Trenbolon Enanthate Tren E

Trenbolon Enanthate, poznat kao "Tren E" ili "Tren Enanthate", Trenbolon Enanthate (Tren E) je Trenbolone dugog oslobađanje izmišljotina, dobar za jačanje snage i povećanje vaše mišićne mase.

Detalji o proizvodu

Tren E bodibilding steroidni puder trenbolon enanthateDobrodošli na naš sajt. Naši glavni proizvodi pokrivaju sirovi steroidni prah, poluproizvodno ulje, sarms prah i peptide, sve opreme za steroidni proces.

Naša firma posjeduje dobro obučen i discipliniran tim za pakiranje za naše najbolje diskretne i skrivene pakete. I dovoljno zaliha da bi se parcela mogla dostaviti u vašu ruku brzo i sigurno . Whatsapp + 8613302415760 E-pošta cindy1114@yccreate.com


188


Trenbolone Enanthate Brzi detalji


Oznake: steroidni prah, trenbolon Enanthate, bodyBuilding, tren e, trening enanthate, sirovo steroidno snabdevanje, glomazni steroidi, recept Trenbolone Enanthate, homebrwe steroidi, mišićni dobitak


Trenbolon Enanthate je veoma jak androgen sa jakom anaboličkom aktivnošću. Pogodan je za brzo povećanje snage i mišićne mase, što korisniku pruža izuzetne rezultate u relativno kratkom vremenskom periodu.


ime proizvoda Trenbolone Enanthate
Alias Tren E, Tren Enantate
Čistoća 99.00% \ t
CAS 472-61-546
Molekularna formula C25H34O3
Molekularna težina 382.54
Izgled Bijeli kristalni prah
Pola života 7-10days
Doziranje 200mg / week do 1400mg / week
Upotreba sagorevaju i dobijaju mišiće, bodibilding
Standard USP
Stock Mass Stock
Rok trajanja 2 godine
Metode pakiranja stotine skrivenih paketa
Uslugu nakon prodaje Topla postprodajna usluga za vas 24/7. Svako vaše pitanje bi bilo riješeno za prvi put što je prije moguće.
Način dostave FedEx, UPS, DHL, EMS, Fedex i tako dalje, zrakom ili morem.
Vrijeme dostave dostava brzo na dan kada primite uplatu, bit će isporučen u 4-7 dana nakon praćenja
metode plaćanja Western Union, gram gram, bitcoin i bankovni transfer


Trenbolone Enanthate Application


Trenbolon Enanthate je primetno snažniji i ima efekat koji je čak tri puta jači na miligramskoj osnovi. Isto tako možemo očekivati određeni nivo androgenih sporednih efekata uz upotrebu ovog jedinjenja. Masna koža, agresivno ponašanje, akne i gubitak kose stoga nisu neuobičajeni tokom ciklusa sa ovim steroidom. Androgena priroda ovog leka, naravno, čini ga vrlo rizičnim predmetom za žene, šansom za virilizacijske simptome koji su izuzetno visoki sa tako snažnim androgenom.


Trenbolon Enanthate je takođe mnogo moćniji u suzbijanju endogene proizvodnje androgena. Ovo jasno ukazuje na činjenicu da estrogen nije jedini krivac sa negativnom inhibicijom povratne sprege, jer ovdje nema nagomilavanja ovog hormona da se ovdje javi. Međutim, postoji neka aktivnost kao progestin svojstvena ovom jedinjenju, jer je trenbolon Enanthate derivat (osobina karakteristična za ova jedinjenja).


Trenbolon takođe nije u stanju da se pretvori u estrogen, ali pokazuje značajnu progestacijsku aktivnost, koja može oponašati estrogene sporedne efekte, uz odgovarajuće fiziološke uslove. Trenbolone enanthate je praktično zamenljiv sa Parabolan (trenbolon heksahidrobenzilkarbonat), sposoban da promoviše jake dobitke u mišićnoj masi, često uz prateće povećanje relativne tvrdoće i definicije.


Trenbolonski ciklus Enanthate


Biciklizam tren enanthate je prilično jednostavan. U principu, on je složen sa testosteron enanthatom ili cypionatom, dok neki momci dodaju sustanon u mešavinu. Oralno se kreće od diananola do anavara, u zavisnosti od vaših ciljeva.


Za punjenje, možda neće biti boljeg steroida nego trenbolon Enanthate i sa enantatnim esterom, korisnicima je potrebna samo jedna injekcija nedeljno. Njegov anabolički efekat je pet puta veći nego što se pretvara u estrogen, što ga čini slobodnim od nuspojava kao što su ginekomastija, zadržavanje vode itd.


Trenbolon Enanthate vs. Trenbolone Acetat


Dok je trenbolon enanthate i veoma snažan i efikasan Trenbolone acetat ostaje najpopularniji oblik i za nekoliko razloga, ali postoji jedan razlog koji je od posebne važnosti.


Kako nuspojave upotrebe Trenbolona mogu biti oštre, ako postanu više nego što se možete nositi, nadam se da će Trenbolon-acetat biti Tren u vašem sistemu. Ako pojedinac dopunjuje sa Trenom i koristi dugu formu enantatnog estera, ako nuspojave postanu problem i on prestane da koristi, i dalje će morati da se suoči sa negativnom reakcijom nekoliko nedelja.

 

Nasuprot tome, ako se nadopunjuje sa verzijom Acetata, kao veoma mala esterska baza može prekinuti upotrebu i općenito biti slobodan u nekoliko kratkih dana. Zbog toga je veoma važno dopuniti Trenbolone Acetatom prvi put da ikada dopunite Tren kako biste odredili kako će vaše telo reagovati.


tren e

Trenbolon Enanthate COA:

TEST ITEMS SPECIFIKACIJA REZULTATI
Opis Svetlo žuta ili skoro bela kristalna
prah
Svetlo žuti prah
Identifikacija IR Pozitivno
Test 97.0 ~ 103.0% 99.37% \ t
Tačka topljenja 70 ~ 80 ° C 70,5 ~ 76,5 ° C
Specifična rotacija + 22 ~ + 26 ° + 23.09 °
Gubitak na sušenje 0,5% max 0.25% \ t
Ostatak na paljenje 0,1% max 0.05% \ t
Heavy Metals 20PPm max <>
Organske isparljive nečistoće ispunjava zahtjev. Conforms
Related Substances Pojedinačna nečistoća: 1,0% max <>

Ukupne nečistoće: 2,0% max <>Zaključak Specifikacije su u skladu sa standardom preduzeća.


FAQ


Q1: Da li ste proizvođač?

O: Da, proizvodimo rinfuzne proizvode u našoj tvornici i proizvodimo male količine i proizvode za sintezu kupaca u našoj laboratoriji.


Q2: Imate li zaliha?

O: Razumijemo da većina kupaca preferira zalihe, pa ćemo pokušati držati zalihe za većinu proizvoda. Međutim, za neke rijetke proizvode nećemo držati zalihe i potrebno je vrijeme za sintezu.


P3: Koje certifikate i dokumente nudite?

O: Dostupni su neki tehnički papiri, kao što su COA, HPLC itd.


P4: Zašto bih trebao da vas izaberem?

O: Snažna tehnička podrška - dolazi od našeg visoko kvalifikovanog i potpuno iskusnog osoblja koje u hemijskoj industriji radi u prosjeku više od 5 godina.

Stroga kontrola kvaliteta dolazi iz našeg sofisticiranog sistema upravljanja.

Profesionalni i topli prodajni tim - jer vjerujemo da možemo pobijediti samo kroz naš naporan rad u konkurentnom svijetu

Brza reakcija i odlična predprodaja i servis nakon prodaje - budući da vjerujemo da naši klijenti zaslužuju najbolju uslugu


Q5: Mogu li dobiti najbolju cijenu od vas?

O: Naravno. Ne ganjamo pretjerane profite i uvijek pokušavamo dati najbolju ponudu. Ako ste dobri u pregovaranju, možete uživati iu zabavi. Samo nemoj prejako!


P6: Kako da platim?

O: Prihvatamo sve vrste plaćanja. kao što su Western Union, gram gram, bitcoin i TT.

 

P7: Da li dajete besplatan uzorak?

A: Da, možemo pružiti besplatan uzorak ako imamo na lageru, samo trebate pokriti troškove isporuke.


Konkurentske prednosti


 

 

1. Bogato iskustvo

Specijalizovani smo u ovoj oblasti dugi niz godina, naši steroidi i hormoni se izvoze u celom svetu i uspostavljaju dugotrajne prijateljske odnose saradnje sa njima.

2. Velika kvaliteta, čistoća i povoljnost.

Dobra kvaliteta je jedna od naših najvećih tajni uspjeha; možete dobiti najbolji kvalitet i uslugu od nas.

3. Najsigurnija i najbrža dostava

Imamo adekvatne zalihe tako da možemo isporučiti proizvode u roku od 24 sata čim primimo uplatu. Brza i diskretna pošiljka će biti organizovana da prođe carinu.

4. Dobar paket

Jedinstveni načini za isporuku praha od 10g do 100kg do vašeg odredišta. Nudimo topljenje praha u tekućem servisu i isporučujemo tečnost u posebne boce.

5. Sjajan servis nakon prodaje

Bilo kakva pitanja ili problemi nakon prijema proizvoda, slobodno nas kontaktirajte. Problemi bi se odmah rešili.


trenbolone enan

Hot Tags: trenbolone enanthate tren e, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja

Istraga

You Might Also Like