Trenbolone Enanchate CAS. 472-61-546

Za punjenje, možda neće biti boljeg steroida nego trenbolon i sa enantatnim esterom, korisnicima će biti potrebna samo jedna injekcija nedeljno. Njegov anabolički efekat je pet puta veći nego što se pretvara u estrogen, što ga čini slobodnim od nuspojava kao što su ginekomastija, zadržavanje vode itd.

Detalji o proizvodu

Trenbolon Enanthate (steroidi) je dobar steroid u području steroida. Dobar je za izgradnju mišića, povećanje mišića i bodybuilding. Ako imate bilo kakvih potreba, kontaktirajte moj WhatsApp: + 8613378646535, Emails: eleven11@chembj.com


Trenbolon Enantat (steroidi)

Hemijski naziv: 4,9,11-estratrien-17beta-ol-3-on Enanthate

Molekularna formula: C25H34O3

Molekularna težina: 382,54

CAS: 10161-33-8

Analiza: 97-101%

Standard: Standard za preduzeća

Pakiranje: folijska vrećica ili kositar.

Isporuka: Express kurir.

Izgled: bledo žuti ili žuti kristalni prah; MP: 72 ~ 78 ° C

Upotreba: farmaceutski materijal, steroidni hormoni, anabolin. Kao muški hormon i anabolički hormoni.


Opis: \ t

Za punjenje, možda neće biti boljeg steroida nego trenbolon i sa enantatnim esterom, korisnicima će biti potrebna samo jedna injekcija nedeljno. Njegov anabolički efekat je pet puta veći nego što se pretvara u estrogen, što ga čini slobodnim od nuspojava kao što su ginekomastija, zadržavanje vode itd.


Trenbolon Enanthate je dostupan samo u podzemnim laboratorijama i nije dizajniran za ljudsku potrošnju, iako se smatra idealnim lijekom za bodibildere koji žele sagorijevati masti i dobiti mišiće, iako dugi estar ne čini pametan za profesionalne sportiste koji se testiraju na upotrebu .


Trenbolon je veoma jak androgen sa jakom anaboličkom aktivnošću. Pogodan je za brzo povećanje snage i mišićne mase, što korisniku pruža izuzetne rezultate u relativno kratkom vremenskom periodu.


Visok nivo androgena koji je rezultat ovog steroida, u odsustvu viška estrogena, takođe može ubrzati sagorevanje masnog tkiva. Rezultat bi trebao biti mnogo čvršća građa, nadamo se bez potrebe za ekstremnom dijetom. Trenbolon stoga može pomoći da se postigne nevjerovatno tvrda, ripped stas i idealan je proizvod za konkurentne bodibildere.


trenbolone enanthate


Benefit:

Trenbolon je visoko androgeni steroid, sa vezivanjem za androgeni receptor (AR) u području tri puta većim od testosterona. Ne aromatizira se i stoga nije podložan estrogenim sporednim efektima. Pored visoke androgenosti, ona je takođe izuzetno anabolička, tako da je veoma dobra u izgradnji mišićne mase i zadržavanju mišićne mase u režimu nedostatka kalorija. Takođe se smatra da trenbolon inhibira proizvodnju kortizola direktno preko glukokortikoidnih receptora. Trenbolon se često nalazi kao droga koja transformiše tijelo, a također može pomoći u malom gubitku masti. To može biti posljedica vrlo jakog vezivanja trenbolona za AR, za koji se pretpostavilo da je jedan mehanizam koji rezultira aktiviranjem puteva gubitka masnoće, moguće direktnim vezivanjem za AR masne stanice. Ovo čini trenbolon omiljenim među bodybuilderima za rezanje, a pored ovih prednosti, trenbolon obično rezultira velikim povećanjem snage zbog visokog androgenog efekta.


Aplikacije:

Kao i svi Tren formi, trenbolon-enanthate je 19-anabolički steroid koji nosi ogroman anabolički i androgeni rejting od 500 u obe kategorije. Hormon koji se čvrsto vezuje za androgene receptore, pružajući snažne anaboličke osobine i osobine sagorijevanja masti Trenbolon-enanthate nosi mnoge karakteristike koje su zajedničke drugim anaboličkim steroidima, ali često i skoro deset puta veći od snage. Po svojoj preciznoj prirodi, Tren-E, kako se obično zove, uveliko će promovisati oslobađanje moćnog peptidnog hormona IGF-1; masivno, prirodno proizveden anabolički hormon. Dalje, kao i većina steroida povećava zadržavanje azota, sintezu proteina i broj crvenih krvnih zrnaca, ali to je u efikasnosti hranljivih materija u kojima zaista sija. Trenbolonski hormon ima sposobnost da dramatično poboljša efikasnost nutrijenata; Znači, sve hranljive materije koje konzumiramo koriste se u mnogo većem stepenu.


Svi Tren formi nose gore navedene osobine, au slučaju Trenbolon-Enanthate, imamo Tren formu koja nosi takve kvalitete u mnogo sporijoj brzini, dok nosi mnogo veću molekularnu težinu. Verzija Tren-E je najveća verzija na bazi estra koju imamo, i kao takva nosi aktivni poluživot od približno 8 dana; Fina nosi poluživot od 3 dana, a Parabolan 6 dana. Kako Trenbolon-Enanthate nosi veći Enanthate ester, ester zauzima mnogo više mase u ukupnom jedinjenju i na taj način uzrokuje više ukupne težine nego estera nego hormona. Na primer, 100 mg Trenbolon-acetata, najmanji esterski oblik, daje približno 87 mg korisnog hormona, dok će 100 mg Trenbolon-Enanthata doneti približno 72 mg stvarnog Tren-a. Naravno, ukupno doziranje se može podesiti tako da se dobije ukupna željena količina upotrebljivog hormona, ali morate razumeti konverziju kako biste dobili željeni kraj.


Trenbolon enantat 100mg / ml @ 100ml Recipe

10 grama Trenbolone Ethanate prah (7.5mL)

2mL BA (2%) \ t

10mL BB (10%) \ t

80.5mL Ulje


Trenbolon enantat 200 mg / ml @ 100ml recept

20 grama Trenbolone Ethanate prah (15mL)

2mL BA (2%) \ t

15mL BB (15%) \ t

68mL Oil


Kako naručiti:

1. Navedite koje su vaše potrebe (koji proizvod, količina)

2. Potpuna isplata će biti izvršena kada se dogovorimo o svim detaljima.

3. Parcela će biti isporučena nakon prijema plaćanja.

4. Informacije o paketu će biti ponuđene (Foto, broj za praćenje)

5. Konačno ćete dobiti paket za 3 do 7 dana.


Naša prednost:

1. Dobra kvaliteta. Svi proizvodi se proizvode pod GMP uvjetima u skladu sa standardnom operacijom

2.Discreet metode pakiranja.Za vašu sigurnost i osiguranje dostave svi proizvodi će biti zapakirani na diskretan način kako bi se spriječile bilo kakve sumnje, nijedan naziv steroida neće se pojaviti na parcelama.

3.99.99% carinjenje rate.We imaju bogato iskustvo u dostavi parcele u cijelom svijetu.

4.Injectable steroid.Ponudimo topljenje praha u tekući servis.I brod tekućina u posebnim bocama.


trenbolone


Zašto mi:

1, visoke kvalitete pod strogim QC / QA sustav s GMP tvorničkim cijenama

2, Brza i sigurna dostava sa sigurnom i diskretnom pošiljkom

3, Pružajući kompletne usluge uz našu integraciju resursa, tako možemo stvoriti više konkurentnih prednosti za vas!


Ako bilo koji novi upit, slobodno nas kontaktirajte!


Srodni proizvodi:

Testosteron acetat

Trenbolone Acetate

MGF

Testosteron Cypionate

Trenbolone Enanthate

PEG MGF

Testosteron Decanoate

Boldenone Acetate

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenate

CJC-1295 DAC

Testosteron Isocaproate

Boldenone Cypionate

PT-141

Testosteron Phenylpropionate

Boldenone Propionate

Melanotan-1

Testosteron propionat

Nandrolon Decanoate

Melanotan-2

Testosteron Undecanoate

Nandrolon fenilpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecylate

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionate

Ipamorelin

Clostebol Acetate

Nandrolon propionat

Heksarelin

Methylandrostanolone

Methyltrienolone

Sermorelin

Methenolone Enanthate

Drostanolone Propionate

Oksitocin

Methenolone Acetate

Drostanolone Enanthate

TB500

Anadrol

Stanolone

Fragment 176-191

Anavar

Tadalafil

Triptorelin

Winstrol

Vardenafil

Tesamorelin

Clomifene citrate

Dianabol

Gonadorelin

Toremifen citrat

Tamoxifen Citrate

DSIP

Finasterid

hidrohlorid

Selank

Hot Tags: trenbolone enanchate cas. 472-61-546, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like