Testosteron izokaproat u prahu

Testosteron Isocaproate prah Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221 Ključne riječi: Testosteron izokaproat u prahu, testosteron izokaproat 1. Proizvod Uvod proizvoda ...

Detalji o proizvodu

HOT SALE (2) \ t

Testosteron Isocaproate prah

Kina Steroidni Surovi / Sarms / Peptidi prodaju se na liniji. Ako želite saznati više detalja, molimo kontaktirajte Jason na: Email: jason168@yccreate.com WhatsApp : +8618042849221

Ključne reči: Testosteron izokaproat prah, testosteron izokaproat

1. Uvod proizvoda

Naziv proizvoda: Testosterone Isocaproate

Alias: Test Iso

Čistoća: 99.5% pomoću HPLC.

Appreance: Bijeli kristalni prah

2. Opis proizvoda:

Testosteron izokaproat je analitički referentni standard kategoriziran kao anabolički androgeni steroid koji se može otkriti u krvi. To je estar prirodnog androgena, testosterona sa dužim poluživotom. Formulacije koje sadrže testosteron izokaproat testirane su za upotrebu u hipogonadizmu i pubertetu sa odloženim početkom. Anabolički steroidi, uključujući testosteron izokaproat, korišćeni su za poboljšanje fizičkih performansi kod trkaćih konja i sportista. Ovaj proizvod je namijenjen istraživačkim i forenzičkim aplikacijama.

Testosterone isocaproate (4)

3. Testosteron isokaproat 250mg / ml Recept:

10 grama testosterona Isocaproate Powder

0,8 ML BA

7,2 ML BB

23.5 ML ulje


4. Doziranje testosterona izokaproata:

Testosteron izokaproat se može uzeti u obliku injekcije. Za početnike se preporučuje doziranje od 250 mg / tjedno, koje se može uzimati jednom ili dvaput u tjednu. .


5. Upotreba testosterona izokaproata

Testosteron Isocaproate će pomoći u povećanju tjelesne težine i pomoći će u dobivanju snage. Takođe pomaže u gubitku masti u telu i daje povećanje libida, crvenih krvnih zrnaca, izdržljivosti i brzog oporavka nakon teške obuke. Testosteron isokaproat je koristan u povećanju sinteze proteina u telu, smanjenju kortizola, povećanju sposobnosti oporavka naročito nakon teških treninga, povećavajući snagu i pomaže osobi da dobije više mase. Takođe je veoma efikasan u ciklusima rezanja i punjenja. Ali pošto je u vezi sa porodicom androgena, imaće i svojstva aromatizacije. Osim ovih pogodnosti ima i sve druge koristi povezane sa njom koje su povezane sa bilo kojim drugim testosteronom.


6. Proces narudžbe:

red

-Znaš šta bi ti trebalo

-Pošalji vam ukupnu cijenu i napravite plan otpreme

-Ako misliš ok i pošalji plaćanje

- Poslat ćemo pošiljku za 12-24 sata, a zatim ćemo vam poslati fotografiju i broj za praćenje

- Nastavićemo da ga pratimo i obavještavamo vas o detaljima

-Parcel će biti isporučen za 4-5 radnih dana

6. Srodni proizvodi:

Steroidni prah

Hot Tags: testosteron isocaproate prah, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like