stručnjaka za kvalitetu, nudimo ovaj sirov prah testosterona acetata u različitim opcijama pakiranja po najpovoljnijim cijenama

Testosteron Kombinacija acetata testosterona i estar acetata, testosteron acetat je androgeni steroid sa izraženim anaboličkim efektom. Većina acetatnih tretmana relativno brzo daje lekove telu. Testosteron acetat ima veoma mali rizik zadržavanja vode. Pojedinci koji koriste ovaj oblik testosterona također tvrde da je nedvojbeno najbezbolniji oblik testosterona. Testosteron Acetatni estar je mnogo brži i stoga zahteva češći raspored kako bi nivoi krvi bili što stabilniji. Korist u tome je, međutim, da se steroid može ukloniti iz tijela mnogo brže nakon prekida upotrebe, što ga čini poželjnijim izborom za testirane sportiste. Sportisti koriste testosteron acetat da bi videli dramatičnu dobit u veličini i snazi mišića, kao i opšti osećaj blagostanja i povećavaju libido i seksualni nagon.

Testosteron je najčešći anabolički hormon koji postoji i smatra se najosnovnijim. Zbog toga ga sportisti često smatraju osnovnim steroidom u većini ciklusa. Testosteron je u prirodi i anabolički i androgeni. Sportisti koriste testosteron acetat da bi videli dramatičnu dobit u veličini i snazi mišića, kao i opšti osećaj blagostanja i povećavaju libido i seksualni nagon.


Testosterone acetate,


4.Podaci o detaljima

Testosteron acetat

CAS br. 1045-69-8

EINECS 213-876-6

sadržaj 98%

molecular C21H30O3

Molekularna težina 330.4611

Tačka topljenja 139-141

Indeks refrakcije 1,54

Pakiranje: folijska vrećica

boje bijele do prljavo bijelog kristalnog praha

koristi sirovinu u prahu

Testosteron se veže za androgene receptore (AR), što dovodi do ubrzanog mišićnog dobitka, gubitka masnoće i oporavka i rasta mišića. Ovi mehanizmi su stimulisani aktivacijom androgenih receptora (direktno ili kao DHT).


5, Kvalifikacija proizvoda

Testosteron acetat COA:

Test Items

Specifikacija

Rezultati testa

Izgled

Bijeli ili gotovo bijeli kristalni prah

bijeli kristalni prah

Gubitak sušenja

<=>

0.33% \ t

Tačka topljenja

139-141 ° C

139-140 ° C

(HPLC) Test

97-103.0% \ t

98.65% \ t

Slobodna kiselina

0,5% max

0.31% \ t

Zaključak

Aboye proizvod odgovara standardu analize

Conform


6. Isporuka, otpremanje i posluživanje

Zašto odabrati nas?
1. Kvalitet
Naši proizvodi ispunjavaju MSDS sigurnosni standard i imamo ISO i drugi certifikat tako da yan može dobiti visokokvalitetne proizvode iz naše kompanije.
2. Cijena
Mi smo kompanija koja je zajednički za trgovinu i industriju, tako da cao pružamo konkurentnu cenu i visok kvalitet proizvoda.
3. Pakovanje
Možemo raditi prema zahtjevu kupca.
4. Transport
Proizvodi se mogu prevoziti Courier, avionom ili morem
5. Servis
Nudimo specijaliziranu logističku uslugu, uključujući izvoznu deklaraciju, carinjenje i svaki detalj prilikom isporuke, što nam omogućava da Vam ponudimo uslugu sve na jednom mjestu od narudžbe do proizvoda koji se prevoze u vaše ruke.

Ako želite znati više, slobodno me kontaktirajte u whatsapp +86 17725670492 ili na e-mail: liuxf@yccreate.com


7.FAQ: \ t
1) Lokacija i radno vrijeme
Mi smo međunarodni izvor u Kini.
Odgovorit ću na e-poštu od ponedjeljka do subote od 8:30 do 18:00 (GMT + 8)

2) Koliko je vremena potrebno za povratak odgovora od vas?
Odgovor treba da dobijete za manje od 24 sata.

3) Kako da naručim?
Kada izaberete proizvode, molimo vas da mi pošaljete e-mail, a ja cu citirati za vas, ako ste zadovoljni njime, onda platite za to, parcle ce biti poslat za vas sto je pre moguce.

4) Kako pratiti moju narudžbu?
Nakon što vam pošaljem narudžbu i dobijem broj za praćenje, primit ćete obavijest e-poštom. Svi brojevi za praćenje koje pružam mogu se pratiti na http://www.17track.net/en. Ili me možete zamoliti da vam pomognem da je pratite.

5) Koliko dugo traje cijeli proces, od narudžbe do prijema paketa?
Paket će biti pripremljen u roku od 1 radnog dana nakon primljene uplate i biće poslan u roku od 72 sata.
Vrijeme isporuke zavisi od situacije i običaja.
Vrijeme isporuke neće trajati više od 15 radnih dana.

6) Kako o troškovima dostave?
Trošak dostave je za cijelu narudžbu. Bez obzira koliko različitih artikala i količina u jednom nalogu. Troškovi dostave naplaćuju se samo jednom.

Hot Tags: testosteron acetat cas. 1045-69-8, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like